İleride Gelebilecek Yetenekler ve Yaratıklar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

İleride Gelebilecek Yetenekler ve Yaratıklar

Mesaj gönderen Rescuer »

Gelebilecek Yetenekler:

Işınlanma Büyüsü:

Oyun hikayelerinden "Sıradan Bir Gün" isimli hikayeye baktığımızda şöyle bir bölüm görüyoruz;

"...Dişler boynuyla buluşunca hiç olmazsa rakibine son bir darbe indirebilmek için satırını tekrar havaya kaldırmaya başlamıştı ki, anlaşılmaz bir mırıldanma eşliğinde omzuna dokunan bir el hissetti.
Gözleri karanlığa alışmaya çalışırken ikisi de yer değiştirme büyüsünün yarattığı boşluk nedeniyle bir an tekleyen ciğerlerini tekrar nefes almaya zorladılar..."

Burda bir büyücünün yaptığı ışınlanma büyüsünden bahsediliyor, oyun hikayesinde ki pek çok şey gerçekleştiğine bakacak olursak, büyücüleri çok yakında nere ışınlanacağını bilmeseler bile bir ışınlanma büyüsü beklediği kesin. Fakat bunu yapmak öyle pek de kolay olmayacak sanırım çünkü çok fazla kudret götüreceğe benziyor.Bunu da bu paragraftan anlayabiliriz;
"...Büyücü yere oturup bağdaş kurdu.

"Ne yapıyorsun seni ahmak? Uyuklamanın sırası mı şimdi!", diye gürledi savaşçı, gözlerini kapamış öylece oturmakta olan büyücüyü görünce.

"Kes sesini!", diye yapıştırdı cevabı büyücü ve usulca ekledi transa geçerken: "Zihnimi toparlamam lazım. Odaklanamıyorum. Bana zaman kazandır Kasap..."

Bilinçli Kritik Yeteneği:

Bu yetenek şüphesiz savaşçılar için olacaktır. Bir nevi Osmanlı tokatı gibi bi' şey :) Çok fazla kudret götürecektir fakat bunun yanında getirileri de çok olacaktır.
Kritik öyle sık vurulan bir şey olmadığından yenilenme süresi de 30sn. den yüksek olur diye düşünüyorum.Bu yeteneği oyun hikayelerinden "Mehtaplı Bir Gece"de ki şu paragraftan anlayabiliriz;
"...Bir kaplan gibi kükreyen Nazım, balyozunu iki eliyle sıkıca kavrayıp yaratığın ayaklarından birine indirdi. Darbe, koca ayağı hiç beklenmeyecek bir şekilde paramparça etti ve yaratığın hafifçe yana kaykılmasına sebep oldu..."

Gelebilecek [BOSS] VE Yaratıklar:

Bronz Taşkanat'ın Efendisi:

Bronz Taşkanat görevini yapan çoğu kişinin bildiği üzere Bronz'un belli bir enerjisi kaldıktan sonra "Efendimin Emriyle" dediği duyulur. O halde Bronz'un bir efendisi olmalı ? Aranızda efendisi olarak Kuklacı'yı düşünenler olabilir ne de olsa onun meydana getirdiği yaratıklar fakat mantıklı düşününce öyle olmadığını anlayabiliriz, Kuklacı neden insanların öldürülmesi için emir versin ki ? O halde Bronz'un efendisi gelecekte bizi bekleyen [BOSS] lardan biri, en az Hidra'lar kadar zorlayacağına da kesin gözüyle bakıyorum çünkü bu [BOSS] kanatma atan bir [BOSS] olacaktır ve büyük bir ihtimalle sadece yöneldiği kişiye değil, etraftaki herkese kanatma atacaktır. [BOSS]olması nedeniyle de attığı kanatma diğer yaratıklarla kıyaslanamaz bile...

GBM-71'in Koruyucusu:

GBM-71' dikkat edenler tek kolunun olmadığını görebilirler ve oyuna girişte arkaplana bakıldığında GBM-71'in olmayan kolunu da bulabiliriz. Bu kolla ne işimiz var diyecek olursanız hemen tepegözlere geçiyoruz, tepegözlerin sağ kolunun normal sol kolunun ise GBM-71'in kayıp koluyla hemen hemen aynı olduğu ortada o zaman tepegözlerin GBM-71 ile bir alakası olmalı, benim düşüncem GBM-71'in tıpkı Dev Ananın Gözdesi gibi bir koruması olacağı yönünde, onu geçmeden GBM-71'e ulaşamayacağız, artık adı GBM-71'in Veziri mi olur başka bir şey mi olur bilemeyiz ama böyle bir şey olacağı kesin diyebiliriz.

