İKV in sorunları yenilik yapmak değil Yen'i server açmamak
-
Kaptanxsalazar
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
İKV in sorunları yenilik yapmak değil Yen'i server açmamak
Kardeşlerim öncelikle merhaba hepinize ilk kez bir forma yazıyorum benim düşüncem sorun oyunda ki yenilikler değil elbette ki güzel olurdu yenilik yapılsa ama getirisi az diye düşünüyorum Yen'i bir server açılsa be server arası aktarıp Yen'i açılan servere en az 1 yıl durdurulsa oraya oyuncu akışı olur bunun reklamı yapılmalı yeni server açılacak diye eski oyuncularda gelebilir belki saçma gelebilir size ama misal Metin 2 oyunu yenilik pek az ama kitlesi fazla ama sürekli server açdılar rekabet artırmakta bence bu bana kalsa server arası aktarım ikvin temel sorunu kaldırılsa o zaman belki Yen'i bir rekabet ortamı kurulur fikirlerinizi paylaşın teşekkür ederim.
Re: İKV in sorunları yenilik yapmak değil Yen'i server açmam
Actor oyun motoru öldü bu arada. yeni bir motor lazım bu oyuna üste eklenmiyor birşey kendi içinde yenilenmiyor .sürekliliği olmayan bir oyun ölüme mahkum oluyor. en azından dev kadrosununda işini kolaylaştırır. bu işin ehli zwartan o da yok
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
-
Kaptanxsalazar
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
Bana oyunda yardımcı olabilecek var mı kardeşler
-
snapdragon
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları