Merhabalar
Arkadaş listesinin genişleilmesi için bu kaçıncı konu bilmiyorum ama illa hergün konu açmak gerekirse onuda yaparız bazı loncalarda 70 80 çar var bu listeyi 100 yapın demiyoruz ama 2 bölümlü 50 kişik olsa çok işimizi görecek sizden kadimi binek hayvanımız yapmanızı istemiyoruz yaptıkalrınızı küçümsemiyoruzda Ancak ihtiyaçlara cevap verin Yönetim !!!
Daha Kaç Konu Açmamız Gerek !!!
Daha Kaç Konu Açmamız Gerek !!!
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk

Re: Daha Kaç Konu Açmamız Gerek !!!
Daha kaç kere diyecekler!!!
Şikayet ve Önerilerinizi İKV DESTEK e gönderin. Forumdan yapılan öneri ve şikayetleriniz dikkate alınmaz diye :arrow:
Şikayet ve Önerilerinizi İKV DESTEK e gönderin. Forumdan yapılan öneri ve şikayetleriniz dikkate alınmaz diye :arrow:
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.

Rahat ol oradanda yapılıyor görmeyenin gözüne sokmak farzdır
Ama sende arada cırlamasan gerekenler cevap verse daha iyi olucak
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010

Dabbe isimli arkadaşında dediği gibi ikv destek forumunun öneri kısmını kullanman gerekir. Burada açtığın konunun ne sana bir faydası olur nede dikkate alınır.! Gene kilitlenir gider. Bunu sende biliyorsun bence tepki vermek yerine destek forumundan önerini yapar beklersin.! Hem böylelikle forumu kirletmemiş olup diğer kullanıcı arkadaşlarında hakkınada girmessin. 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ben forum kirletmeye bayılıyorum
ordan kac öneri olmusdur Allah bilir madem orayı görmüyolar burayı denerim rahatsız olan şikayet etsin konu kitlensin bana akıl vermek yerıne 1 er konuda sız acıp destek versenız bakın 2 gune nasıl yapıyolar 

İKV desteğe gönderilen yazılar sıraya konuluyor ve öyle cevaplanıyor. Siz bencillik edip görmüyorlar bakmıyorlar diye aynı yazıyı 1 den fazla gönderirseniz bu sizi aleyhinize olur. Birazda Oradaki İKV yetkililerini düşünün. Günde binlerce E meil okumak zorunda kalıyorlar. Sen böyle Yapmaya devam ettikçe daha çok beklersinDevran yazdı:Ben forum kirletmeye bayılıyorumordan kac öneri olmusdur Allah bilir madem orayı görmüyolar burayı denerim rahatsız olan şikayet etsin konu kitlensin bana akıl vermek yerıne 1 er konuda sız acıp destek versenız bakın 2 gune nasıl yapıyolar
binlerce mail arasında ve forum konusundan yeterı kadarı aynı şeyi söylese yaparlar ve hiçbir yapımcı GM Yönetici neyse oyuncuların isteklerı dışında hareket edemez bi oyun yapıp bişeyler başarmak ve bişeyler kazanmak istiyolarsa dikkate alacaklar Ayrıca bu liste konusu yeraltı gelmeden seneler oncede avrdı herşeye el attılar bi bumu zor geldi azıcık tutarlı olun acaba beni forum yöneticisi yaparlarmı bişeyler diyim diye yazı yazmayın kapişDabbe yazdı:İKV desteğe gönderilen yazılar sıraya konuluyor ve öyle cevaplanıyor. Siz bencillik edip görmüyorlar bakmıyorlar diye aynı yazıyı 1 den fazla gönderirseniz bu sizi aleyhinize olur. Birazda Oradaki İKV yetkililerini düşünün. Günde binlerce E meil okumak zorunda kalıyorlar. Sen böyle Yapmaya devam ettikçe daha çok beklersinDevran yazdı:Ben forum kirletmeye bayılıyorumordan kac öneri olmusdur Allah bilir madem orayı görmüyolar burayı denerim rahatsız olan şikayet etsin konu kitlensin bana akıl vermek yerıne 1 er konuda sız acıp destek versenız bakın 2 gune nasıl yapıyolar

arkadaş listesi, ortak kasa, binek hayvanı, haritalar arası geçiş vb. gelmeli artık. oyun geliştikçe ihtiyaçlarda artıyor. yeni bölge, yaratık, silah, seviye, harita vb. arttıkça oyuncu açısından oynanması zorlaşıyor haliyle. aynı paralelde bunlarında gelişmesi lazım diye düşünüyorum. yoksa oyuncu için keyiften öte eziyet olur.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar söz konusu tartışma ve istek oldumu önce formda konu açılıp destek alınınması daha yararlıdır.Dabbe yazdı:Daha kaç kere diyecekler!!!
® SİNCE 2007...