Klana mensup kişiler !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Klana mensup kişiler !

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Herhangi bir klana mensup olan kişilere bu ileti .
Bir arz düşük level lodos olsun olmasın istrediği lodosu kesebilir .
Bir lodos düşük level olsun olmasın istediği arzı kesebilir .
Kesildikten sonra kesen kişiyi karaktersiz ilan etmek küfür etmek doğru değildir .
İki klanda savaşmak doğru değildir .
Arz klanda lodos klanını , lodos klanda arz klanını kayırmak doğru değildir .

Bir kişi klana mensupsa bu kuralları bilmelidir . Kesince sen şöylesin böylesin dersen kişiliğin oturmamış derim ben böyle düşünürüm . Birde şöyle bişey var . Holde dalınca karaktersiz diyorlar . Holde dalınamaz diye bir kuralmı var ya da varda benmi bilmiyorum . Ben dalıyorum diye söylemiyorum holede fazla inmem zaten binde bir inerim . Eğer holde dalınması yasak olsa mısır çarşısı ve yeraltı gibi ordada dalınmazdı . Bilmeyenler öğrensin bunu . Para kasmak klansızda olur .

Bu son yazdığım ise benimle ilgili . Ben düşük leveller foruma ileti açınca pm attığında görevine yardım etmeye çalışacağımı söylerim . Ancak görüyorumki bu iyi niyetin suistimal edilmesine yol açmış . Benim bu iyi niyetimden şu anlaşılmış : Sözde ben iyi adama oynuyormuşum ama oyunda düşük levellere dalıyormuşum .1 lvlde olsa kesmeye hakkım var çünkü benim düşmanım olan klana mensup . Yani yardım etmek istemem dalmayacağım anlamına gelmez . Umarım anlamışsınızdır .

İyi forumlar .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Klana mensup kişiler !

Tabiki laf atmam . Saatte de göremezsin zaten dostum beni . Oyunda para için karakterlerini satan birçok kişi gördüğüm için saate çoğu zaman gitmem .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Klana girmek her an her yerde saldırıya uğrayabilmeyi kabul etmek demektir. Bu doğru. Arada hole falan gidecekken Sivri Ada'nın orada bekleyen ofansif savaşçılar oluyor bir iki kişi daha toplayıp öldürüyoruz. Karizma 0 bir olsa kesiyorlar. Kesebilirler tamam ama durduk yere ben kimseye bulaşmam. Vuran olursa ben de karşılık veririm o kadar.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Güzel bir yorum.Katılıyorum.
Ama hol biraz ahlak kurallarına benziyor.Kuraldır ama resmiyeti yoktur.
Ben de çok saldırmak istiyorum rakip klana ama herkes işinde gücünde diye saldırmıyorum çünkü oranın kuralı oymuş.Artık kim koyduysa :)
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Kardeş bence gayet karaktersizliktir.Düşük level adam keyfinden girmiyo klana.tek başına yapamayacağı görevler var ve klanda olmayan nerdeyse kimse yok oyunda.görevine yardım bulmak
İçin klana girmek zorunda.sen kes diye girmiyo.20 levellik adamı kesince kp geliyo mu Allah aşkına?
Misal ben lodosum,arkadasa yeni çar açtık benim hatrı sayılır miktarda kpm ve loncam var bunları bırakıp klandan çıkamam.arkadaş görevini arzuhalciye komutana verecek veya alacak bi bakıyor arz.ve bil bakalım noluyo full dizmis adam gelip 20 level adamı kesiyo.Az sövmedim şahsen.ben klandan cikamam adama yardım etmem için onun klana girmesi gerekiyo tam görev verecek ölüyo.klana giriyo görevi yapıyorum bidaha çıkıyor görevi veriyor bidaha giriyo falan bunlarla uğraştırmayın adamı.ugrastirirsan gayet de yersin karaktersiz damgasını.çünkü bu düpedüz karaktersizliktir
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Dostum ne olursa olsun . Görevi yapsın yapmasın beni ilgilendirmez . Eğer benim düşman klanımdaysa kesmeye her türlü hakkım var . Sonuçta oda düzüldükten sonra bana dalıcak ve ben şunu düşünücem ben bu adama düşük lvlken dalmamıştım ama şimdi o bana dalıyor . Bunu gördükten sonra bende pişmanlık hissi uyanıcak ve keşke kesseymişim dicem . Nice düşük leveller kalabalıkta durdurma atarak kesilmemize neden oluyor . Bu pişmanlık hissinin uyanmaması için onu kesmem lazım sanırım . Bu benim kesişim bir nevi benim klana olan görevimdir . Çünkü klana savaşmak için giriyorum ve benim düşmanım olan herkesi kesebilirim .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

selitelis1046 yazdı:Dostum ne olursa olsun . Görevi yapsın yapmasın beni ilgilendirmez . Eğer benim düşman klanımdaysa kesmeye her türlü hakkım var . Sonuçta oda düzüldükten sonra bana dalıcak ve ben şunu düşünücem ben bu adama düşük lvlken dalmamıştım ama şimdi o bana dalıyor . Bunu gördükten sonra bende pişmanlık hissi uyanıcak ve keşke kesseymişim dicem . Nice düşük leveller kalabalıkta durdurma atarak kesilmemize neden oluyor . Bu pişmanlık hissinin uyanmaması için onu kesmem lazım sanırım . Bu benim kesişim bir nevi benim klana olan görevimdir . Çünkü klana savaşmak için giriyorum ve benim düşmanım olan herkesi kesebilirim .
Kalabalığın içinde durdurma atma konusuna iyi değinmişsin biraz hak verdim :D ama bilmiyorum insanların zamanı boşa gidiyo ve zaten 49 levelde adil olacak şartlar eşit olacak ve senin o adamı ezikken kesmen hem bişeyi değiştirmiycek hem de belki dediğinin tam tersi bu adam ben ezikken kesmişti dalmalıyım falan diyebilir bilmiyorum şartlar eşitken savaşmak daha mertçe
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bu arada kayırmaktan kastım şu . Lodos klanında bir arza dalmayın demek o klanı kayırmaya girer . Arz klanında bir lodosa dalmayın demek o klanı kayırmaya girer .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bu arada kayırmaktan kastım şu . Lodos klanında bir arza dalmayın demek o klanı kayırmaya girer . Arz klanında bir lodosa dalmayın demek o klanı kayırmaya girer . Veya bir klanda düşman klan daha iyi savaşıyor demek o klanı kayırmaya girer .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
eskibirdost169
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eskibirdost169 »

selitelis1046 yazdı:Herhangi bir klana mensup olan kişilere bu ileti .
Bir arz düşük level lodos olsun olmasın istrediği lodosu kesebilir .
Bir lodos düşük level olsun olmasın istediği arzı kesebilir .
Kesildikten sonra kesen kişiyi karaktersiz ilan etmek küfür etmek doğru değildir .
İki klanda savaşmak doğru değildir .
Arz klanda lodos klanını , lodos klanda arz klanını kayırmak doğru değildir .

Bir kişi klana mensupsa bu kuralları bilmelidir . Kesince sen şöylesin böylesin dersen kişiliğin oturmamış derim ben böyle düşünürüm . Birde şöyle bişey var . Holde dalınca karaktersiz diyorlar . Holde dalınamaz diye bir kuralmı var ya da varda benmi bilmiyorum . Ben dalıyorum diye söylemiyorum holede fazla inmem zaten binde bir inerim . Eğer holde dalınması yasak olsa mısır çarşısı ve yeraltı gibi ordada dalınmazdı . Bilmeyenler öğrensin bunu . Para kasmak klansızda olur .

Bu son yazdığım ise benimle ilgili . Ben düşük leveller foruma ileti açınca pm attığında görevine yardım etmeye çalışacağımı söylerim . Ancak görüyorumki bu iyi niyetin suistimal edilmesine yol açmış . Benim bu iyi niyetimden şu anlaşılmış : Sözde ben iyi adama oynuyormuşum ama oyunda düşük levellere dalıyormuşum .1 lvlde olsa kesmeye hakkım var çünkü benim düşmanım olan klana mensup . Yani yardım etmek istemem dalmayacağım anlamına gelmez . Umarım anlamışsınızdır .

İyi forumlar .

Kardeş işte böyle senin gibi düşünenler oyunun sonunu getirdi,yardımlaşmayı bozdu herşey çıkar faaliyetine döndü.30 lvl adam klana girmeden dev ana görevini nasıl yapsın ? Sen o adamı yola kesersen o adam görevini yapabilirmi ?
Nezaketen düşük lvllere yada sana dalmayanlara dalmaman gerekir.Hayatta çok tekme yemişsin artık oyundada ben tekme atıyım diyorsun.Kasılan adama gidip dalmak onurlu bir davranış değildir.Zamane oyunu mt2 de ö.zindanı vardı oda odaydı sanırım.Bi odada kasılana gidip dalmazdık.Boş oda arardık.Senin gibi olgun olmayan insanlar dalardı anca.Biraz olgun ol kendini karşıdaki insanın yerine koy.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön