arkadaşlar önüne gelen lonca açıo ve bu loncaların çoğu aldıkları kişi veya kişilerin yüzünden veyahutta loncalardan ayrılma isteği yüzünden veyahutta başka bi nedenlerden dolayı bi şekilde dağılıyor Şu zaman kadar kurulup tekrar dağılan loncalar gerçekdende çokda parlak bi geçmişe sahip diyemeyiz lakin Şahx loncası sakın yanlış anlamayın övmek amaçlı demiyorum uzun zamandan beri kalıcı olmaaya çalışan bi lonca ve gerçekdende amacına ulaştığını düşünmekteyim oyuna Yeni başlayan veyahutta o kadar lonca arasından hangi loncayı seçmeliiym veya hutta hangi loncaya güvenmeliyim diyen olursa tabikide Şahx loncası diyebilirim saygın lonca üyeleri sayesinde oyunda bam başka bi yere sahip olan Şahx loncasının başarılarını ve üye sayısının aynı şekilde devam etmesini temenni ediyorum Sakın yanlış anlamayın bu kişisel bi görüş tabikide herkes istediğini yazar ben sadece kişisel görüşümü sundum dediğim gibi diğer loncalardanda tanıdığım çok güzel arkadaşlar var tabikide genelleme yaparsak Şahx loncası diyebiliriz neyse herkese iyi oyunlar iyi forumlar...
Aşkxadamı....
::::Güvenilir Lonca::::
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
::::Güvenilir Lonca::::

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: ::::Güvenilir Lonca::::
AnyOneStopUs Benim Loncam Güvenilir Lonca Ama Şu An Alım Yapmıyoruz.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- Sahaf Yardımcısı
dediğim gibi sadece kişisel bakış:)

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
KİŞİSEL BAKISIM KENDI LONCAMIN GÜZENİLİR OLDUĞU .tokyo2drift yazdı:AnyOneStopUs Benim Loncam Güvenilir Lonca Ama Şu An Alım Yapmıyoruz.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
tokyo2drift yazdı:KİŞİSEL BAKISIM KENDI LONCAMIN GÜZENİLİR OLDUĞU .tokyo2drift yazdı:AnyOneStopUs Benim Loncam Güvenilir Lonca Ama Şu An Alım Yapmıyoruz.
kendini övme
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
KENDİMİ DEĞİL LONCAMI ÖVÜYORUM ÖVÜLMEYİDE HAK EDIYOLARElfetih yazdı:tokyo2drift yazdı:KİŞİSEL BAKISIM KENDI LONCAMIN GÜZENİLİR OLDUĞU .tokyo2drift yazdı:AnyOneStopUs Benim Loncam Güvenilir Lonca Ama Şu An Alım Yapmıyoruz.
kendini övme
TARTIŞMAYA GEREK YOK
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- Sahaf Yardımcısı
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
anadolurock18 yazdı:Hangi lonca?
AnyOneStopUs(A.O.S.U) DUYMAMIS OLABİLİRSİN ÇÜNKÜ ALIM YAPMIYORUZ
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Herkezin görüşüne saygı duymak gerekir şahx loncasının içinde cok iyi arkadaslarım ve dostlarım bulunmakta ve yaptıgı faaliyetlerlede guvenilirliğini korumakta anyonestopus loncasındakileri tanımıyorum sadece birkez fırtınaxemfu ile denk geldim babıalide oda hoşnut olmadı ama yinede canı sagolsun temiz bir kuklacı için calısmaya devam edeceklerinden şüphem yoktur.. İyi forumlar...
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
fIRTINAXEMFU BENIM KARDEŞ :d NE OLMUSTU ORDA HATIRLAMIYORUMYakamozxPaix yazdı:Herkezin görüşüne saygı duymak gerekir şahx loncasının içinde cok iyi arkadaslarım ve dostlarım bulunmakta ve yaptıgı faaliyetlerlede guvenilirliğini korumakta anyonestopus loncasındakileri tanımıyorum sadece birkez fırtınaxemfu ile denk geldim babıalide oda hoşnut olmadı ama yinede canı sagolsun temiz bir kuklacı için calısmaya devam edeceklerinden şüphem yoktur.. İyi forumlar...
YakamozxPaix
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team