Eğer yeni bir İKV olsaydı...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Soylu2009
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Eğer yeni bir İKV olsaydı...

Mesaj gönderen Soylu2009 »

Oyunu geliştirmek - yetenek sergileyebilecek bir oyun haline getirebilmek için yapılabilecek şeyler:

-Karakterin önündeki 180 derecelik alan dışındaki hedefleri seçememesi.
-Normal hızınızın %??? ile ve saniyede %??? kudret harcamak şartıyla geri geri koşabilmek.(Bir yukarıdaki şartı tamamlamak adına oluşturulmuş bir mekanik)
-Yeteneklerin koşarken-geri geri koşarken duraksamadan ve animasyon iptali olmadan kullanılabilmesi.(Daha iyi bir görüntü ve oynanış)
-Savaşçının kalkanının aktif bir yetenek olması , aktif olduğu zaman savaşçının otomatik saldırılarının %??? daha az vurması ve savaşçıya gelen menzilli saldırıları saldırı başına %??? kudret , yakın dövüş saldırılarını saldırı başına %??? kudret harcayarak bloklaması , geri geri koşarken aktif edildiği zaman savaşçıyı %??? yerine %??? daha çok yavaşlatması.(Tankların pozisyonunun daha önemli hale getirilmesi)
-Büyücü-Şifacının menzilli saldırılarını hedef ile arasında duvar varken yapamaması.(Siper sistemi ?)
-Büyücü-Şifacının menzilli saldırılarının hedef ile arasında bir düşman varken hedefi yerine ikisi arasındaki düşmana gitmesi(Büyücülerin pozisyonunun daha önemli hale getirilmesi)
-Tılsımların kaldırılması
-Oyunun modern olmasada şimdiki halinden daha iyi bir oyun motoru ve grafiklerinin olması.

Vb..

Bunları boşuna yazmışsın böyle birşey olmaz diyebilirsiniz ama ben sadece eğlenmek ve sizinde görüşlerinizi almak için açtım bu konuyu :) Yeni bir İKV olsaydı siz nasıl mekanikleri olmasını isterdiniz ? Cevaplarınızı bekliyorum.

(3 sene önce bıraktım.)
Soyluxfighter - Soyluxlaurel Soyluxallianz Soyluxrescue
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Re: Eğer yeni bir İKV olsaydı...

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Şahsen böyle fikirlerden, tartışmalardan, konulardan, önerilerden çok sıkıldım :!:
Heves kalmadı! Üzülmüyorum'da oyunun artık bu haline, acıyorum sadece.
Ve bizlere'de acıyorum, hala susuz bir yerde ölmemeye direnen bir balık gibi bir sağa bir sola çırpınmaktan sıkıldım.
Kısır bir döngü var dostlar. Şu forumu bile kullanan belli başlı aktif kişilerde kalmadı desem yeridir.
Kusura bakma dostum konunun içine ettim, fakat şu saatten sonra kimseden güzel bir şeyler yazmalarını bekleyemeyiz maalesef.
Artık susmaktan yanayım. Gittiği yere kadar.
Kullanıcı avatarı
Soylu2009
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Soylu2009 »

Haklısın arkadaşım belki de İkv bize gençliğimizi ve Türkiyenin dört bir yanından arkadaşlarımızı abilerimizi ablalarımızı kardeşlerimizi , zamanında kurulan o güzel dostlukları hatırlatan bir efsane olmalı.
Ben sadece oyunun şuanki haline acıyorum açıkçası.Eskiden herkes biryere koşuşturur görev yapar , mağaraların önü dolu olur sohbet kısmında ticaretler dönerdi .Parlamayan eşyalarla dev klan savaşları olur,er meydanı için sıra beklerdik.Labirentte antik mızraklarda kimse tek başına olmazdı.Gecenin kaçı olursa olsun iridyumun,topazın,yoncanın başında illaki biri beklerdi.Maden çıksın diye totem yapardık.

Şimdi ise çoğu oyuncu akçe alım satımı , sancakta kabadayı modu , bölgelere ise üstü tamamen dolu insanları almakla meşgul.Eski dostluklar ve maden çekme kalmadı zaten.Eminönünde de 2 level birini görünce boşuna başlama bu oyun ölü diyesimiz geliyor.

İKV ile ilgili tek kötü anım oyunun son hali olucak.Bitirin de iyice acı çekmesin.
Soyluxfighter - Soyluxlaurel Soyluxallianz Soyluxrescue
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Evet bende bir kaç bir şey yazayım madem seninkilerdende bir kaç tane dahil edeyim.

-Tılsımlar kaldırılmalı.
-Mavi itemler kaldırılmalı.
-Şaheserlerin efsunu 4 e çıkarılmalı.
-Sarı itemlerin efsunuda 3 olmalı.
-Migrat girişi degiştirilmelidir.
-Eminönündeki arz sancak ile lodos kalesi arasındaki mesafe kısaltılmalıdır.
-Grup bölgelerindeki max kişi sayısı 5 e düşürülmelidir.
-Hole 49 seviyeden aşagı girilmemeli aynı şekilde,diger bölgelerede zincirleme görevler yapılarak girilmelidir her bölgeye.Yeni leveller eklenmeli 79 a kadar çıkarılmalı ve level atlamak güç ve emek isteyici bir hale gelmelidir.
-Direnç itemlerinin etkisi artırılmalıdır.
-Maksimum kudret itemi kaldırılmalıdır.
-Tabiki de oyunda farklılık oluşturacak kullanması ustalık gerektirecek yetenekler eklenmeli bazı yeteneklerin çıkartılıp veya etkisinin azaltılması bazılarınında etkisinin yükseltilmesi lazım.
-Mor reçeteler artık kaldırılmalıdır,aslında çöp olan oyuncular tarafından kullanılmayan maden olsun,iksir olsun bunlarının hepsinin def edilmesi gerekir.
-Büyücüler asası bir oyuncuya veya hayvana degdirdiginde kalıcı etkiler bırakmalıdır ve etkisi uzun sürmelidir.
-Şifacılardaki asit yetenegi ayıların attıgı kanatmaya benzetilmelidir.
-Bölgeler arasındaki geçişler kolaylaştırılarak çogu bölgeye ulaşım ana temanın geçti yer eminönünden olmalıdır lakin tabiki girişler eminönünün 4 bir yanına dagılarak eminönündeki aktif kullanıcı sayısı artmalıdır.

tabiki hayaller bunlar.

hayatlar ise:

-takılmayan kanca asayı düzeltmek :)
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

bu ülke ikinci bir ikv yi kaldıramazdı merak etme :D :D :D :D
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen alpay1994 »

Brainiac yazdı:bu ülke ikinci bir ikv yi kaldıramazdı merak etme :D :D :D :D
Kör edici yazı renkleri ile şimdi tüm forumlarda!
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

insanların renk körlüğünü denetliyorum :D :D :D :D
alpay1994 yazdı:
Brainiac yazdı:bu ülke ikinci bir ikv yi kaldıramazdı merak etme :D :D :D :D
Kör edici yazı renkleri ile şimdi tüm forumlarda!
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön