Ygs nasıl geçti bakalım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Ygs nasıl geçti bakalım

Mesaj gönderen Dawnguard »

Ösymyi çarptınız mı aslanlar ?
Resim
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Re: Ygs nasıl geçti bakalım

Mesaj gönderen Plafect00 »

Fena değildi, şükür. Sonucu bekliyoruz.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Gençler sonuç ne olursa olsun sakın "seneye bıraktım" gibi saçmalıklarla pes etmeyin.100 binden 20 bine, 40 binden 7 bine çekmiş bizzat tanıdığım insanlar var.Üstelik bu söylediklerim LYS de full falan da çekmedi.Unutmayın sıralamayı sizin netleriniz değil bütün insanların netleri belirliyor.2013 yılında sınava girmiş ve son 5 senenin en ilginç LYS Matematiğine denk gelmiş biri olarak; sınavdan çıktığımızda bir çoğumuz perişan hale düşüp 1 hafta sonra olan Fen sınavına konsantre olamamıştı.Fakat sınavın herkese zor geldiğini sınav sonuçları açıklanınca farketmiştik.Bir önceki sene ilk 10 bine girenler Matematikte ortalama 45 net yapmış iken,2013 senesinde ilk 10 bin matematk ortalaması 39-40 lara gerilemişti.Yani son sıralamanız açıklanmadan kafanızdan yorum yapmayı bırakın ve sadece önünüzdeki sınava konsantre olun.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Matematik herkes gibi benide zorladı. 10 net yapabildim. Fende 27 net yapmışım. Türkçe ve sosyalden de 30'ar net bekliyorum. Geçen seneye kıyasla çok iyi sonuç. LYS'ye tabir ayıp olmaz ise hayvan gibi çalışıyorum. Hedefime ulaşayım, oyunu her zaman oynarım. ;)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Valla az daha Fen Bilgim olsa,çok güzel şeyler yapabilirdim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

bizden geçti YGS bizim zamanımızda ÖSS vardı.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
cagatay81
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen cagatay81 »

turkoxHAMSTER yazdı:Gençler sonuç ne olursa olsun sakın "seneye bıraktım" gibi saçmalıklarla pes etmeyin.100 binden 20 bine, 40 binden 7 bine çekmiş bizzat tanıdığım insanlar var.Üstelik bu söylediklerim LYS de full falan da çekmedi.Unutmayın sıralamayı sizin netleriniz değil bütün insanların netleri belirliyor.2013 yılında sınava girmiş ve son 5 senenin en ilginç LYS Matematiğine denk gelmiş biri olarak; sınavdan çıktığımızda bir çoğumuz perişan hale düşüp 1 hafta sonra olan Fen sınavına konsantre olamamıştı.Fakat sınavın herkese zor geldiğini sınav sonuçları açıklanınca farketmiştik.Bir önceki sene ilk 10 bine girenler Matematikte ortalama 45 net yapmış iken,2013 senesinde ilk 10 bin matematk ortalaması 39-40 lara gerilemişti.Yani son sıralamanız açıklanmadan kafanızdan yorum yapmayı bırakın ve sadece önünüzdeki sınava konsantre olun.
Seneye bırakmama olayına katılıyorum ben 340 bin olan sıralamayı 42 bine çektim lys de sakın pes etmeyin
...
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

denemek için girseymişim keşke sayısalcılara karşı bir sempatim var özellikle fiziki yalayıp yutanlara fiziğim iyi değildir teorik bilgim var az buçuk biyolojim daha iyi biraz radyoterapistlik okudum şimdi fizyoterapi sınav sonucu ne olursa olsun ailenize iyi geçti diyin . yoksa gamaknife , cyberknife ile harmanlaşmış elektroterapi yaparım :D şaka bir yana dünyanın sonu değil .okuyup da nekadar işsiz dolaşanlar var.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Sonuçlara 12 saat gibi bir süre kaldı. Neticeyi yazın mutlaka dostlar. :)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

Dünyanın sonu değil dert etmeyin.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön