Merhaba ;
Öncelikle Herkese İyi Forumlar Dilerim.. Oyuna Gündüz Pek giremiyorum Gece FULL Online Olan bir oyuncuyumYanlız Son Zamanlarda CEMBERLİTAS GRUBU Kurduktan SONRA İçeri Giremiyoruz Nedeni İse CEMBERLİTAS ta Kimse Olmadığı Taktirde GRUB BÖLGELERİNİN HEPSİ DOLU demesidir !.. Bir YETKİLİ BİLGİ VERİRSE COK SEVİNİRİM.. 4 GECEDİR BU SORUNU YAŞIYORUM ve CEMBERLİTASA GİREMİYORUZ LÜTFEN SORUN NEYSE COZERMİSİNİZ..
BİR YETKİLİ BILGI VEREBİLİRMİ LÜTFEN !!
- MooDKiLLeR
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ♧♤ - AİLEM - ♤♧
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Biizn İ Hüda
Re: BİR YETKİLİ BILGI VEREBİLİRMİ LÜTFEN !!
çt de iken oyuncular f4 çekerek çıkıyor bu sebeblede çt bölgelerini dolu gösteriyor ve buna hala çözüm bulunmuş değil
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- MooDKiLLeR
- Salgın Koruyucusu

Merhaba Brainiac ;Brainiac yazdı:çt de iken oyuncular f4 çekerek çıkıyor bu sebeblede çt bölgelerini dolu gösteriyor ve buna hala çözüm bulunmuş değil
Verdiğin Bilgi İçin Teşekkürler Bunu Biliyordum Sadece Şu Olan Soruna Bir Çözüm İstiyorum ve Bir YETKİLİ DEN Daha Detaylı BİLGİ ALMAK İSTİYORUM..
İyi Forumlar ..
"Sorun için geçici değil kalıcı çözümler üzerinde testler devam etmektedir " dedi yönetici 2014 yılında
oyuncular da sinsi gülümse ile okudu aynı hikayeyi defalarca :mrgreen:
@afrasiyab @zifan
oyuncular da sinsi gülümse ile okudu aynı hikayeyi defalarca :mrgreen:
@afrasiyab @zifan
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
10 dakika sonra otomatikmen karakterler ÇT'den atılıyor. Bu dediğiniz sorun çözümü değil malesefBrainiac yazdı:çt de iken oyuncular f4 çekerek çıkıyor bu sebeblede çt bölgelerini dolu gösteriyor ve buna hala çözüm bulunmuş değil
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- MooDKiLLeR
- Salgın Koruyucusu

Merhaba Esadullah ;Esadullah yazdı:10 dakika sonra otomatikmen karakterler ÇT'den atılıyor. Bu dediğiniz sorun çözümü değil malesefBrainiac yazdı:çt de iken oyuncular f4 çekerek çıkıyor bu sebeblede çt bölgelerini dolu gösteriyor ve buna hala çözüm bulunmuş değil
Açıkçası Vermek İstediğim Cevabı Yazmışsın Tesekkurler Verdiğin BİLGİ İÇİN ..
İyi Forumlar ..
- sanalkorkun42
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
- Lonca: time of death
Dediüin Yanlış Esedullah alt çekip çıkıyorum ve girdiğimde GB de tek olarak gözüküp oyuna girince atıyorEsadullah yazdı:10 dakika sonra otomatikmen karakterler ÇT'den atılıyor. Bu dediğiniz sorun çözümü değil malesefBrainiac yazdı:çt de iken oyuncular f4 çekerek çıkıyor bu sebeblede çt bölgelerini dolu gösteriyor ve buna hala çözüm bulunmuş değil
İyi Forumlar
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
bug a giriyor olmasın ya da gerçekten dolu oluyor? umarım tatmin edici bir cevap alabiliriz. ben de takipteyim, sorun için üzüldüm

Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar