Keyifli forumlar.
Gözlemlediğimiz kadariyla hemfikiriz ki oyunumuzun hikayesi muazzam, merak uyandirici. Kac zamandir guncellemenin gelmeyisi akabinde beliren hakli umutsuzlukden dolayi kendi acimdan istemim şudur ki eger oyun ilerlemeyecekse hikayenin duyuru seklinde burda yayinlanmasi. Bazi konularda hikayenin bir cizgi roman tarzinda cikarilmasi taleplerinde bulunulmus vakifim bu duruma lakin bu kadar cetrefillige dahi luzum yok sadece duz yazi seklinde de olabilir. Yapilacaksa Guzel bir son yapalim
Selamet ile
İstanbul Kiyamet Vakti hikaye
- MAHVFEVRAT
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Re: İstanbul Kiyamet Vakti hikaye
o iş yaş
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kitap olarak düzenlenirse güzel bir satış oranı yakalayabilirler ama bu dediğin pek mümkün değil gibi.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- MAHVFEVRAT
- Salgın Koruyucusu

Mumkunati olmayan bir durum goremiyorum Fırat. Kitap dergi vb.. Durumlar daha mesakkatli olur. Istedigimiz su hikayenin gidisati nasil olacakti finli nasil yapilacakti. Kimin eli kimin cebinde oldugunun ayrintiya bile girmeden yazilmasi. O kadar zor olmasa gerek. Yapilir mi yapilmaz mi mechul olan bu.
Daha önce nerull a söylendi ve cevabı ise "kitap okuma oranı bu kadar düşükken mi?" cevaptan öte soruydu aslında
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Oyunun hikayesinin farkında olmayan çok kişi var.Bence şuan hikayenin devami yayinlanlanmasi oyunun kapanmasından daha önemli.Hikaye>Oyun bana kalırsa.
- MAHVFEVRAT
- Salgın Koruyucusu

Eger oyun ilerlemeyecekse yani bir cok kullanicinin değimiyle fişi çekilecek ise yapilmasini talep ettiğim bir konu oldugunu belirtmek isterim. Tabi ki ilerleyecekse boyle bir iatemim yok memnun oluruz.Serinplay yazdı:Daha önce yarıda kalmış ve kapanmış bir oyuna rastlamadığım için bitmemiş bir projenin devamının paylaşılmasının ne kadar doğru olacağını bilmiyorum. Lakin böyle bir öneri için erken olduğunu düşünüyorum.Ve oyun kapansa bile böyle birşeyin yapılacağına pek inanmıyorum.Ki oyunun kapanma eşiğinde olduğunu sanmıyorum.
sizleri anlamaz zor ne kapanıyor neyin fişi çekiliyor bunları nere dayanarak söylüyorsunuz?MAHVFEVRAT yazdı:Eger oyun ilerlemeyecekse yani bir cok kullanicinin değimiyle fişi çekilecek ise yapilmasini talep ettiğim bir konu oldugunu belirtmek isterim. Tabi ki ilerleyecekse boyle bir iatemim yok memnun oluruz.Serinplay yazdı:Daha önce yarıda kalmış ve kapanmış bir oyuna rastlamadığım için bitmemiş bir projenin devamının paylaşılmasının ne kadar doğru olacağını bilmiyorum. Lakin böyle bir öneri için erken olduğunu düşünüyorum.Ve oyun kapansa bile böyle birşeyin yapılacağına pek inanmıyorum.Ki oyunun kapanma eşiğinde olduğunu sanmıyorum.
güncelleme gelmiyor fişi çekecekler bu kadar sacma bir düşünce olurmu anlamıyorum lütfen biraz daha dikkatli düşünün veya yazmayın komik durumlara düşüyorsunuz.
ya metin2 vb. o kadar çok oyun varki güncelleme almadan yıllarca oynanan 1 kişide çıkıp güncelleme gelmiyor kapanacak demiyorlar demezlerde.
zaten böyle bir durum olsa ki ortada böyle bir duruma sebebiyet verecek bir şey yok açıklama aylar öncesinden yapılır.
bakın nfs world kapandı peki neden oynanmadıgından mı aksine o kadar tuttu ki fakat ea games hilelerle başa çıkamayınca kapatma kararı aldılar.
bir oyun heleki ttnet'te ise yıllarca güncellemesiz devam edebilir.
akçe alınada devam eder alınmasada.
ttnet için ikvnin sunucuları senin evindeki 300-500 tllik pc gibi görür çokta önemsemez yıllarca sürdürür.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
güzel bir talep kayıp armağan tarzında animasyon filmide yapabilirler.