Selamlar. Çoktandır aklımda bu konu, İstanbul Kıyamet Vakti hikayesini ele alıp sonlandıracak bir kitap çıkması sizce fena olmaz mıydı ?
Hikayeyi ilk başta kimler yazdı tam bilmiyorum. Telif hakkı sorununuz olacağını hiç düşünmüyorum. Ttnet'in kapaksız bir kitap bastırmaya ayıracak parası olduğundan çok eminim. 
Neden olmasın ? 
Polonya'dan ve Polonya'lılardan hiç haz etmem ama onların bir The Witcher hikayesi var. Kitapları ve oyunları var ve ikisi de çok çok iyi. 
Biliyorum bizler pek kitap okumayan bir milletiz ama siz de bu oyunun kitlesinin çok iyi farkındasınız. Oynayanı oynamayanı birlikte oyun hakkında ufacık bir gelişmeyi bekleyen kaç insan vardır şuan ? 
Kısaca o kitap satar. İlk ben alırım hatta. 

KİTAP ? İkv hikayesi için güzel bir çözüm olur
Re: KİTAP ? İkv hikayesi için güzel bir çözüm olur
+1xPrince yazdı:Selamlar. Çoktandır aklımda bu konu, İstanbul Kıyamet Vakti hikayesini ele alıp sonlandıracak bir kitap çıkması sizce fena olmaz mıydı ?
Hikayeyi ilk başta kimler yazdı tam bilmiyorum. Telif hakkı sorununuz olacağını hiç düşünmüyorum. Ttnet'in kapaksız bir kitap bastırmaya ayıracak parası olduğundan çok eminim.
Neden olmasın ?
Polonya'dan ve Polonya'lılardan hiç haz etmem ama onların bir The Witcher hikayesi var. Kitapları ve oyunları var ve ikisi de çok çok iyi.
Biliyorum bizler pek kitap okumayan bir milletiz ama siz de bu oyunun kitlesinin çok iyi farkındasınız. Oynayanı oynamayanı birlikte oyun hakkında ufacık bir gelişmeyi bekleyen kaç insan vardır şuan ?
Kısaca o kitap satar. İlk ben alırım hatta.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN

Stodig
drNOVALGİN
Kitap konusunun dediğin kadar dile getirildiğini görmedim ben.Serinplay yazdı:Çok kez dile getirilen birşey ama yönetimin ne kadar umrunda acaba yazılan şeylerin kaçını okuyorlar :|
bu konuyu twitter da sorduk sormaz olaydık bence daha açmayın. 
Nihat abi gerekli tüm cevapları verdi;olumsuz.
Okuma yazma oranı yerlerdeyken mi kitap çıkaracağız? Demişti bence çok gerçekçi bir cevaptı
İkv oyuncularının kaçtanesi kitap okuyor bi kere buna bakmak lazım adam 24 saat pc başında sabahlıyor.
Ondan sonra konuşabiliriz diğerleri için

Okuma yazma oranı yerlerdeyken mi kitap çıkaracağız? Demişti bence çok gerçekçi bir cevaptı
İkv oyuncularının kaçtanesi kitap okuyor bi kere buna bakmak lazım adam 24 saat pc başında sabahlıyor.
- Brainiac
 - Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Biizn İ Hüda

haklısın.

4thEspada yazdı:bu konuyu twitter da sorduk sormaz olaydık bence daha açmayın.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.

Çok olumsuz bakıyosunuz be, yapmayın o kadar. Kitap okuma alışkanlığı biz gençlerde var, yaşlı kesimde yok. 
Ben çok eminim o kitabın ilgi göreceğinden.

Ben çok eminim o kitabın ilgi göreceğinden.
- Parlementxx
 - Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Discord: parlooo.

Kitap satmaz cunku biz bu oyunun kendisiyle birlikte sevdik hikayesini

Kitapta devam eden hikaye oyundakinden daha iyi olur bence.
Çünkü oyunda hikayeyi yazmak kadar bunu oyun dinamiklerine bağdaştırmak da var. çizilen mekanlar, oluşturulan yaratıklar gibi. asıl önemlisi de hikaye dinamiklerinden alıp oyun oynama zamanı uzasın diye basit şeylerle doldurmak lazım. maden toplamak gibi... kitap da 3 tane işlenmiş gümüş getirmenin değeri ne kadar olabilir ki ? oyunda ise oyuna yeni başlayanlar için kanser.
Yani kitap daha özgür olur. zaten hepimiz görevleri alırken oradaki metinleri okuyoruz. okuma alışkanlığımız yok demeyin. diğer oyunlarda çok nadiren var bizimkiler kadar uzun metinli görevler. popüler online oyunlarda yok bile.
Asıl önemli olan bizim oyunun hikayesine merak edip ilgi gösteren çok fazla insan var. forumda hikaye üzerine tartışmalar kaynıyor. merak edilen onca şey varken satılmaması mümkün değil.

Çünkü oyunda hikayeyi yazmak kadar bunu oyun dinamiklerine bağdaştırmak da var. çizilen mekanlar, oluşturulan yaratıklar gibi. asıl önemlisi de hikaye dinamiklerinden alıp oyun oynama zamanı uzasın diye basit şeylerle doldurmak lazım. maden toplamak gibi... kitap da 3 tane işlenmiş gümüş getirmenin değeri ne kadar olabilir ki ? oyunda ise oyuna yeni başlayanlar için kanser.
Yani kitap daha özgür olur. zaten hepimiz görevleri alırken oradaki metinleri okuyoruz. okuma alışkanlığımız yok demeyin. diğer oyunlarda çok nadiren var bizimkiler kadar uzun metinli görevler. popüler online oyunlarda yok bile.
Asıl önemli olan bizim oyunun hikayesine merak edip ilgi gösteren çok fazla insan var. forumda hikaye üzerine tartışmalar kaynıyor. merak edilen onca şey varken satılmaması mümkün değil.
Fikir kesinlikle çok iyi, oyunun hikayesini özellikle gelecekte olacak şeyleri çok merak ediyorum. Kitap çıkartılması mümkün olmuyorsa ve bir güncelleme de yapılmayacaksa bizlerle site üzerinden paylaşmalarının da gayet iyi olacağını düşünüyorum. Hatta güncelleme yapılacak olsa bile yine de oyun hikayesini imkan olsa sonuna kadar okurdum. Lakin gerçekçi olmak gerekirse, yönetim haklı olarak hikayenin tamamını yayımlamaz ve merak edilmesini tercih eder. Ben de oyun yapsam ben de yayımlamazdım  
  Sonuçta bugün olmasa bile yarın şartlar el verdiğinde bir güncelleme ile karşılaşabiliriz bu durumda herkesin okuduğu bildiği bir hikayeyi oyuna aktarmış olurlar sadece. Ne büyük bir merak ve forumda muhteşem kurgularda bulunan oyuncular kalır ne de o eski heyecan.