Slm.dostlar.
12 Aralık cuma günü İnfazstyle adlı carın 1 lvl sahtesi benden klan kasmak için emanet car şifresi istedi.
Yeraltı bölgesi açılmadan evvel aynı oyunla hesaplarımı çaldırmış ve soyulmuş halde zor bela geri almış fakat en az 250 m. lik item çaldırmış biri olarak aynı oyuna ikinci kez gelmedim tabii. Bu sahtekarların oyununa gelmemeniz konusunda bir defa de ben hatırlatayım dedim.
Bu arada yeni forum herkese hayırlı olsun.
Sahte Karekter hk.
Sahte Karekter hk.
by KAMİLX,Kamilxx,Kamko,Kamilxxx,Xkamilx,Xkamilxx,Temizlikçi,Quantumxkamilx,Quantumxlimak...( Diken atanada Gül At ki gül atmayı öğrensin. )
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sahte Karekter hk.
Dün 4 tane sahte karakter pm attı ve şifre istemeye çalıstılar sütelik bunlardan biri de tam orjinal karakter yanımdayken oldu... artık işin tezeğini çıkarmış bir durumdalar...

Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
- InfaZstyLe
- Sahaf Yardımcısı
Evet çarları açan şahsiyetsiz insan İshopalicx'dir. Çok dikkat edin.
xİSTİHBARATx | İstihbaratb
-
- FareAdam Düşmanı
Bu konularda gerekli açıklamaları yaptım...
Çalan şuçlu değil çaldıran şuçludur ... Çünkü neyin ne oldugunu az çok bilmeniz lazım kimsenin şifresiyle işi olacak GRU üyem yoktur sahten şifreye ihtiyacı olsa önce telefon numaranızı sonra msn adresinizi alır... Bu konularda hassas olun ve cok soru sormaya calısın...
buyrun
viewtopic.php?f=24&t=1421
iyi eglenceler
Seraxs - Seraxstyle - Serax
Çalan şuçlu değil çaldıran şuçludur ... Çünkü neyin ne oldugunu az çok bilmeniz lazım kimsenin şifresiyle işi olacak GRU üyem yoktur sahten şifreye ihtiyacı olsa önce telefon numaranızı sonra msn adresinizi alır... Bu konularda hassas olun ve cok soru sormaya calısın...
buyrun
viewtopic.php?f=24&t=1421
iyi eglenceler
Seraxs - Seraxstyle - Serax
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- warning
- İskele Babası
Geçmiç olsun Kamil..
Bİrisi sizden hesabınızı itemlerinizi vs. istediği zaman o kişiyi arkadaş listesine ekleyerek ilk önce leveline bakınız.Eğer gerçekten o kişiyse ve o kişiyle samimiyet durumuna bağlı olarak alış veriş yapınız...
Emek hırsızları her türlü yolu denerler bunu unutmayın...
Hesabınız çalındığı zaman savcılığa giderek yasal hakkınızı arayabilirsiniz.
Bİrisi sizden hesabınızı itemlerinizi vs. istediği zaman o kişiyi arkadaş listesine ekleyerek ilk önce leveline bakınız.Eğer gerçekten o kişiyse ve o kişiyle samimiyet durumuna bağlı olarak alış veriş yapınız...
Emek hırsızları her türlü yolu denerler bunu unutmayın...
Hesabınız çalındığı zaman savcılığa giderek yasal hakkınızı arayabilirsiniz.

- wingless
- Salgın Koruyucusu
O adamın günahını almak istemem ama belki o değildir bu gün gruba aldım görev yaptık sonrasında aradan 1 saat geçtikten sonra 1lvl çarlarmız piyasa çıka geldi kimdir bunlar bilinmez ama önce arkadaş listenize ekleyip karakter seviyesine bakınız çok uyanık var bunada bir çözüm bulunsa çok daha güzel olacağına inanıyorum.InfaZstyLe yazdı:Evet çarları açan şahsiyetsiz insan İshopalicx'dir. Çok dikkat edin.

-
- Acemi Savaşçı
Sıklaşan Sahte Karakterlere Yeni Çözüm Bulunmazsa Bu Oyunun Hali Harab Böyle olmaz Her Gün Birinin Canı Yanıyor Olmaz....!!!
CyBeRooT & Gregoryxcyberoot
CyBeRooT & Gregoryxcyberoot