Parayla rezil olmak. Rezalet bir sistem.
- xXxProGAMERxXx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Parayla rezil olmak. Rezalet bir sistem.
Playstore den 6. yıl paketi alacam ama 2 gündür rezillikle mücadele ediyorum. Kredi kartı ile ürünü almak istiyorum. 2 farklı bankaya ait kartım var. İkisi ile de işlem gerçekleştirilmiyor. Birisinde kart tipi uygun değil diyor. Diğer kart için şifre gelmiyor telefonuma. İki bankanın müşteri hizmetleri ile de görüştüm. Bana herhangi bir engel olmadığını söylediler ve topu playstore ye attılar. Playstore topu bankalara atıyor. 3Pay hesabı açmaya çalışıyorum fakat o sistemede 2 gündür kayıt olunmuyor. 3 Farklı tarayıcı denediğim halde üstelik ! Yahu ben bu zıkkım paketi alamayacakmıyım. Ne rezil bir ödeme seçeneği var bu oyunun ürünlerinin. Paramızla rezil oluyoruz !!
ProGAMER
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Parayla rezil olmak. Rezalet bir sistem.
aynı hatayı geçen bayramda ben de aldım.Bankayla görüştüm sıkıntı yoktur kartınızda dedi.Playstore'u aradım dediler biz destek vermiyoruz.Bayram indiriminden faydalanamadım anlıyacağın.
Müşteri hizmetleri olmayan bir sistemden bahsediyoruz.Bunlar buralara kadar nasıl yükselmiş şaşırtıcı
Müşteri hizmetleri olmayan bir sistemden bahsediyoruz.Bunlar buralara kadar nasıl yükselmiş şaşırtıcı

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
zaten paramızla rezil olmuyormuyuz ?
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Hala bu oyuna para harcıyorsanız rezil olmaya mahkumsunuz 
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
ikv adamı rezil de eder vezir de....
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Sana bir uyarı evet kendin yazmışsin bu saatten sonra ne bu oyuna ne de sobenin başka oyununa para yatırılır.Saçmalıgada bakki bir tane playstoreun vasat bir ödeme sistemiyle ugraşıyoz koy 3 4 tane farklı yere yok böyle iş olmaz mevlüt dinc oyunu al please.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Valla ben bişey yapmıyom. :?Brainiac yazdı:ikv adamı rezil de eder vezir de....
Mevlüt dinç eski oyunları baştan yapmaya başladı bile. Belki bir İKV 2 gelirYemeLik yazdı:mevlüt dinc oyunu al please.
mario 2 yi bekliyorum ben daha çokDarmian yazdı:Mevlüt dinç eski oyunları baştan yapmaya başladı bile. Belki bir İKV 2 gelirYemeLik yazdı:mevlüt dinc oyunu al please.
auril & DoubleLift