eşya iade
-
yunuscanyk
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayalet Sürücü
eşya iade
sayın yöneticiler lıyamet ceket üretimi yaparken erkek karakter yerine bayan karakter üretimi gerçekleştirdim . bu üretimin 24,07,2016 saat 03,00 ve 04,00 araları gerçekleştirildi . bu ürünün erkek veya üretim malzemelrinin geri verilmesiniarz ediyorum.. şimdiden teşekkürler
Re: eşya iade
birader desteğe yazman lazım forum üzerinden gerçekleşmiyor bu tarz şeyler.yunuscanyk yazdı:sayın yöneticiler lıyamet ceket üretimi yaparken erkek karakter yerine bayan karakter üretimi gerçekleştirdim . bu üretimin 24,07,2016 saat 03,00 ve 04,00 araları gerçekleştirildi . bu ürünün erkek veya üretim malzemelrinin geri verilmesiniarz ediyorum.. şimdiden teşekkürler
Merhabalar;
Yaşadığınız sorunu İletişim Destek Formu > Eşya İade başlığı altında bildirimde bulunarak ilgili konu hakkında yardım talebinde bulunabilirsiniz. Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
ahahaha erkek karaktere kadın ceket mi ürettin ne kadar zekisin lan tebrik ediyorum seni Allahın angutu ya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: