0 dan
Re: 0 dan
Buyur özele gel konuşalım seninle.Beraber kasılır dost oluruz.gameplay yazdı:arkadaşalar 0dan hesap açıp beraber 49 kasıp gaffar kenan migrat gibi bölgelere gidip vakit geçirebielceğimiz insanlar varsa buyursun başlıyalım yeniden

ben sürekli sıfırdan karakter kasıyorum zaten. oyunda başka yapabileceğim birşey yok ki. kenana gidiyorum y2 misin diye soruyorlar.junon zaten hikaye oldu y2 değilsen kesinlikle almıyorlar. gaffar desen 2100 bilmem kaç küsür fizik+ m1 + m2 3 istiyorlar. okadar fizik olsa zaten girmem diyorsun birdaha cevap gelmiyor. yani şu oyunu bilmem kaç sene oldu 7 mi 8 mi. oynuyorum. 3 sene ara verdim bakalım oyun ne olmuş dedim. maden fiyatlarının düşmesinden başka birşey değişmemiş. bölgelere güçlenmek için girmek yerine en güçlüysen bölgelere girebiliyorsun. değişmeyen ikv klasiği oldu buda artık.
var benim 5-6 tane karakterim canım sıkılınca sıfırdan birtane daha açıyorum. çünkü yok yapacak başka birşey.
ha bu arada o gaffarın önünde az beklemedim ben hala bekliyorum ama daha içeri girmişliğim yok. o yüzden sıfırdan açacaksanız oynayabileceğiniz 6 arkadaş olun güneş asayla dahi o gaffarı kesersiniz. inanmayan bakar youtube dan kesen varmıymış diye.
var benim 5-6 tane karakterim canım sıkılınca sıfırdan birtane daha açıyorum. çünkü yok yapacak başka birşey.
ha bu arada o gaffarın önünde az beklemedim ben hala bekliyorum ama daha içeri girmişliğim yok. o yüzden sıfırdan açacaksanız oynayabileceğiniz 6 arkadaş olun güneş asayla dahi o gaffarı kesersiniz. inanmayan bakar youtube dan kesen varmıymış diye.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
2011 tarihli bir fotoğrafı paylaşayım sizinle. Full olmayı bırak hiçbirinde çemberlitaş eşyası yok. Şimdiyse adamlar 15 dakika erken kesmek için 45 dakika met2-3 arıyor.kargasa14 yazdı:ben sürekli sıfırdan karakter kasıyorum zaten. oyunda başka yapabileceğim birşey yok ki. kenana gidiyorum y2 misin diye soruyorlar.junon zaten hikaye oldu y2 değilsen kesinlikle almıyorlar. gaffar desen 2100 bilmem kaç küsür fizik+ m1 + m2 3 istiyorlar. okadar fizik olsa zaten girmem diyorsun birdaha cevap gelmiyor. yani şu oyunu bilmem kaç sene oldu 7 mi 8 mi. oynuyorum. 3 sene ara verdim bakalım oyun ne olmuş dedim. maden fiyatlarının düşmesinden başka birşey değişmemiş. bölgelere güçlenmek için girmek yerine en güçlüysen bölgelere girebiliyorsun. değişmeyen ikv klasiği oldu buda artık.

Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Böyle bişey olursa 6 kişi toplanıp kendi başımıza tılsımsız felan seve seve katılırım bende.