Bi yardım eder misiniz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Bi yardım eder misiniz ?

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Arkadaslar ben kac gündür ikv oynayamıyorum . Nedeni ise şu ikvyi açtıgımda oyuna giriyorum ama garip şeyler çıkıyor çizgiler çıkıyor. fotograf Cekemiyorum leptopta nedenini bilmiyorum. ama nasıL DüzeLtecegimi biLen varsa Lütfen yaRdım edebiLir mi. .
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: Bi yardım eder misiniz ?

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

Ekran kartını kaldırıp baştan kurman bir çözüm olabilir.
Deep !
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Sorunun ekran kartında oldugunu sanıyorum ama değiştirmek bir çözüm olabilri diye düşünmüştüm. Fakat nasıl kaldırıp yükLiyecegimi biLmiyorum..
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

İlk önce ekran kartının çip set markasını ardındanda modelini bulmasılısın.
Zaten 2 çeşit çip set var birisi ATI diğeri ise NVIDIA.
NVIDIA driverleri bu linkten. http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
ATI driverlera ise bu linkten ulaşabilirsin. http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Driver i eğer software ini yüklediysen program ekle kaldırdan kaldırabilirsin.
Fakat öyle bir seçeneğin yok ise;
Bilgisayarım üzerinde sağ tuş özellikler / Yukardan 3. sekmeye tıkla(ismini hatırlamıyorum) / açılan kutucuğun içinde "Aygın Yöneticisi" isimli bir butan var buna tıkla / açılan pencerelerde senin bilgisayarına takılı olan tüm donanımların listelenecek. Bunun içinden ekran bağdaştırıcılarını açıp içindeki yüklü olanı sağ tıklayarak kaldırabilirsin.Sonra indirdiğin driveri kurmalısın. Aynısını ben kendi notebookumda da yaşadım sorun ekran kartı driverinin güncel olmamasıydı.
Eğer Vista kullanıyorsan.Bilgisayarım üzerinde sağ tuş özelliklere tıkladıktan sonra sol üst köşede aygıt yöneticisini göreceksin.Diğer adımlar orada da aynı.
Kolay gelsin.
Deep !
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

SuRReNDeR yazdı:İlk önce ekran kartının çip set markasını ardındanda modelini bulmasılısın.
Zaten 2 çeşit çip set var birisi ATI diğeri ise NVIDIA.
NVIDIA driverleri bu linkten. http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
ATI driverlera ise bu linkten ulaşabilirsin. http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Driver i eğer software ini yüklediysen program ekle kaldırdan kaldırabilirsin.
Fakat öyle bir seçeneğin yok ise;
Bilgisayarım üzerinde sağ tuş özellikler / Yukardan 3. sekmeye tıkla(ismini hatırlamıyorum) / açılan kutucuğun içinde "Aygın Yöneticisi" isimli bir butan var buna tıkla / açılan pencerelerde senin bilgisayarına takılı olan tüm donanımların listelenecek. Bunun içinden ekran bağdaştırıcılarını açıp içindeki yüklü olanı sağ tıklayarak kaldırabilirsin.Sonra indirdiğin driveri kurmalısın. Aynısını ben kendi notebookumda da yaşadım sorun ekran kartı driverinin güncel olmamasıydı.
Eğer Vista kullanıyorsan.Bilgisayarım üzerinde sağ tuş özelliklere tıkladıktan sonra sol üst köşede aygıt yöneticisini göreceksin.Diğer adımlar orada da aynı.
Kolay gelsin.

Vista kullanıyorum . Fakat Bilgisayarıma sag tıklayıp özeLLikLerine bastıgımda Aygıt Yöneticisini göremiyorum.
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

Ilginç Bir olay,ama size tavsiyem oyunu indirip geriden yukleyin.Oda olmazsa Ekran kartinizi çope atin :)

Iyi Forumlar

Sinekvalesi
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Resim
Yukarıda işaretlediğim yer aygıt yöneticisi.Benim vista ingilizce olduğundan device manager diye geçiyor.
Sürüyücü kaldırmanada gerek kalmayabilir. Üstüne kursanda güncellemiş olursun. Kaldırmadan dene olmazsa kaldırıp yeniden denersin.
Deep !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön