kritik vurma sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

kritik vurma sorunu

Mesaj gönderen kargasa14 »

muhtemelen sadece benim başıma gelmediği için konu açmaya lüzum gördüm.
savaşçı ve şifacılarda aynı problem var mı bilmiyorum ama büyücülerde bazen çemberli taşta bazende holde başıma dert olan birşey bu. kritik ihtimalini falan geçtim bazen 20 vuruşta 1 kritik atsa çar bozulmamış deyip rahatlıyorum.
şimdi desteğe atsam sorun diye bana ''notlarımız arasında bulunuyor'' diyecekler. benim merak ettiğim bunun oyun içinde bir çözümü var mı. ne bileyim tılsımları çıkar tak vb. şekilde bir çözüm yolu bulan var mı. çünkü bu sorun bir gün sonraki sunucu bakımına kadar devam ediyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: kritik vurma sorunu

Mesaj gönderen YemeLik »

Kritik zırhıyla alakası olmasın sakın?
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Sorun Kritik Çarpanı mı? Kritik Zırhı mı ? Kritik yüzdesimi ilk önce bunu anlamamız gerekir.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

nasıl anlayamadınız biliyorum halbuki anlaşılır yazmaya çalıştım güya :D

bildiğiniz vuruş yani kritik vuruş yapmıyor. büyü kritik ne olursa olsun mesela elektrik vuruyorum holde ama 20 vuruşta 1-2 kritik vuruyor. yada çt de fizik vuruyorum ama kons açsam bile kritik sayısı çok az oluyor. ve bu olay sabah sunucu bakımına kadar devam ediyor. umarım bu sefer anlatabilmişimdir.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

bu bir olasılık değil mi hocam? holde vuramadığınız kritiği örnek veriyorum meteorda vs atarken vurabilirsiniz gibime geliyor hani
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

şimdi orada yazanları doğru yorumluyorsam %30x2 buda %60 kritik demek. hadi bunuda geçtim yanlış anlamışım orayı diyelim ben normalde vurduğum kritiği biliyorum zaten. 20 vuruşta 1-2 kritik vurmak bir problem değil mi. ben neyi anlatamıyorum bir anlasam.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Bu oyunda çoğu şey şans sistemine dayalı ama nasıl olduğu konusunda sadece yöneticiler açıklama yapabiliyor oyuncular yıllardır anlayamadı çünkü sistem saçma . Her anlaşılmayan "şey"ler saçma olamaz onuda belirtiyim bu arada.

örnek vermek gerekirse ;

Savunma saldırıyı baz alalım bu denge her karakter için %50 olduğunu biliyoruz

saldırısı 320 olan bir savaşçı vardı arkadaşımın eline kütük aldı ve inanırmısın 2 seviye fareye ıska geçti.

senın sorun konusunda tek yapabileceğimiz şey ; matematiksel işlem %20 oranında kritiğin varsa %20 oranında kritik atabilirsin , atamıyorsan demekki denk gelmemiş o ihtimali bulmamış yada sıfırlanmış yada başka birşey olmuş bunu açıklayabilen destek takımı sadece ama öyle birşey ki lügatımda hangi kelimeyi getirebileceğimi bilmiyorum.

Aynı sorun Grup bölgelerinde de geçerli.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

kargasa14 yazdı:nasıl anlayamadınız biliyorum halbuki anlaşılır yazmaya çalıştım güya :D

bildiğiniz vuruş yani kritik vuruş yapmıyor. büyü kritik ne olursa olsun mesela elektrik vuruyorum holde ama 20 vuruşta 1-2 kritik vuruyor. yada çt de fizik vuruyorum ama kons açsam bile kritik sayısı çok az oluyor. ve bu olay sabah sunucu bakımına kadar devam ediyor. umarım bu sefer anlatabilmişimdir.
bende kritik vuruşa direniyolar diyorum kardeşim,sadece tahmin ama.Cevriye cek 15 kons yap bide oyle dene hata olacagını sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YemeLik yazdı:
kargasa14 yazdı:nasıl anlayamadınız biliyorum halbuki anlaşılır yazmaya çalıştım güya :D

bende kritik vuruşa direniyolar diyorum kardeşim,sadece tahmin ama.Cevriye cek 15 kons yap bide oyle dene hata olacagını sanmıyorum.
şunu baştan söyleyeyim bu sorun herzaman olan birşey değil. ama bazı günler denk geliyor ve kritik vuramıyorum.
onuda denedim. çemberli taşta cevriye iksir, kons 15, meditasyon 15, normalde %100 kritik vurması lazım ama 2-3 seferde bir kritik vuruyor. belki 100 kere yaptım bunu stusuzda semihayı içeri göndermek için çoğu zaman işe yarıyor zaten normal herşey. ama bazı günler zehir oluyor işte. oyundan çık f4 çek itemleri çıkar tak hepsini deniyorum kritik vurmuyor. belki bi çözümü vardır da ben bilmiyorumdur diye sorayım dedim. bazı zamanlar oyunda kritik hata ile attığında başlıyor bazende kritik hata alınca bitiyor ama buna bağlı olup olmadığını tam bilemiyorum.
Kullanıcı avatarı
KURT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen KURT »

o % değerinden sonraki x2 değeri kritik hasarının normal hasarın 2 katı vuracağı anlamına geliyor.

yani normal vuruş 100 ise, kritikle 200 vurur gibi.
Börü
Kıpçak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön