Ygs nasıl geçti bakalım
Re: Ygs nasıl geçti bakalım
Fena değildi, şükür. Sonucu bekliyoruz.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Gençler sonuç ne olursa olsun sakın "seneye bıraktım" gibi saçmalıklarla pes etmeyin.100 binden 20 bine, 40 binden 7 bine çekmiş bizzat tanıdığım insanlar var.Üstelik bu söylediklerim LYS de full falan da çekmedi.Unutmayın sıralamayı sizin netleriniz değil bütün insanların netleri belirliyor.2013 yılında sınava girmiş ve son 5 senenin en ilginç LYS Matematiğine denk gelmiş biri olarak; sınavdan çıktığımızda bir çoğumuz perişan hale düşüp 1 hafta sonra olan Fen sınavına konsantre olamamıştı.Fakat sınavın herkese zor geldiğini sınav sonuçları açıklanınca farketmiştik.Bir önceki sene ilk 10 bine girenler Matematikte ortalama 45 net yapmış iken,2013 senesinde ilk 10 bin matematk ortalaması 39-40 lara gerilemişti.Yani son sıralamanız açıklanmadan kafanızdan yorum yapmayı bırakın ve sadece önünüzdeki sınava konsantre olun.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Matematik herkes gibi benide zorladı. 10 net yapabildim. Fende 27 net yapmışım. Türkçe ve sosyalden de 30'ar net bekliyorum. Geçen seneye kıyasla çok iyi sonuç. LYS'ye tabir ayıp olmaz ise hayvan gibi çalışıyorum. Hedefime ulaşayım, oyunu her zaman oynarım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Biizn İ Hüda
bizden geçti YGS bizim zamanımızda ÖSS vardı.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- cagatay81
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Seneye bırakmama olayına katılıyorum ben 340 bin olan sıralamayı 42 bine çektim lys de sakın pes etmeyinturkoxHAMSTER yazdı:Gençler sonuç ne olursa olsun sakın "seneye bıraktım" gibi saçmalıklarla pes etmeyin.100 binden 20 bine, 40 binden 7 bine çekmiş bizzat tanıdığım insanlar var.Üstelik bu söylediklerim LYS de full falan da çekmedi.Unutmayın sıralamayı sizin netleriniz değil bütün insanların netleri belirliyor.2013 yılında sınava girmiş ve son 5 senenin en ilginç LYS Matematiğine denk gelmiş biri olarak; sınavdan çıktığımızda bir çoğumuz perişan hale düşüp 1 hafta sonra olan Fen sınavına konsantre olamamıştı.Fakat sınavın herkese zor geldiğini sınav sonuçları açıklanınca farketmiştik.Bir önceki sene ilk 10 bine girenler Matematikte ortalama 45 net yapmış iken,2013 senesinde ilk 10 bin matematk ortalaması 39-40 lara gerilemişti.Yani son sıralamanız açıklanmadan kafanızdan yorum yapmayı bırakın ve sadece önünüzdeki sınava konsantre olun.
...
denemek için girseymişim keşke sayısalcılara karşı bir sempatim var özellikle fiziki yalayıp yutanlara fiziğim iyi değildir teorik bilgim var az buçuk biyolojim daha iyi biraz radyoterapistlik okudum şimdi fizyoterapi sınav sonucu ne olursa olsun ailenize iyi geçti diyin . yoksa gamaknife , cyberknife ile harmanlaşmış elektroterapi yaparım
şaka bir yana dünyanın sonu değil .okuyup da nekadar işsiz dolaşanlar var.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Sonuçlara 12 saat gibi bir süre kaldı. Neticeyi yazın mutlaka dostlar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Biizn İ Hüda
Dünyanın sonu değil dert etmeyin.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.