-Karakterin önündeki 180 derecelik alan dışındaki hedefleri seçememesi.
-Normal hızınızın %??? ile ve saniyede %??? kudret harcamak şartıyla geri geri koşabilmek.(Bir yukarıdaki şartı tamamlamak adına oluşturulmuş bir mekanik)
-Yeteneklerin koşarken-geri geri koşarken duraksamadan ve animasyon iptali olmadan kullanılabilmesi.(Daha iyi bir görüntü ve oynanış)
-Savaşçının kalkanının aktif bir yetenek olması , aktif olduğu zaman savaşçının otomatik saldırılarının %??? daha az vurması ve savaşçıya gelen menzilli saldırıları saldırı başına %??? kudret , yakın dövüş saldırılarını saldırı başına %??? kudret harcayarak bloklaması , geri geri koşarken aktif edildiği zaman savaşçıyı %??? yerine %??? daha çok yavaşlatması.(Tankların pozisyonunun daha önemli hale getirilmesi)
-Büyücü-Şifacının menzilli saldırılarını hedef ile arasında duvar varken yapamaması.(Siper sistemi ?)
-Büyücü-Şifacının menzilli saldırılarının hedef ile arasında bir düşman varken hedefi yerine ikisi arasındaki düşmana gitmesi(Büyücülerin pozisyonunun daha önemli hale getirilmesi)
-Tılsımların kaldırılması
-Oyunun modern olmasada şimdiki halinden daha iyi bir oyun motoru ve grafiklerinin olması.
Vb..
Bunları boşuna yazmışsın böyle birşey olmaz diyebilirsiniz ama ben sadece eğlenmek ve sizinde görüşlerinizi almak için açtım bu konuyu
(3 sene önce bıraktım.)