El-Veda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kizildas2675
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

El-Veda

Mesaj gönderen kizildas2675 »

2006-2007 arası idi lise 1. sınıfta iken sınıf arkadaşım ile keşfetmiştik bu oyunu, haberlerde çıkmıştı, ilk yerli oyun diye. Beta sürümü... Eminönü sokaklarını dolaşırken kulağımda Sago ve Kolo'nun İkimizi Anlatan Bir Şey'i ve Abluka Alarm'ın Ahenk'i ve Ceza'nın Yerli Plaka'sı çalıyordu. Hoş zamanlardı sonra sıkılıyor ergen beyin bilirsiniz. Sebebi ilerleyememek tabii. Millet çılgın gibi item kasarken biz de tık yoktu. Neyse 6-7 aylık bir cedelleşme sürecinden sonra oyuna epey uzun bir ara verildi. O süreç içinde yeni iki bölge gelmiş level sınırı 49'a çıkmış tadından yenmez bir hal almış oyun, tabii biz kaçırdık, hesabımız da uçup gitmiş Mynet tırışkasından ötürü. Sene 2010-2011 üniversite hazırlık. Kendime verdiğim söz kazanırsam bir okul İKV'ye geri döneceğim. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi kazanıldı. Oyuna geri dönüş mükemmel. İlk Dönemden 3 ders alta hadi bakalım. İşler sıkıntıda tabii bu böyle gitmeyecek toparlanmak lazım ama nasıl. 1 yıla yakın aralıksız oynadıktan sonra oyuna bir ara daha. Sene 2013-2014 oyunu özlemiş derslerde de sıkıntı yok zaten yaz tatiline de giriyoruz tekrar dönüş yapalım dedik 2 ay oynadık oyunu sonra hayatımıza biri girdi, oyun oynamaktan kızın yazdığı mesaja 3 saat sonra cevap verirsen ve cevap veremeyişin sebebini de oyun olarak açıklarsan tabii trip atar kız, haydaaa bir ara daha. Sene 2015-2016. Üniversite son sınıf. Sınav;KPSS, sınavdan 1 gün sonra açtım oyunu gayet hoş her şey güzel, atandım. Atandıktan sonra bitmiyor her şey, bir sınav daha var önünde ve memur olanlar bilir işler yoğunsa oyuna vakit bulamıyorsun, atandığım yere gittiğim zaman bırakmak zorunda kaldım oyunu. Taa ki yaz tatiline kadar. Yazın seminer zamanı öğretmen olanlar bilir, seminer biter bitmez İKV ama eskisi gibi değil artık ölümüne kasıyoruz biraz da paramız var ya tılsımdır mılsımdır abanıyoruz. Çarı dizdik çok şükür, az çok bir şeyler de biliyoruz. Neyse uzatmayalım adaylık sınavı bittiği gün hiç bırakmamak üzere döndüğüm oyunun son günüydü bugün. Bunca senelik 'emek' anlık bir şaşkınlıkla hiç olup gitti. Çarı soydurduk, aynı zaman da hevesi de. Çarı soyan arkadaşa yargılayıcı ve hesap sorucu olarak kendi vicdanı yeter. Yasal olarak hiçbir işleme başvurmayacağım. Herkese iyi oyunlar. Kendinize iyi bakın.
''onlar sözü dinlerler, en güzeline uyarlar.''
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: El-Veda

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

İşde böyleleri yüzünden güzelim oyundan eski oyuncular gidiyor .....
kizildas2675 yazdı:2006-2007 arası idi lise 1. sınıfta iken sınıf arkadaşım ile keşfetmiştik bu oyunu, haberlerde çıkmıştı, ilk yerli oyun diye. Beta sürümü... Eminönü sokaklarını dolaşırken kulağımda Sago ve Kolo'nun İkimizi Anlatan Bir Şey'i ve Abluka Alarm'ın Ahenk'i ve Ceza'nın Yerli Plaka'sı çalıyordu. Hoş zamanlardı sonra sıkılıyor ergen beyin bilirsiniz. Sebebi ilerleyememek tabii. Millet çılgın gibi item kasarken biz de tık yoktu. Neyse 6-7 aylık bir cedelleşme sürecinden sonra oyuna epey uzun bir ara verildi. O süreç içinde yeni iki bölge gelmiş level sınırı 49'a çıkmış tadından yenmez bir hal almış oyun, tabii biz kaçırdık, hesabımız da uçup gitmiş Mynet tırışkasından ötürü. Sene 2010-2011 üniversite hazırlık. Kendime verdiğim söz kazanırsam bir okul İKV'ye geri döneceğim. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi kazanıldı. Oyuna geri dönüş mükemmel. İlk Dönemden 3 ders alta hadi bakalım. İşler sıkıntıda tabii bu böyle gitmeyecek toparlanmak lazım ama nasıl. 1 yıla yakın aralıksız oynadıktan sonra oyuna bir ara daha. Sene 2013-2014 oyunu özlemiş derslerde de sıkıntı yok zaten yaz tatiline de giriyoruz tekrar dönüş yapalım dedik 2 ay oynadık oyunu sonra hayatımıza biri girdi, oyun oynamaktan kızın yazdığı mesaja 3 saat sonra cevap verirsen ve cevap veremeyişin sebebini de oyun olarak açıklarsan tabii trip atar kız, haydaaa bir ara daha. Sene 2015-2016. Üniversite son sınıf. Sınav;KPSS, sınavdan 1 gün sonra açtım oyunu gayet hoş her şey güzel, atandım. Atandıktan sonra bitmiyor her şey, bir sınav daha var önünde ve memur olanlar bilir işler yoğunsa oyuna vakit bulamıyorsun, atandığım yere gittiğim zaman bırakmak zorunda kaldım oyunu. Taa ki yaz tatiline kadar. Yazın seminer zamanı öğretmen olanlar bilir, seminer biter bitmez İKV ama eskisi gibi değil artık ölümüne kasıyoruz biraz da paramız var ya tılsımdır mılsımdır abanıyoruz. Çarı dizdik çok şükür, az çok bir şeyler de biliyoruz. Neyse uzatmayalım adaylık sınavı bittiği gün hiç bırakmamak üzere döndüğüm oyunun son günüydü bugün. Bunca senelik 'emek' anlık bir şaşkınlıkla hiç olup gitti. Çarı soydurduk, aynı zaman da hevesi de. Çarı soyan arkadaşa yargılayıcı ve hesap sorucu olarak kendi vicdanı yeter. Yasal olarak hiçbir işleme başvurmayacağım. Herkese iyi oyunlar. Kendinize iyi bakın.
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: El-Veda

Mesaj gönderen xPrince »

Hayır niye "El-Veda".. El-veda'ü bin azizi abdülcabbar diye devam edeceksin zannettim bi an.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön