Retaliation yazdı:Hiçbiri.Plussuz ve Çemberlitaş Kutusuz karakterle daha da ileri eşyaları düşürdüm.30-40 turdan sonra düşmezse üretmeni öneririm.
Öyle ama daha önce hiç tank girmedim açıkcası yapmam gerekenlede bilmiyorum videolara bakarak öğrenmeye çalışacağım birde en azından zırhı var alalım bari gruba diyenler olabilir diye üretmek istiyorum yoksa kimse almıcak
Bence hiç uğraşma.İnan tank zor gibi görünse de,kolay.YouTube videoları ile kendimi eğiterek ilk kez GB'ye girdiğimde üstesinden gelebilmiştim.Senin de yapabileceğini düşünüyorum.
Retaliation yazdı:Bence hiç uğraşma.İnan tank zor gibi görünse de,kolay.YouTube videoları ile kendimi eğiterek ilk kez GB'ye girdiğimde üstesinden gelebilmiştim.Senin de yapabileceğini düşünüyorum.
Bende inanıyorum ancak oyuncularımıza göre görünüş daha ön planda olduğu için üretilmeden girebileceğimi düşünmemekteyim
zırha başlamış isen zırh üret. Aktar takma. Zırhın base bonusuda var 0,175 mesela destekli platın 0,156 sanırım bayadır uzağım hatırlamıyorum yakında başlıyacağım eminönünde ama sıfır değil.
En nihayetinde zırh üretmelisin. Ceket sana enerji bakımından daha iyi gelebilir ama ceketten düşmesi daha zor zırhın diye düşünüyorum
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
KraToSs yazdı:zırha başlamış isen zırh üret. Aktar takma. Zırhın base bonusuda var 0,175 mesela destekli platın 0,156 sanırım bayadır uzağım hatırlamıyorum yakında başlıyacağım eminönünde ama sıfır değil.
En nihayetinde zırh üretmelisin. Ceket sana enerji bakımından daha iyi gelebilir ama ceketten düşmesi daha zor zırhın diye düşünüyorum
Evet zırh üretmeye karar verdim ve başladım bugün çok az bi eksik kaldı yarın onları tamamlamayı planlıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim