Sunucu Transfer Hakkı hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Sunucu Transfer Hakkı hk.

Mesaj gönderen TOLGA »

Esenlikler.

Şu an sunucu transfer hakkı net olarak kaç Akçe? Listede bakıyorsun 4995 yazıyor üstüne tıklıyorsun verdiği bilgide 2995 yazıyor. Doğrusu hangisidir? Ona göre Akçe çekeceğim.

Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Re: Sunucu Transfer Hakkı hk.

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Aktarmak istediğin karakterini bulunduğu üyelikte iken 1 defa ismini değiştirdiysen Sunucular Arası Transfer hakkın 2.995 olacaktır. Yani şuan senden gidicek olan Akçe 2.995 Akçedir
Kullanıcı avatarı
KOCATURK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Souls

Mesaj gönderen KOCATURK »

Merhaba ,
Öncelikle bayramını en içten duygularımla kutlar, sevdiklerinle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeni dilerim. Hocam sunucu transferi, isim değiştirme aldığın takdirde, indirime girer. Hesabına bir kez isim değiştirme aldıysan, transfer fiyatı düşer. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Dostlar bende sizin bayramını kutlarım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Şimdi tek sorun kaldı; banka kartım iptal oldu ne halt edeceğim? :)
Mobil ödeme desen -15 TL'deyiz 40 TL olmuş 6. yıl 2 tane alacaktım yine aynı fiyata gelecek. Hapı yuttuk. :)
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

TOLGA yazdı:Dostlar bende sizin bayramını kutlarım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Şimdi tek sorun kaldı; banka kartım iptal oldu ne halt edeceğim? :)
Mobil ödeme desen -15 TL'deyiz 40 TL olmuş 6. yıl 2 tane alacaktım yine aynı fiyata gelecek. Hapı yuttuk. :)
Türk Telekom internet faturasına yansıtılabiliyor.3 defa faturaya yansıtarak almıştım.
Ama internet TTnet olmalı diye biliyorum.Bizim öyleydi :)
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Fatura ile oynayamam ki şimdi peder bir türlü susmaz. :) Benim kart ve mobilden başka çarem yok. Görünen o ki şu an mobilden başka çarem yok. :)
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Dostlar ikinci bir sorum olacak...

Peki alttaki görüntüde isim değişikliği soruyor ikinci kısımda burada yapacağımız değişiklik 1995 Akçe ücreti alıyor mu yoksa ücretsiz mi değişecek?

Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Yeni sunucuda isim çakışmasını önlemek amaçlı isim değişikliği hakkını verdiğini duymuştum.
Yani sen yeni isim yazacaksın ve o da sunucuda o isimde öyle birinin olup olmadığını kontrol edecek.
İstersen eski ismini yazarak da devam edebilirsin yok ise aynen geçer diye biliyorum.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

TOLGA yazdı:Dostlar ikinci bir sorum olacak...

Peki alttaki görüntüde isim değişikliği soruyor ikinci kısımda burada yapacağımız değişiklik 1995 Akçe ücreti alıyor mu yoksa ücretsiz mi değişecek?

Resim
ücret yok fakat ısım değiştıreceksen önce o sunucuda açmak ıstedığın ısmı bı dene varsa aktarım ıptal olur gır oyuna 1 lwllık aç oluyorsa yaz sunucular arası transfer yaptığıunda ısım değiştırmede yanında var ücretsız yani
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

TOLGA yazdı:Fatura ile oynayamam ki şimdi peder bir türlü susmaz. :) Benim kart ve mobilden başka çarem yok. Görünen o ki şu an mobilden başka çarem yok. :)
Migros aracılığı ile İninal Ön Ödemeli Kart alıp internet alışverişlerinde dilediğince kullanabilirsin. Bununla ilgili bir ko açmıştım. Bulursam linkini buraya atayım.

İyi forumlar. .
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön