YENİ BOLGE GİRİŞLERİ NERDE OLACAK
YENİ BOLGE GİRİŞLERİ NERDE OLACAK
Yeni bolgeler in Girişlerini tahmin edebilitmısıniz yada tt ler yardımcı olurmu bizlere merak ettik..
TEŞKİLAT: BaşkaN -SANTIEGO - Başkanım
KUKLACI : SANTİEGO - xbjkx-MOĞOLLAR
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: YENİ BOLGE GİRİŞLERİ NERDE OLACAK
Ben bir kaç yer düşündüm doğru ya da yanlış.
İlk aklıma gelen yer yeraltında ki görünen alt köprünün orası, benec o köprü oraya boşuna konulmadı ve tahminimce oraya gitmek için hiydra bölgesinden geçmemiz gerekecek, ya da akrepli yoldan. Tahminimce bu yolun sonunda bizi sığınak bölgesi bekliyor.
İkinci yer ise kesin gözüyle baktığım babı-ali deki yılanlı yolun sonunda ki kapı. Benim tahminimce bu bölgelerin en büyük bossuna giden bölgeye buradan girilecek.(Heratera gibi bişeydi sanırım ismi)
Üçüncü yer ise adada ki muhafız heykeli. Tanıtım videosundan da benzer bir fotoğraf duruyordu, Roma muhafızlarına giden yol bence buradan olacak.
Bunlarla beraber pek ihtimal vermesemde philotheos salonunda ki ters akrepte girilebilecek bir yer.
Benim beklentim yapımcılar daha az kullanılan (labirent,eminönü, ada gibi) bölgelere girişler verecek ve böylece bu bölgelerde yoğunluk sağlanacak.
Belki bunlardan tutan olabilir
İyiForumlar...
İlk aklıma gelen yer yeraltında ki görünen alt köprünün orası, benec o köprü oraya boşuna konulmadı ve tahminimce oraya gitmek için hiydra bölgesinden geçmemiz gerekecek, ya da akrepli yoldan. Tahminimce bu yolun sonunda bizi sığınak bölgesi bekliyor.
İkinci yer ise kesin gözüyle baktığım babı-ali deki yılanlı yolun sonunda ki kapı. Benim tahminimce bu bölgelerin en büyük bossuna giden bölgeye buradan girilecek.(Heratera gibi bişeydi sanırım ismi)
Üçüncü yer ise adada ki muhafız heykeli. Tanıtım videosundan da benzer bir fotoğraf duruyordu, Roma muhafızlarına giden yol bence buradan olacak.
Bunlarla beraber pek ihtimal vermesemde philotheos salonunda ki ters akrepte girilebilecek bir yer.
Benim beklentim yapımcılar daha az kullanılan (labirent,eminönü, ada gibi) bölgelere girişler verecek ve böylece bu bölgelerde yoğunluk sağlanacak.
Belki bunlardan tutan olabilir
İyiForumlar...
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Güzel Yerler Düşünmüşün Oktay
Bence Yılanların Sonundaki Yer Olabilir Bekliyip Göreceğiz 
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
Şah KObranın yanındaki kapı diye düşünüyorum..!
Yer altındaki alt köprünün orası
2sinden birisi olması lazım
Yer altındaki alt köprünün orası
2sinden birisi olması lazım
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
benımde aklımda gecen yerler ama taş duvarlardan bahsedıyor o tuhaf .WaxWhineRAVYN yazdı:Ben bir kaç yer düşündüm doğru ya da yanlış.
Belki bunlardan tutan olabilir![]()
İyiForumlar...
TEŞKİLAT: BaşkaN -SANTIEGO - Başkanım
Miğrat qirişi bencede kemik kafaLaRın oRdaki benim tabiRimLe PhiLotheos heyKeLinin orası oLabiLiR...
*Veysell* [49]
*Akkuş * [39]
The WiLd ChiLd
*Akkuş * [39]
The WiLd ChiLd
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
YERALTINDA İRİDYUMUN ORDAN İLERİYE DOĞRU DEVAM EDEBİLİR YENİ BÖLÜMLER ORALARI OLABİLİR.
VEYA METEORDA YILANLARIN SONUNDAKİ KAPI OLABİLİR
VEYA METEORDA YILANLARIN SONUNDAKİ KAPI OLABİLİR
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team