Biraz değişik
Ve işte Kisless!
Re: Ve işte Kisless!
bence meran kraliçesi bu kardeşim.
Yönetimde böyle video yapcak adam mı kaldı ? Serinplay tüm Sobee den daha iyi şeyler yapıyor İKV oyuncuları için. Ulan 4 ocak 2017 girdik, oyun en son 2012 de güncelleme aldı hala güncelleme getirmiyorlar. Bu Sobee ekibine lanet olsun ya 2 3 tane adamın eline bakıyor herkes. Yazık günah
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Lokum Gamesten haberin vardır . Zulanın yapımcılarından biri Zwartan nasıl İKV de domates bahçesi varsa Zulanın Yen'i haritasında da Gemisi var artık . Keşke şu oyunu satın alabilseler çok güzel şeyler olur ...Serinplay yazdı:Bu arada yazmayı unuttum oyunda karakterler kask , şapka benzeri şeyler takabiliyormuş.Neden şimdi yok.İtem olarak değilse de görsel olarak değişik olabilirdi.Veya item olarak da olabilirdi büyücü ve şifacılar taç şeklinde , savaşçılar ise kask şeklinde takabilirdi.Ama galiba şu an o sokete gözlük takılıyor.
DrBuLuT«Eminönü»

- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

Duyum mu aldınSerinplay yazdı:Adamlar samimi.Geliştirici günlüğü yapmışlar.Stüdyodan videolar yüklüyorlar.İnstagramda sürekli aktifler.Geliştirme aşamasından resimler paylaşıyorlar.Bizim Sobee yeni bir oyun yapıyor ama bir tane stüdyodan resim yok habire oyun içinden bir ekran görüntüsü ve soğuk bir espri veya imalı bir söz.Bu gizliliğin amacını anlamadım.mazlumcgdem yazdı:Lokum Gamesten haberin vardır . Zulanın yapımcılarından biri Zwartan nasıl İKV de domates bahçesi varsa Zulanın Yen'i haritasında da Gemisi var artık . Keşke şu oyunu satın alabilseler çok güzel şeyler olur ...Serinplay yazdı:Bu arada yazmayı unuttum oyunda karakterler kask , şapka benzeri şeyler takabiliyormuş.Neden şimdi yok.İtem olarak değilse de görsel olarak değişik olabilirdi.Veya item olarak da olabilirdi büyücü ve şifacılar taç şeklinde , savaşçılar ise kask şeklinde takabilirdi.Ama galiba şu an o sokete gözlük takılıyor.
Bu sessizlikle ses getiremeyecekler.![]()
DrBuLuT«Eminönü»

- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

Farklı cevabı alıntılamışım pardonSerinplay yazdı:Yakında daha sağlam bir video gelecek.
Bu konuda dostum
DrBuLuT«Eminönü»

Video yu kendin mi yaptın ?Serinplay yazdı:mazlumcgdem yazdı:Farklı cevabı alıntılamışım pardonSerinplay yazdı:Yakında daha sağlam bir video gelecek.![]()
Bu konuda dostum
Sobee ile alakalı değil ama İKV ile alakalı bir video
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Arzın Çocukları
Serinplay aslında destek ekibi üyesidir aramıza karışan bize mesaj veren koca yürekli adam :lol:
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

Daha büyük bir video gelecek de ne zaman bekliyoruzSerinplay yazdı:Hangisinimpowers yazdı:Video yu kendin mi yaptın ?Serinplay yazdı:mazlumcgdem yazdı:Farklı cevabı alıntılamışım pardonSerinplay yazdı:Yakında daha sağlam bir video gelecek.![]()
Bu konuda dostum
Sobee ile alakalı değil ama İKV ile alakalı bir video
DrBuLuT«Eminönü»