Boğa:
İsminin ne olacağını kestiremediğimden direk boğa dedim :) Peki ya nerden çıktı bu boğa ? Oyunda şifacılar için bir boğa asa bulunmakta resmini aşağıda paylaştım;
[img]http://www.ressim.net/out.php/i718993_bogasa.jpg
[/img]
Aynı zamanda resmi forumda da bir boğa resmi görebiliyoruz;
[img]http://www.ressim.net/out.php/i718994_boga.jpg
[/img]

O halde fazla söze gerek kalmıyor; oyunda Tazı emsali takılar var aynı zamanda tazı da var, Ejder emsali takılar var Hidralar geldi, Vahşi emsali eşyalar var Vahşi de bulunuyor o zaman Boğa asa ve forumda boğa resmi varsa ilerde bir boğa bizleri bekliyor. Gözlerinin kırmızı olduğunu görüyoruz o zaman sıradan bir boğa değil bu, boğaların gerçek yaşamdaki hırçınlığına ve gücüne bakacak olursak Kemik kafalar gibi boğalarda da sersemletme, tepegözlerde ve taşkanatlarda olduğu gibi kanatma ve tazılarda olduğu gibi hızlı bir koşu olacaktır.

Alıntı değildir tamamen oyunda ve forumda rastaladığım durumlar sonucu bu düşünceleri elde ettim;
TILSIM Sunucusu Yasin AY (Kurtlarxejder, Kurtlarxumutsuz, Umutsuzvaka, Bilqeadam)

NOT:
Bu yetenekleri veya yaratıkları Grup Bölgeleri ile birlikte beklememeliyiz, bunlar daha ilerleyen zamanlarda gerçekleşebilir.

Herkese İyi Oyunlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
KaraKuLes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İleride Gelebilecek Yetenekler ve Yaratıklar

Mesaj gönderen KaraKuLes »

Ellerine Sağlık Çok İyi Çalışma Olmuş !
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

Güzel paylaşım emeğine sağlık. :)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

guzel olmus emek vermıssın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Tesekkurler, iyi oyunlar, diger paylastıgım yerlerde saçma da olsa sorular vardı :) Eğer kafanıza takılan bir durum var ise ara sıra kontrol edeceğim, cevaplarım.
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Güzel bir paylaşım ama ışınlanma olacağını zannetmiyorum.
O biraz mantıksız.
Bir de GHOSEN demişti bana da mantıklı gelmişti saldırı artırıcı bir yetenek.
Niye derseniz Grup Bölgelerinde oturup kudret doldurmak yok bu nedenle saldırıya çok gerek olacak vururken sektirmemek için.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen nuriali68 »

güzel olmuş eline sağlık
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Insanoglu ne zmn samanyolu galaksısının otesını yolculuk yaparak keşıf ederse o zmn buyucuye ısınlanma yetenegı gelıcek
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Returnikv
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Returnikv »

Güzel paylaşım bu konuyu açtığın için teşekkür ediyorum
►Kuklacı≈Return≈™

© 2010
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Güzel bir paylaşım ama ışınlanma olacağını zannetmiyorum.
O biraz mantıksız.
Bir de GHOSEN demişti bana da mantıklı gelmişti saldırı artırıcı bir yetenek.
Niye derseniz Grup Bölgelerinde oturup kudret doldurmak yok bu nedenle saldırıya çok gerek olacak vururken sektirmemek için.
Merhaba,

Hızlı Saldırmak için bir yetenek oyunda zaten var, hem de seviye gereksinimi "1", adını unuttum ama 15 puan yapınca Çılgın Meksikalı diye bir şey çıkıyordu tıpkı sert vuruşta ki "Bedelsiz Yetenek" gibi.
Işınlanma imkansız demişsin haklı olabilirsin, yorumun için teşekkürler fakat söylediğim gibi bunların belli bir dayanağı var yani bi ihtimal olmasaydı emin olun ki hiç konuyu başlatmazdım yine de herkese yaptığı yorumdan ötürü teeşekkürler...

İyi Oyunlar...
Resim
Tılmesa

“Genel Etkileşim” sayfasına dön