Selamün aleyküm;
Normalde herkesin bildiği ve her veletin de uyguladığı bir sistemden bahsetmek istiyorum.
:arrow: Küfret
:arrow: ALT+F4 e aynı anda bas...
Bu nedir buna ne zaman cozum bulunucak ? Ben sığınağa şifacı kendi loncamdan gelicek diye adamı almadığım için küfür yemek zorunda mıyım ? yada hadi yedim bu adam konusmaya devam edicek ! Buna nasıl ve ne zaman bir çözüm bulucaksınız ?
Olay sunucusu : Beyazköşk
Tarih ve Saat : 27/10/2016 - 21:55 civarı
Karakter adı : Binpırasapı
Şimdi bu adam su yemeden devam mi edicek ?
Veya bir başka sorun
:arrow: Küfret
:arrow: Canın sıkılına kadar küfretmeye devam et.
Aynı şekilde de susturma cezası yiyen bir karakter, İstediği zaman sus cezasını işleme koydurabiliyor. Adam bi kere küfür etmiş ve cezayı yemiş buna dayanarak daha ağır ve daha fazla küfürler edip klanda insanların 3 kurusluk oyun zevkinin içine ediliyor. Eğer bu konu silinirse yemin olsun üşenmeden farklı hesaplarla bu konuyu açmaya devam edicem. Bana bunun açıklaması, ben bu oyunun ve sunulan hizmetlerin müşterisi isem YAPILMALI !
Şimdi soruyorum size !
Şimdi soruyorum size !
En son AhiEvran tarafından 27 Eki 2016 23:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli resim kaldırıldı
Sebep: Küfür içerikli resim kaldırıldı
Ekim 2007 den beri
Yusuf Kaan ÖZKAYNAK
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: Şimdi soruyorum size !
Şimdik şöyle bir durum var, küfür edip oyundan çıkıyorsa onu fotoğrafını alıp Destek/İletişim'den paylaşırsan ceza alır fakat küfür ettikten sonra karaktere mesaj atacaksın ve oyunda olmadığını fotoğrafta göstereceksin.
Bir ikincisi ise fotoğrafta küfür olduğu için konunun kalkması aşikar. Fotoğrafı sansürlediğini var sayarsak bu seferde Eğer bu konu silinirse yemin olsun üşenmeden farklı hesaplarla bu konuyu açmaya devam edicem Bu yazıdan sonra Forum yetkilileri şöyle bir bakıyor ve inceden bir gülümseme ile konuyu silecekler.
İnşallah yorumu yazarken konu silinmez vesselam
Bir ikincisi ise fotoğrafta küfür olduğu için konunun kalkması aşikar. Fotoğrafı sansürlediğini var sayarsak bu seferde Eğer bu konu silinirse yemin olsun üşenmeden farklı hesaplarla bu konuyu açmaya devam edicem Bu yazıdan sonra Forum yetkilileri şöyle bir bakıyor ve inceden bir gülümseme ile konuyu silecekler.
İnşallah yorumu yazarken konu silinmez vesselam
Ha yani yönetim kendi yaptığı saçma bi sistemi ben bilmediğim için bu adama ceza vermicek öyle mi ? Yediğim küfrü kendilerine hediye ediyorum bu adam m ceza almıyosa.
Ekim 2007 den beri
Yusuf Kaan ÖZKAYNAK
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Konuyu silmek yerine ilgili görseli kaldırabilir yöneticiler , konu gayet güzel.
Küfür etti , şikayet ettim o adamı.Hemen ceza almıyor.Belki 2 belki 10 saat sonra geliyor cezası.
Ama akçe sat oyunda 3dk içinde ceza alıyorsun
Düzenleme:
Ceza almayacak muhtemelen , Vezirx dediği gibi oyundan çıktığını kanıtlaman lazım.
Başıma gelmişti çünkü bu olay , ceza almamıştı adam.Ceza veremiyorlar daha doğrusu
Küfür etti , şikayet ettim o adamı.Hemen ceza almıyor.Belki 2 belki 10 saat sonra geliyor cezası.
Ama akçe sat oyunda 3dk içinde ceza alıyorsun
Düzenleme:
Ceza almayacak muhtemelen , Vezirx dediği gibi oyundan çıktığını kanıtlaman lazım.
Başıma gelmişti çünkü bu olay , ceza almamıştı adam.Ceza veremiyorlar daha doğrusu

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Zaten eden ediyor sen hediye etmesendeYusufK34 yazdı:kendilerine hediye ediyorum bu adam m ceza almıyosa.
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Adam klandan yada bölgeden oyundan düşene kadar küfrediyor bir yetkilide gelip engellemiyor. Oyun şuan için akışına bırakılmış şekilde anlayacağın Yusuf :/
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
gerçek olanı arkadaş ilk post'ta yazmış
temsiliyi söylüyorum maksat eğlence diyerekten lütfen yönetim üstüne alınmasın.
merhabalar böylesine içten sözlerle karşı karşıya kaldığınız için üzgünüz en az sizin kadar bu lafları yemiş olduk sizi anlıyoruz ve elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz.
fakat bu tip durumlarda kullanıcının mesajına sağ tıklayıp şikayet et'i o çıkmadan önce niye tıklamadın ve akıllı onudamı ben söyleyim? bu sebep ile size bu konuda yardımcı olamayacağız fotoğrafta'da gördüğünüz gibi oyundan çıktığını fark edememiş durumdayız.
eğer oyunda olsa fark ederdik zaten oyunda olsa sizde şikayet edebilirdiniz ama edemediniz neden oyunda değil.
fakat oyunda değilse neden oyunda olmadığınıda fotoğraf'ta göstermediniz keşke gösterseydiniz yoksa biz o oyuncunun oyunda olmadığını sizin bizi boş yere yorduğunuzu düşünürüz bu sebepten sizi bile banlayabiliriz yani yormayın bizi.
bi dahakine oyunda olmadığınıda ispat et yaparız bişeyler.
bu aynı ailemden birinin kredi borcunu ödemeye gidip'te size bu konu hakkında bilgi veremem ne kadar verirseniz onu yatırabilirim ancak demesi kadar saçma bir olay :lol: :lol:
temsiliyi söylüyorum maksat eğlence diyerekten lütfen yönetim üstüne alınmasın.
merhabalar böylesine içten sözlerle karşı karşıya kaldığınız için üzgünüz en az sizin kadar bu lafları yemiş olduk sizi anlıyoruz ve elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz.
fakat bu tip durumlarda kullanıcının mesajına sağ tıklayıp şikayet et'i o çıkmadan önce niye tıklamadın ve akıllı onudamı ben söyleyim? bu sebep ile size bu konuda yardımcı olamayacağız fotoğrafta'da gördüğünüz gibi oyundan çıktığını fark edememiş durumdayız.
eğer oyunda olsa fark ederdik zaten oyunda olsa sizde şikayet edebilirdiniz ama edemediniz neden oyunda değil.
fakat oyunda değilse neden oyunda olmadığınıda fotoğraf'ta göstermediniz keşke gösterseydiniz yoksa biz o oyuncunun oyunda olmadığını sizin bizi boş yere yorduğunuzu düşünürüz bu sebepten sizi bile banlayabiliriz yani yormayın bizi.
bi dahakine oyunda olmadığınıda ispat et yaparız bişeyler.
bu aynı ailemden birinin kredi borcunu ödemeye gidip'te size bu konu hakkında bilgi veremem ne kadar verirseniz onu yatırabilirim ancak demesi kadar saçma bir olay :lol: :lol:
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
HaNdSoMe yazdı:Adam klandan yada bölgeden oyundan düşene kadar küfrediyor bir yetkilide gelip engellemiyor. Oyun şuan için akışına bırakılmış şekilde anlayacağın Yusuf :/
1 kere küfür eden artık oyundan çıkana kadar küfürü kendine serbest sayıyor.
aslında haklıda bol yemek'li bir sofra'da hepsinden yeterince yerde kalkarsınız sonuçta.
buda ona benziyor. ve bunu onlara yönetim yapıyor biri şikayet edildimi eğer ceza alırsa sistem otomatik oyundan atmalı bu kadar basit fakat olurmu öyle
madem küfür etti 3-5 gün konuşamıcak bırakalımda en baba güncellemeye kadar küfür eder
bazen komedi gibi durumlar söz konusu olabiliyor.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Onun yaptığı harekete karşılık keşke sen de lonca, klan, grup, söyle gibi sohbet sekmelerini kapatıp onun fısıltısını bekletseydin. Giriş yaptığı gibi şikayet ederdin. İşe yarayacağını düşünüyorum 
Merhabalar;
Oyun içerisinde sizi rahatsız eden oyuncuların mesajlarına sağ tıklayarak "Şikayet Et" seçeneğini kullanmanızı rica ederiz. Bu şekilde konuşma kayıtları incelenir ve gerekli görüldüğü takdirde moderasyon uygulanır. Oyun içi şikayet sistemini kullanarak ilgili kişilerin şikayet edilmesi için gerekli işlemi yapmış olursunuz. Dilerseniz size rahatsızlık veren kullanıcıları Yasakla seçeneğiyle yasaklayabilirsiniz.
Yine Oyun içerisinde küfür edip, siz şikayet edemeden oyundan çıkan kullanıcıyı öncelikle Arkadaş veya Yasaklı listenize eklemeye çalışınız. "Arkadaş/yasaklı listenize eklemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil" uyarısı, mesaj penceresinde belirdiğinde ekran görüntüsü alarak tarafımıza gönderiniz.
İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!