Selam arkadaşlar,
Bugün PlayStore'dan Çemberlitaş Paketi alayım dedim. Kredi Kartı bilgilerimi girdim ve işlem tamamlanırken sayfa orada takıldı. Sepetimde hâlâ paket duruyordu. İnternet bankacılığından hesabıma girdim ve yaptığım işlemin ücreti "provizyondakilerde" duruyordu. Tekrar almayı denedim bu sefer de PlayStore şu hatayı verdi:
"İŞLEM BAŞARISIZ
Kredi Kartı İşleminiz Tamamlanamadı
İlgili ip adresi için günlük işlem bazında limit aşımı."
Yardımcı olursanız sevinirim.
PlayStore'da Alışverişte Sorun
PlayStore'da Alışverişte Sorun
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
Re: PlayStore'da Alışverişte Sorun
ürün satın almışsın.
Bekle gelir.
Bekle gelir.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Aynı sorun bendede var. Dün akşam 5 sularında çemberlitaş paket aldım mobil ödeme ile. Telefonumdaki tl ler gitti işleminiz başarıyla tamamlanmıştır die sms geldi E pinler gelmedi ve sepetim kısmında kutu duruyor. TTNETİ aradım ordanda bi sonuç alamadım. Şu saat oldu halen ana avrat sövmekteyimyekpare yazdı:Selam arkadaşlar,
Bugün PlayStore'dan Çemberlitaş Paketi alayım dedim. Kredi Kartı bilgilerimi girdim ve işlem tamamlanırken sayfa orada takıldı. Sepetimde hâlâ paket duruyordu. İnternet bankacılığından hesabıma girdim ve yaptığım işlemin ücreti "provizyondakilerde" duruyordu. Tekrar almayı denedim bu sefer de PlayStore şu hatayı verdi:
"İŞLEM BAŞARISIZ
Kredi Kartı İşleminiz Tamamlanamadı
İlgili ip adresi için günlük işlem bazında limit aşımı."
Yardımcı olursanız sevinirim.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Merhaba,
Akçe aldıktan sonra eğer gelmiyorsa Türk Telekom müşteri hizmetleri(444 1 444) arayın. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra playstore.com hakkında sorun olduğunu belirtin sizi playstore.com müşteri temsilcisine bağlayacak orda da e-pin aldığınızı ve gelmediğini söylediğinizde sizden bilgilerinizi isteyip arıza kaydı açacaktır. Yaklaşık birgün içinde size sms yoluyla bilgi veriliyor ve e-pin kodunuz playstore ürünlerim sekmesine geliyor.
Akçe aldıktan sonra eğer gelmiyorsa Türk Telekom müşteri hizmetleri(444 1 444) arayın. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra playstore.com hakkında sorun olduğunu belirtin sizi playstore.com müşteri temsilcisine bağlayacak orda da e-pin aldığınızı ve gelmediğini söylediğinizde sizden bilgilerinizi isteyip arıza kaydı açacaktır. Yaklaşık birgün içinde size sms yoluyla bilgi veriliyor ve e-pin kodunuz playstore ürünlerim sekmesine geliyor.
Maalesef, hâlâ ürünüm gelmedi.
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
Selamlar! Üzgünüm, bu konu değil! Ben gerçekten forumu gibi! ) Ben seninleyim, teşekkür ederim