Hangi Karakter ?
Hangi Karakter ?
Arkadaslar ben cok cabuk sikilan biriyim hem kolay bolgelere gircem hemde ws atarken zevkli olcak ve para kasabilcem sizce hangi karakteri acmaliyim
Re: Hangi Karakter ?
Cok tesekkut ediyorum
Büyücü masraflı bir sınıf savaşçı öneririm
Suan buyucuyle sifaci arasinda kaldim
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar;
Öncelikle hangi sınıf iyi diye bir şey yoktur kulanışına bağlıdır bu savaşçı veya büyücü hangisi sana yatkınsa
hangisini çok seviyorsan onu seç ve seviye seviye ilerle baştan sılkıldım dersende çarı sil oyunu bırak
Öncelikle hangi sınıf iyi diye bir şey yoktur kulanışına bağlıdır bu savaşçı veya büyücü hangisi sana yatkınsa
hangisini çok seviyorsan onu seç ve seviye seviye ilerle baştan sılkıldım dersende çarı sil oyunu bırak
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Büyücü epey masraflı m1 ile sınırlı değil daha bunun met 2 3 ü bb3 ü felan var hızlıca vs atayım dersen ve daha az masraflı şifacı ve savaşçı uygundur lakin şifacı ve savaşçı grupta 1 kişi alındığı için haliyle grup bulmak zor olabiliyor yani senin gibi bir sürü şifacı ve savaşçı grup arıyor olacaklar kolay gelsin bu arada 
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Açma daha eğlenceli
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Sen bence bir savaşçı aç.Hem maden turla paranı kazan,hem bölgene gir karakterin full halini kazan. 
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Çabuk sıkılan biriysen bu oyun sana gelmez. Denetim masasına gir ve gereken işlemleri yap.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık