6.yıl paketi
- HatayxDeViL
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
6.yıl paketi
Arkadaşlar forumda biraz gezdim ama aradığım cevabı bulamadım . 6.yıl paketi birden fazla alına bilirmi yani 2 3 4 ... gibi alıp stok yapabilirmiyim . Cevabınız için şimdiden teşekkürler
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Re: 6.yıl paketi
Tek seferde birden fazla alamazsın maalesef.
- HatayxDeViL
- İskele Babası

Tek seferde derken yani bu 6.yıl paketi sadece 1 kezmi kullanilabilir bir üyelikte bu manada sordum. mesela şuan bende var yeni aldım ve keyleri kullandim . Şimdi yine alıp 50 tl ye tekrar keyleri yazıp suan 3 ay plus varken 6 ay ve yeniden 5500 akçe gelirmi o manada sordum 
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bir kısıtlama yok, sınırsız alabilirsin. Sadece tek seferde 1den fazla anlamazsınHatayxDeViL yazdı:Tek seferde derken yani bu 6.yıl paketi sadece 1 kezmi kullanilabilir bir üyelikte bu manada sordum. mesela şuan bende var yeni aldım ve keyleri kullandim . Şimdi yine alıp 50 tl ye tekrar keyleri yazıp suan 3 ay plus varken 6 ay ve yeniden 5500 akçe gelirmi o manada sordum
3 tane falan aldım ben farklı zamanlarda. Sıkıntı olmadı hiç.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Hesabınıza yüklediğiniz plus üst üste eklenir ve süresi uzar, 3 ay var ise siz 3 ay daha aldığınızda evet 6 ay plus sahibi olursunuz. Ayrıca ''Hesabında en fazla 12.500 Akçe bulunabilir. Haftalık olarak hesabına en fazla 25.000 Akçe yükleyebilirsin.'' Bunlar da sitede yazan bilgilendirmeler.
1 playstore hesabı ile 100 adet 6. yıl paketi alabilirsin.HatayxDeViL yazdı:Arkadaşlar forumda biraz gezdim ama aradığım cevabı bulamadım . 6.yıl paketi birden fazla alına bilirmi yani 2 3 4 ... gibi alıp stok yapabilirmiyim . Cevabınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşta yazmıs haftalık 25 bin akce yükleyebilirsin. 1 hesapta en fazla 12.500 akce olabilir.
plusu sınırsız yükleyebilirsin sürekli ay atar ileriye.
sonuc olarak para harcamanı önermem.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- HatayxDeViL
- İskele Babası

Çok teşekkür ederim cevaplariniz için saolun var olun
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Biizn İ Hüda
adam zengin karışmayın oyuna para harca belki güncelleme yaparlar
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Harcama kardesim su oyuna para ne guncellemesi guncelleme gelseydi gelirdi bu gune kadar adamar foruma bile ugramiyo oturduklari yerden para kazaniyolar
Oyuna apra yatırma kardeşim gerçekleri söylüyoruz atığımız msj ı siliyolar ne dedikte sildin GM ?