evet aynısı banada oldu yaaa hemde bugün yani 29.03.2010 halbuki plusum faturaya yansıtılıyor.
Velkide bunun nedeni şu olabilir diye düşündüm ben (Hırs) çarıma başka bir ttnet üyeliğinden plus almıştım bu aldığım plus daha bitmeden yani 30 günlük süresi dolmadan Hırs'ı başka bir ttnet üyeliğine aktarmam gerekti ve İLK TTNET ÜYELİĞİM yani Hırs'ı aktarmadan önceki kullandığım ttnet üyeliğimdeki plus aboneliğini iptal ettirdim telekom müşteri hizmetlerini arayarak.belki bu yüzden olabilir Hırs o iptal ettirmeye çalıştığım üyeliğin plus paketi altında kalmış olabilir. Halbuki yeni açtığım üyeliğimde yeni çar almıştım onun plus paketi hale devam ediyor demekki ÇARLARIMIZI PLUSLU ÜYELİKLERİMİZDEN AKTARINCA YENİDEN PLUS ALSAK BİLE ESKİ ÜYELİĞİMİZDEKİ PLUS GEÇERLİ KILINIYOR AMA AKTARDIĞIMIZ ÇAR İÇİN SANIRIM BEN BÖYLEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM :? :? :? :? :? :?
Merhabalar. Forumda konulara bakarken bir kaç Kullanıcı 1 günlük çalışma olduğunu ve bu gün tüm TTNET plusların durdurulduğunu; yarın tekrar aktif Edileceğini... Ve bu günün kullanım gününden sayılmayacağını yazmışlar.Mantıklı galiba çalışma söz konusu en kısa zamanda DEV'ler ve GM'ler konuyla ilgilenecektir.
Kardeş sen bi gm le felan konuşun en iyisi yüklediyseniz gelmesi lazım ben sms le aldım mesela hemen yolladım e-pin im geldi yükledim oldu ama siz bi sorun bence