SİGORTA
Re: SİGORTA
Hayır bildiğim kadarıyla sadece silinen karakterleri geri getiriyor. Napıcan saattığın çarı geri mi alıcan :roll:
Silinen ve soyulan karekteri kapsıyor diye biliyorum.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Soyulan çara devlet bile bisey yapamaz.LethieN yazdı:Silinen ve soyulan karekteri kapsıyor diye biliyorum.![]()
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
herkes çakallık peşinde
turkoxHAMSTER yazdı:Soyulan çara devlet bile bisey yapamaz.LethieN yazdı:Silinen ve soyulan karekteri kapsıyor diye biliyorum.![]()
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Sigorta plus veya çemberlitaş kutu hesabında aktif değilken karakterlerini sildiğinde kurtarmaya yarayan bir üründür.turkoxHAMSTER yazdı:Soyulan çara devlet bile bisey yapamaz.LethieN yazdı:Silinen ve soyulan karekteri kapsıyor diye biliyorum.![]()
Karakteri aktardığın hesaptan geri çekme işlemi ise çok karışık.
Zira satılan karakter geri çekilemesin diye
Telefon numarası üzerinden hesaba sahipsen zaten geri çekme diye birşey yok.
Uğraşma boşuna bu işlerle
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Ki zaten bir kişi kendi karakterini soyulmuş gibi gösterip, aktardığı itemleri geri talep edebilir.Ya da karakterini para karşılığında birine satıp karaktere tekrar sahip olmak için bu işlemi talep edebilir.Bu yüzden bu tarz taleplerin karşılık bulması imkansız.Fabre yazdı:Sigorta plus veya çemberlitaş kutu hesabında aktif değilken karakterlerini sildiğinde kurtarmaya yarayan bir üründür.turkoxHAMSTER yazdı:Soyulan çara devlet bile bisey yapamaz.LethieN yazdı:Silinen ve soyulan karekteri kapsıyor diye biliyorum.![]()
Karakteri aktardığın hesaptan geri çekme işlemi ise çok karışık.
Zira satılan karakter geri çekilemesin diye![]()
Telefon numarası üzerinden hesaba sahipsen zaten geri çekme diye birşey yok.
Uğraşma boşuna bu işlerle