Oyun ismine ilişkin sorunlar...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Savageryx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Oyun ismine ilişkin sorunlar...

Mesaj gönderen Savageryx »

Merhabalar;
Biliyoruz ki "İstanbul Kıyamet Vakti" oyunu ilk ürkçe ve türk yapımı online oynan güzel bir oyun fakat oyun isminde "Kıyamet Vakti" geçmesiinsanları oyuna başlamdan önce ön yargıya sürükler,şahsen benim babam oynadığım oyuna facebook,msn gibi sohbet ortamlarında konuştuğum konuları bile takip eden bir baba ve bence en iyi baba böyle olmalıdır-babamdır diye demiyorum-oyuna başladığım zamanlar oyunun ismini sormuştu ve bende "İstanbul Kıyamet Vakti" diyince önce o oyunu oynama ikaz etti ama ben gizli gizli oynardım ve hala öyle arada oynarken yakalıyor neden oynama izin vermiyorsun dediğimde psikolojini bozar gibi bir idda da bulunuyor.Tahmin ettiğim kadarıyla oyun +7 yaş sınırı oyun ismi bu gibi nedenlere sonuç verebiliyor.Tahmin ediyorum ki benim gibi binlerce kişi binlerce demiyimde baya vardır diye düşünüyorum bu saatten sonra herhangi bir değişilik yapılacağını sanmıyorum zaten sadece açıklamak istedim...

Saygılar...
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)

YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Oyun ismine ilişkin sorunlar...

Mesaj gönderen Stanley »

İstanbulun derindeki sırları falan deseydin xD
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Essoperagma »

oyunun adını ben de beğenmiyorum açıkçası. ama içerdiği şiddet için filan değil (ben bi şiddet unsuru göremedim zaten). sadece hoş bi izlenim bırakmıyo. ben oyuna ilk başladığım zamanı hatırlıyodum da isim aşırı gıcık geldiği için sadece istanbul filan diyodum. sonradan alışınca garip gelmiyo tabi de daha çekici bi isim daha iyi olurdu.
+7 sınırı konusunda: bu süpercan değil. yaş sınırı değil +7, +13 bile olsa yetersiz bence. +18 filan olmalı. bazı kendini bilmezler yüzünden oyunda ne dürüstlük, ne yardımseverlik kalıyo. bi de küfür eklenince ohooo. yaşı küçük olmasına rağmen düzgünce oynamayı bilenler de vardır muhakkak da, oyuna sınavla alacak da değiller ya.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

Essoperagma yazdı:oyunun adını ben de beğenmiyorum açıkçası. ama içerdiği şiddet için filan değil (ben bi şiddet unsuru göremedim zaten)...

Şiddet mi görmedin? 1 seviyede bize fare öldürttürüyordu, Agah. Şiddet ismini duymak istiyorsan, oyunda gerçekten var mı diye bakacak olursan;

Solucan: Köpeklerim parçalayın ki ölsün Apcağa.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Essoperagma yazdı:oyunun adını ben de beğenmiyorum açıkçası. ama içerdiği şiddet için filan değil (ben bi şiddet unsuru göremedim zaten). sadece hoş bi izlenim bırakmıyo. ben oyuna ilk başladığım zamanı hatırlıyodum da isim aşırı gıcık geldiği için sadece istanbul filan diyodum. sonradan alışınca garip gelmiyo tabi de daha çekici bi isim daha iyi olurdu.
+7 sınırı konusunda: bu süpercan değil. yaş sınırı değil +7, +13 bile olsa yetersiz bence. +18 filan olmalı. bazı kendini bilmezler yüzünden oyunda ne dürüstlük, ne yardımseverlik kalıyo. bi de küfür eklenince ohooo. yaşı küçük olmasına rağmen düzgünce oynamayı bilenler de vardır muhakkak da, oyuna sınavla alacak da değiller ya.
+1.
Ben de ilk başladığım zamanlar oyuna sitesinin ismi İstanbul Oyun diye "İstanbul Oyun" diyordum.
Şimdi sadece İKV diyorum.
Kıyamet'i kullanmayı sevmememin nedeni de "Kıyamet"in bu kadar kolay bir şey olmayışıdır.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Savageryx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Savageryx »

Merhabalar;
oyunda şiddet unsuru yüksek seviyede silahlar,vurmalar,kırmalar,öldürmeler,büyüler,patlamalar,cinler ..vs.Oyunda bazı arkdaşalrın 8-9 yaşındaki kardeşleri oyunu oynayabiliyor hatta oyunda yüksek koltuklara gelebiliyor...
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)

YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Tydixx »

Ya Allah aşkına o konuda saçmaladınız ama ne şiddeti kan gölü oluyor sanki etraf :D
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Essoperagma »

complex yazdı:
Essoperagma yazdı:oyunun adını ben de beğenmiyorum açıkçası. ama içerdiği şiddet için filan değil (ben bi şiddet unsuru göremedim zaten)...

Şiddet mi görmedin? 1 seviyede bize fare öldürttürüyordu, Agah. Şiddet ismini duymak istiyorsan, oyunda gerçekten var mı diye bakacak olursan;

Solucan: Köpeklerim parçalayın ki ölsün Apcağa.
biz isimden bahsediyoruz arkadaşım. istanbul kıyamet vakti yazıyo. o kadar da abartılcak bişeyi yok. kıyamet yani. oyunun içinde tabiki şiddet var.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön