Şu an sunucu transfer hakkı net olarak kaç Akçe? Listede bakıyorsun 4995 yazıyor üstüne tıklıyorsun verdiği bilgide 2995 yazıyor. Doğrusu hangisidir? Ona göre Akçe çekeceğim.
Aktarmak istediğin karakterini bulunduğu üyelikte iken 1 defa ismini değiştirdiysen Sunucular Arası Transfer hakkın 2.995 olacaktır. Yani şuan senden gidicek olan Akçe 2.995 Akçedir
Merhaba ,
Öncelikle bayramını en içten duygularımla kutlar, sevdiklerinle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeni dilerim. Hocam sunucu transferi, isim değiştirme aldığın takdirde, indirime girer. Hesabına bir kez isim değiştirme aldıysan, transfer fiyatı düşer. Teşekkürler.
Dostlar bende sizin bayramını kutlarım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Şimdi tek sorun kaldı; banka kartım iptal oldu ne halt edeceğim?
Mobil ödeme desen -15 TL'deyiz 40 TL olmuş 6. yıl 2 tane alacaktım yine aynı fiyata gelecek. Hapı yuttuk.
TOLGA yazdı:Dostlar bende sizin bayramını kutlarım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Şimdi tek sorun kaldı; banka kartım iptal oldu ne halt edeceğim?
Mobil ödeme desen -15 TL'deyiz 40 TL olmuş 6. yıl 2 tane alacaktım yine aynı fiyata gelecek. Hapı yuttuk.
Türk Telekom internet faturasına yansıtılabiliyor.3 defa faturaya yansıtarak almıştım.
Ama internet TTnet olmalı diye biliyorum.Bizim öyleydi
Yeni sunucuda isim çakışmasını önlemek amaçlı isim değişikliği hakkını verdiğini duymuştum.
Yani sen yeni isim yazacaksın ve o da sunucuda o isimde öyle birinin olup olmadığını kontrol edecek.
İstersen eski ismini yazarak da devam edebilirsin yok ise aynen geçer diye biliyorum.
2006-2016 Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Peki alttaki görüntüde isim değişikliği soruyor ikinci kısımda burada yapacağımız değişiklik 1995 Akçe ücreti alıyor mu yoksa ücretsiz mi değişecek?
ücret yok fakat ısım değiştıreceksen önce o sunucuda açmak ıstedığın ısmı bı dene varsa aktarım ıptal olur gır oyuna 1 lwllık aç oluyorsa yaz sunucular arası transfer yaptığıunda ısım değiştırmede yanında var ücretsız yani
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR . AHMET ÖZ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
TOLGA yazdı:Fatura ile oynayamam ki şimdi peder bir türlü susmaz. Benim kart ve mobilden başka çarem yok. Görünen o ki şu an mobilden başka çarem yok.
Migros aracılığı ile İninal Ön Ödemeli Kart alıp internet alışverişlerinde dilediğince kullanabilirsin. Bununla ilgili bir ko açmıştım. Bulursam linkini buraya atayım.