Arkadaşlar benim 2 tane TTNET de 1 tane SOBEE de ve 5 Tanede MYNET de carlarım var ama anlamadığım neden MYNET ve SOBEE deki çarlarıma hiç biiş olmuyorda hep TTNET deki çarlara oluyor. TTNET e ne zaman girsem ya para çalınmış oluyor yada çar silinmiş oluyor, Ha şimdi biri keyloger flan demesin PC de tam teşkilatlı AntiKeyloger var ve ekran klavyesini kullanıyorum.
Yani oyuna kısacası gitdikçe soğuyorum...
TTNET e güvenimiz kalmadı..? :'(
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: TTNET e güvenimiz kalmadı..? :'(
Ben ttnettim hergün birşey oluyordu bıktım sobee oldum valla süper bazen lagdanda oluyor apra kaybı zaten gm ler dedi yüklü miktirda para aktarmayın gider diye ama çara anlam veremedim :S
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

Kardeş ozaman GM ler bu sorunu çözsünler yada TTNET i kaldırsınlar. büssürü param gitti + bi tane çarım kendiliğinden silindi. eee elde var 0
Aynen bende bu problemi yaşıyorum bütün ttnet kullanıcıları yaşıyor ne yapacağız bilemiyorum GM yada DEV ilgilense..
Ben de Bir Sorun Yok Arkadaşlar Bence Sizde Bi Sorun Var 
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
MXneo yazdı:Ben de Bir Sorun Yok Arkadaşlar Bence Sizde Bi Sorun Var
+1
Önce sorunları kendinizde arayın. Sonra başkalarını eleştirin.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

İşte ben sorunu kendimde aradım ama bulamıyınca foruma danışıyım dedim ve bendede bir sorun oldunu zannetmiyom Arkadaşlarda diyor sorun TTNET deDabbe yazdı:MXneo yazdı:Ben de Bir Sorun Yok Arkadaşlar Bence Sizde Bi Sorun Var
+1
+2Dabbe yazdı:MXneo yazdı:Ben de Bir Sorun Yok Arkadaşlar Bence Sizde Bi Sorun Var
+1
HİPHOPSTYLE
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kayzer yazdı:+2Dabbe yazdı:MXneo yazdı:Ben de Bir Sorun Yok Arkadaşlar Bence Sizde Bi Sorun Var
+1
Aynen ilk cıktıgından beri ttnetteyim herhangi bi sorunum olmadı allaha şükürü...

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
merhabalar ark
ben TTnet açıldıkdan 30 dk sonra carımı oraya transfer ettim ve o zamandan bu zamana kadar banka çarım dahil ttnet tedir. Açıcagınız ttnet hesabını Lütfen Gmail.comdan açınız en güvenilir mail dir Tavsiye ve oyundaqi param 600+m dir ve 1 kurusuna birşey olmamıstır sizin mail adres şifrenizi bilen biri bunu yapar oyun veya TTnet le 1 alakası yoktur.
Tesekkürler beni dinlediginiz için.
ben TTnet açıldıkdan 30 dk sonra carımı oraya transfer ettim ve o zamandan bu zamana kadar banka çarım dahil ttnet tedir. Açıcagınız ttnet hesabını Lütfen Gmail.comdan açınız en güvenilir mail dir Tavsiye ve oyundaqi param 600+m dir ve 1 kurusuna birşey olmamıstır sizin mail adres şifrenizi bilen biri bunu yapar oyun veya TTnet le 1 alakası yoktur.
Tesekkürler beni dinlediginiz için.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0