Eşya üretim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Xxadamxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Eşya üretim

Mesaj gönderen Xxadamxx »

mesela bir asa ureticem veya taşkanat balta üreticem bunu uretmek icin silahtarimin 49 olmasi gerekiyormu yoksa ejder asa gibimi? Ve bu cemberlitastaki esyalarin recetelerini nasil elde edebiliriz pahalimidir?
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Eşya üretim

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Selam. Çemberlitaş reçetelerini okuyup, eşyayı üretebilmek için; örnek veriyorum taş kanat balta üretebilmek için silahtarın 49 olması gerekir. Reçeteler taş çatlasın 1M yada 2M'dir. Ben klana ve bölgeye yansıtırdım düşen reçeteleri. İhtiyacını olana ücretsiz verirdim. Sende bulursun belki ücretsiz. Kolay gelsin.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Xxadamxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Xxadamxx »

SalurBeyi yazdı:Selam. Çemberlitaş reçetelerini okuyup, eşyayı üretebilmek için; örnek veriyorum taş kanat balta üretebilmek için silahtarın 49 olması gerekir. Reçeteler taş çatlasın 1M yada 2M'dir. Ben klana ve bölgeye yansıtırdım düşen reçeteleri. İhtiyacını olana ücretsiz verirdim. Sende bulursun belki ücretsiz. Kolay gelsin.
şimdi bildiğim kadarıyla bu üretim puanlarını sıfırlama sadece çemberlitaş kutusuyla oluyo yani kutusu olmıyanlar toplamaya verdiyse napcak üretemicekmi
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Çemberlitaş kutu alıp karakterine bu sıfırlama hakkını kazandırabilirsin.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön