Her seferinde
^^Merhaba,
Eşya iadelerin bu hafta tüm sunucularda tamamlanması planlanmaktaydı. Lakin öngörülemeyen bazı aksaklıklardan ötürü eşya iadeler gerçekleşemedi. En kısa zamanda eşya iade desteği tüm oyuncularımıza sağlanacaktır.
Yaşanan bu aksaklıktan dolayı sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.^^
bu ve bu gibi mesajları almaktan sıkıldım artık foruma açtıgım konular sadece eşya iadesi olarak bulunmakta. Adam akıllı birşeyler yapmanızı beklemiyoruz oyun için ama en basit yapılması gereken birşey içinde bu kadar insanı oyalayıp yada tabiri caizse kandırmaya gerek yok Eminönü sunucusunu yaptıgınızı ve ilerliyen günlerde diger sunuculara sıra gelecegini söylemiştiniz eminönü sunucusunu bitirdiniz tekrar aynı sayıya çıkıcak galiba. Yarım kaldı hesabı yapmaz ilk baştan tekrar başlarsınız siz birde öyle bi zihniyet var çünki. Bu konum forumda durucakmı ondanda emin degilim artık işinize gelmeyen şeylerde siliyorsunuz konuları çünki. TEK BİLDİGİNİZ ŞEY BU
YİNE EŞYA İADESİ YİNE EŞYA İADESİ
- GameMafiaIII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: TürkHis Mafia
Re: YİNE EŞYA İADESİ YİNE EŞYA İADESİ
Selam GameMafiaIII;
Geçtiğimiz haftalarda Eminönü sunucusunun iadesi yapılmış, yoğunluk ve kısıtlı zaman sebebiyle diğer sunucuların iadesi sonraki günlere bırakılmıştı. İadeleri bizzat yapan Türk Telekom yetkililerinin bizlere verdikleri bilgi diğer sunucuların iadelerinin bu hafta içerisinde yapılacağı yönündeydi. Unutmayınız ki eşya iadelerini biz gönüllü destek takımı değil, doğrudan Türk Telekom yetkilileri gerçekleştirmektedir. Bizim bu hususta vazifemiz sizden gelen bildirimleri inceleyerek gerekli şartlar sağlanıyorsa onaylamak, sağlanmıyorsa reddetmek ve iadeyi gerçekleştiren birim ile irtibat kurup sizlere aldığımız bilgileri iletmektir. Kaybınızı, mağduriyetinizi anlıyor ve sabrınızı korumanızı önemle rica ediyorum. Yaşanan bu gecikmeden ötürü ise tüm ekibimiz adına bizzat sizden özür diliyorum. Saygılarımızla.
İyi forumlar.
Geçtiğimiz haftalarda Eminönü sunucusunun iadesi yapılmış, yoğunluk ve kısıtlı zaman sebebiyle diğer sunucuların iadesi sonraki günlere bırakılmıştı. İadeleri bizzat yapan Türk Telekom yetkililerinin bizlere verdikleri bilgi diğer sunucuların iadelerinin bu hafta içerisinde yapılacağı yönündeydi. Unutmayınız ki eşya iadelerini biz gönüllü destek takımı değil, doğrudan Türk Telekom yetkilileri gerçekleştirmektedir. Bizim bu hususta vazifemiz sizden gelen bildirimleri inceleyerek gerekli şartlar sağlanıyorsa onaylamak, sağlanmıyorsa reddetmek ve iadeyi gerçekleştiren birim ile irtibat kurup sizlere aldığımız bilgileri iletmektir. Kaybınızı, mağduriyetinizi anlıyor ve sabrınızı korumanızı önemle rica ediyorum. Yaşanan bu gecikmeden ötürü ise tüm ekibimiz adına bizzat sizden özür diliyorum. Saygılarımızla.
İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!