Sancak sunucusundan selam

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
nowornever06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Excellent

Sancak sunucusundan selam

Mesaj gönderen nowornever06 »

Merhaba arkadaşlar oyunu yıllardır oynuyorum ve artık zevk almamaya başladım. Biliyorsunuz ki yenilik vb. geliştirilmediği için oyuna ilgi azaldı yıllardır oynadığım sunucu da sıkıcı olmaya başladı. GB giremiyoruz ,arz lodos çekişmesi çok az ,maden ve tılsım fiyatları diğer sunuculara göre yüksek ve dahası... Eminönü'ne aktarım yapmayı düşünüyorum fakat çok pahalı yeni karakter de uzun zaman alacaktır diye düşünüyorum .Bunların haricinde Eminönü'nde hol çok kalabalık olur diye düşünüyorum zorlanır mıyım xenotim veya salgı kasımında ve arz lodos çekişmesi kasmayı, maden çekmeyi çok fazla etkiliyor mu ? Bunlar benim merak ettiklerim sizin de sunucunuz hakkında eklemek istedikleriniz varsa memnun olurum.
Düşmanıyım Asaletin Kelimelerde Bile !
IıNOWORNEVERIıI Crazyboygridondu Xxcrazyboyxx
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Sancak sunucusundan selam

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Arz Lodos çekişmesi yani klan savaşları her gün oluyor ve sağlam oluyor , kalabalık oluyor.
Hol'de sıkıntı yaşamazsın.Ama saatte bazen sıkı savaşlar oluyor.Şuan itibariyle Xenotim 4m gibi bir fiyata düştü 4.5m'den.Hatta 3.5m satan var.
Maden dolanıyorsan Hol'de ve Ada'da , sen saldırmadığın sürece sana saldıran olmaz.Ama Eminönü ve Meteor aktif savaş bölgesi.Her türlü saldırırlar , saldırırız :)
Eminönü her yönden aktif bir sunucu bölgeler , ticaret vs.
Ben karakter taşımanı tavsiye ederim.Sıfırdan karakter kasıp , onu tılsımlandırmaya değmez artık.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı

“Genel Sohbet” sayfasına dön