Oyuna Giremiyorum ?
Oyuna Giremiyorum ?
Arkadaşlar, oyuna giriş yapamıyorum, launcher.exe den , sunucu listesi alttaki o yeşil kutucuklar, haberler kısmı beyaz bir şekilde. hotspottan bir kere giriş yapabildim, sonra tekrar giremedim, aynı şekilde zenmate olmadan foruma dahi giremiyorum, bilgisi olan var mı ?
Re: Oyuna Giremiyorum ?
Foruma zenmate olmadan giriyorum. gerçi dns değişik ama etkiliyo mu bilmiyorum şuan. denemeye üşendim xd.
Oyun yüklü değil şuan yoksa denerdim onu da.
Oyun yüklü değil şuan yoksa denerdim onu da.
hotspota gerek yok kardeşim dns ayarlarınıduman3271 yazdı:Arkadaşlar, oyuna giriş yapamıyorum, launcher.exe den , sunucu listesi alttaki o yeşil kutucuklar, haberler kısmı beyaz bir şekilde. hotspottan bir kere giriş yapabildim, sonra tekrar giremedim, aynı şekilde zenmate olmadan foruma dahi giremiyorum, bilgisi olan var mı ?
8.8.8.8
8.8.8. 4
olarak değiştir sorunun hallolacak. aynı sorun bende de vardı ne foruma nede oyuna giremiyordum.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
aynen düzeldi kardeşim çok sağolasınkargasa14 yazdı:hotspota gerek yok kardeşim dns ayarlarınıduman3271 yazdı:Arkadaşlar, oyuna giriş yapamıyorum, launcher.exe den , sunucu listesi alttaki o yeşil kutucuklar, haberler kısmı beyaz bir şekilde. hotspottan bir kere giriş yapabildim, sonra tekrar giremedim, aynı şekilde zenmate olmadan foruma dahi giremiyorum, bilgisi olan var mı ?
8.8.8.8
8.8.8. 4
olarak değiştir sorunun hallolacak. aynı sorun bende de vardı ne foruma nede oyuna giremiyordum.
http://download.istanbuloyun.com/ikv_guncelle.zip
Bu adresi tarayıcıda açık tutup girersen sorun yaşamazsın.
Bu adresi tarayıcıda açık tutup girersen sorun yaşamazsın.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent