Merhaba
Oyun hikayesinden bir alıntılar başlamak istiyorum
"Ancak bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara gelmeye başlamıştı. Beyaz Köşk döneminde Meteor bölgesi, Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım, hatta kısmen meteor bölgesi, Karaköy ve tünelden Beyoğlu'na kadar uzanan kısımlar güvenli bölgeler haline gelmişti. Ancak fare adamların önemli bir kısmının ayrılmasıyla, Beyaz Köşk, Eminönü için tam güvenlik sağlayacak bir otorite olmaktan uzaklaşmaya başlamıştı" bu metinde belirtilen noktalara dikkatinizi cekmekan istiyorum hikayede geçen karakoy ve Beyoğlu bölgeleri hikayede mevcut bahsedilen tünel holdeki trenin olduğu tünel olabilir hol sonundan beyoglu bölgesine geçiş olacaktır tahminime göre karakol bölgesi daha sonraki güncellemede gelecektir. Bana soracak olursanız ikv hiç bir zaman bitmedi ve bitmeyecek yeni bir ekip daima bu projeyi sürdürmeye devam edecek, tahminime göre günümüze uygun bir oyun motoruyla 0 dan yazılacak olan oyun sürdürülecek. Yeni bir ekip alındıysa şirkete en mantıklı hareket bu olurdu şahsen var olanı kopyalayıp yeni bir oyun motoruyla yazıp geliştirmeyi bu motorla getirmek doğru olurdu tabi böyle bir durumda var olan karakterler ne şekilde kopyalanir nasıl dahil edilir bilemiyorum.
Beklemekten başka caremiz yok.
Hikaye ile güncelleme teorileri
Re: Hikaye ile güncelleme teorileri
Mısır Çarşı'sının altında yer alan şehir meclisi basılmalı. Ziya Bey, Nihat Bey Yeni Cami'nin önünde asılarak idam edilmeli. Arz ve Lodos savaşlarına göz yumduğu için Agah'ın ayaklarına beton döküp, Haliç'e bırakılmalı. Teşkilat feshedilmeli. İbreti alem için Handan Hanım'ın ve İsmet Bey'in kelleleri banka önünde vurulmalı. 13-65 yaş arası bütün insanlar orduda görevlendirilmeli. Komutan, İstanbul'dan sürgün edilmeli. Yeni otoriteye itaat etmeyen insanlar ve fare adamlar kurşuna dizilmeli. Kadın çocuk herkes, zorunlu olarak madenlerde çalıştırılmalı; İstanbul enerjisiz kalmamalı. Bak bakalım o zaman kıyamet mi cennet mi?
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
burdan bi tartışma çıkmasını istemiyorum ama Rusya komünizmini tarif etmişsin ki hiç başarılı bitmedi kendisiGulyabani yazdı:Mısır Çarşı'sının altında yer alan şehir meclisi basılmalı. Ziya Bey, Nihat Bey Yeni Cami'nin önünde asılarak idam edilmeli. Arz ve Lodos savaşlarına göz yumduğu için Agah'ın ayaklarına beton döküp, Haliç'e bırakılmalı. Teşkilat feshedilmeli. İbreti alem için Handan Hanım'ın ve İsmet Bey'in kelleleri banka önünde vurulmalı. 13-65 yaş arası bütün insanlar orduda görevlendirilmeli. Komutan, İstanbul'dan sürgün edilmeli. Yeni otoriteye itaat etmeyen insanlar ve fare adamlar kurşuna dizilmeli. Kadın çocuk herkes, zorunlu olarak madenlerde çalıştırılmalı; İstanbul enerjisiz kalmamalı. Bak bakalım o zaman kıyamet mi cennet mi?
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Açıkçası komünistlerin böyle fikirlere sahip olduklarını bilmiyorum. Ama komünizmin başarısız içi boş bir şey olduğu konusunda sana katılıyorumkargasa14 yazdı:burdan bi tartışma çıkmasını istemiyorum ama Rusya komünizmini tarif etmişsin ki hiç başarılı bitmedi kendisiGulyabani yazdı:Mısır Çarşı'sının altında yer alan şehir meclisi basılmalı. Ziya Bey, Nihat Bey Yeni Cami'nin önünde asılarak idam edilmeli. Arz ve Lodos savaşlarına göz yumduğu için Agah'ın ayaklarına beton döküp, Haliç'e bırakılmalı. Teşkilat feshedilmeli. İbreti alem için Handan Hanım'ın ve İsmet Bey'in kelleleri banka önünde vurulmalı. 13-65 yaş arası bütün insanlar orduda görevlendirilmeli. Komutan, İstanbul'dan sürgün edilmeli. Yeni otoriteye itaat etmeyen insanlar ve fare adamlar kurşuna dizilmeli. Kadın çocuk herkes, zorunlu olarak madenlerde çalıştırılmalı; İstanbul enerjisiz kalmamalı. Bak bakalım o zaman kıyamet mi cennet mi?
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Hele bak, cümlelere sanırsın Das Kapitali ,Komünist manifestoyu yalayıp yutmuş filozof sanırsın kendilerini
birşeyi eleştirirken rasyonel eleştirin , zamanın sosyol,siyasi vs konjuktürünü iyi bilin adam dünyanın en iyi felsefecileri arasında görülen marxı neredeyse vatan haini ilan edecek cümlelere bak
edit: komünist değilim
birşeyi eleştirirken rasyonel eleştirin , zamanın sosyol,siyasi vs konjuktürünü iyi bilin adam dünyanın en iyi felsefecileri arasında görülen marxı neredeyse vatan haini ilan edecek cümlelere bak
Bayağı darbe planı olmuş buGulyabani yazdı:Açıkçası komünistlerin böyle fikirlere sahip olduklarını bilmiyorum. Ama komünizmin başarısız içi boş bir şey olduğu konusunda sana katılıyorumkargasa14 yazdı:burdan bi tartışma çıkmasını istemiyorum ama Rusya komünizmini tarif etmişsin ki hiç başarılı bitmedi kendisiGulyabani yazdı:Mısır Çarşı'sının altında yer alan şehir meclisi basılmalı. Ziya Bey, Nihat Bey Yeni Cami'nin önünde asılarak idam edilmeli. Arz ve Lodos savaşlarına göz yumduğu için Agah'ın ayaklarına beton döküp, Haliç'e bırakılmalı. Teşkilat feshedilmeli. İbreti alem için Handan Hanım'ın ve İsmet Bey'in kelleleri banka önünde vurulmalı. 13-65 yaş arası bütün insanlar orduda görevlendirilmeli. Komutan, İstanbul'dan sürgün edilmeli. Yeni otoriteye itaat etmeyen insanlar ve fare adamlar kurşuna dizilmeli. Kadın çocuk herkes, zorunlu olarak madenlerde çalıştırılmalı; İstanbul enerjisiz kalmamalı. Bak bakalım o zaman kıyamet mi cennet mi?
Oyunda da olsa gerçekte de olsa alçak darbe girişimlerine karşıyımdelikasap yazdı:Bayağı darbe planı olmuş buGulyabani yazdı:Açıkçası komünistlerin böyle fikirlere sahip olduklarını bilmiyorum. Ama komünizmin başarısız içi boş bir şey olduğu konusunda sana katılıyorumkargasa14 yazdı:burdan bi tartışma çıkmasını istemiyorum ama Rusya komünizmini tarif etmişsin ki hiç başarılı bitmedi kendisiGulyabani yazdı:Mısır Çarşı'sının altında yer alan şehir meclisi basılmalı. Ziya Bey, Nihat Bey Yeni Cami'nin önünde asılarak idam edilmeli. Arz ve Lodos savaşlarına göz yumduğu için Agah'ın ayaklarına beton döküp, Haliç'e bırakılmalı. Teşkilat feshedilmeli. İbreti alem için Handan Hanım'ın ve İsmet Bey'in kelleleri banka önünde vurulmalı. 13-65 yaş arası bütün insanlar orduda görevlendirilmeli. Komutan, İstanbul'dan sürgün edilmeli. Yeni otoriteye itaat etmeyen insanlar ve fare adamlar kurşuna dizilmeli. Kadın çocuk herkes, zorunlu olarak madenlerde çalıştırılmalı; İstanbul enerjisiz kalmamalı. Bak bakalım o zaman kıyamet mi cennet mi?
Yalnız hikayeye bakınca Nihat Bey ve Ziya Bey zaten mevkilerini bir tür darbe ile elde etmişler, seçimle gelen kişiler değil
Katılıyorum4thEspada yazdı:Hele bak, cümlelere sanırsın Das Kapitali ,Komünist manifestoyu yalayıp yutmuş filozof sanırsın kendilerini
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Teoriler gerçekten güzel fakat bu gibi teoriler asla gerçekleşmeyecek. İKV son güncellemesini tam 4 yıl önce aldı. Nerull'un 9. yılda yaptığı açıklama gibi " Amacımız sizlerin desteği ile oyunumuzu sonuna kadar devam ettirmek" . Esen kalın .
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
şu yazıyı bana mı yazdın çok merak ettim4thEspada yazdı:Hele bak, cümlelere sanırsın Das Kapitali ,Komünist manifestoyu yalayıp yutmuş filozof sanırsın kendilerini
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz