Buda BeNdEn Kralına da alayına da tek lafım var Baq Dalgana ....
Alem Buysa Kral Benim
Herkes kendini kral sanıoR ama bilmiyorlar Yönetmen Benim İstediğime Rol vEririm İstediğime yol....
Herkez baksın İşine Akıllı........
Bu Da Bizim Resmimiz....
Re: Bu Da Bizim Resmimiz....
Bu nasıl bir pişkinlik kimsinde kime artistleniyosun bi yaşına bak abin hatta baban yaşındakiler oyunda bu gençlik nereye gidiyor böyle konuştuğu laflara bak bir tokat atsan yarısı boşa gider
Kendi kendine o küçük olan egolarını tatmin edip, kendi çapında eğleniyor Allah sonunu hayır etsin...
NoT: Bu konu başka bir amaçla açılmışsa, yani imzada yazan kişinin değilde bir düşmanının açtığı imzada yazan kişiyi küçük düşürmek için açılan bir konu ise yorumum geçerli değildir!
NoT: Bu konu başka bir amaçla açılmışsa, yani imzada yazan kişinin değilde bir düşmanının açtığı imzada yazan kişiyi küçük düşürmek için açılan bir konu ise yorumum geçerli değildir!
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- LoS3MooN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar ,
Gençliğin nereye gittiği apaçık ortada ...
- Avrupa özentisi , başkalarının kışkırtmasına gelen , Tarihinden habersiz , Anne baba terbiyesiz almamış , şiddet gören , siyasete merak salmış , terbiyesiz , saygısızın teki ... Biraz utanma duygusu olsa bu konuyu açmazdı .
Gençliğin nereye gittiği apaçık ortada ...
- Avrupa özentisi , başkalarının kışkırtmasına gelen , Tarihinden habersiz , Anne baba terbiyesiz almamış , şiddet gören , siyasete merak salmış , terbiyesiz , saygısızın teki ... Biraz utanma duygusu olsa bu konuyu açmazdı .
İkvxkritikçisi[LoDoS] / Philotheos[aRz] / Anatolia[aRz] / Gladıoxrecep[LoDoS] ...
Raiders Of AnatoLia

" Hep daha iyisi , herşeyin daha iyisi için ..."
Raiders Of AnatoLia

" Hep daha iyisi , herşeyin daha iyisi için ..."
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Alem Buysa Kral Benim
Herkes kendini kral sanıoR ama bilmiyorlar Yönetmen Benim İstediğime Rol vEririm İstediğime yol....
Senin artstliğin kime kardeş bu laflar ne böle senın artistliğin kime :twisted: aile terbiyesi almadın mı lan sen ne biçim konusuyorsun volkanın dediği gibi bir vursam yarısı boşa gider
Recep abi sanada katılıyorum aynen
Senin artstliğin kime kardeş bu laflar ne böle senın artistliğin kime :twisted: aile terbiyesi almadın mı lan sen ne biçim konusuyorsun volkanın dediği gibi bir vursam yarısı boşa gider
Recep abi sanada katılıyorum aynen
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
bu ne bea çocuk daha olm sen sütünü iç yat büyü sonra ikv oyna
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
Layn dinqiL Senın yaşın kaç kral mıRal konuşuon Aileden terbiye sayqı qöRmedşn mi Lan Boyun KadaR konuş Tbe yaw Bı Koysam %90'ı Boşa qitCeq
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Abuk subuk mesajlar yazarak forumu kirletmeyin,böyle çocuklarıda oyundan uzaklaştırında ne demekmiş anlasınlar. ANNENE BABANADAMI BÖYLE KONUŞUYORSUN OLUM SEN NE BİÇİM ÇOCUKSUN
-
- Sahaf Yardımcısı
neyse böle fotolar en azından kaç yaşında olduklarını belli ediolar en azından bu avantaj oluyor
) 12 yaşındasın falan heralde bende 20
Aşkxadamı.....
Aşkxadamı.....

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Life And Death
Yasları 11 -12 oyunu oynuyorlar saygısızlık diz boyu oyuna geliyolar laf yapıyolar siz neden ceza alıp susturuluyoruz sanıyorsunuz coluk cocukla uğrastığımız için....
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı