Yeniden başlamak istiyorum
Yeniden başlamak istiyorum
Herkese merhaba arkadaşlar. Oyunu yaklaşık dört sene önce bırakmıştım. Artık günlerimin çoğunu evde geçirdiğim için zaman geçirecek bir oyun arıyordum ki aklıma IKV geldi. Ne diyorsunuz? Tekrardan başlanılır mı? Daha önce Meran sunucusunda oynamıştım. Oradaki hesabımı bırakıp burada sıfırdan oynayacağım. Sunucudaki doluluk oranı nasıl? Düşük seviye boss görevlerinde yardımcı olacak birilerini bulabilir miyim?
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeniden başlamak istiyorum
Oyun olarak bitik , benzini bitmiş bir oyun ancak sunucu olarak Eminönü diğer sunuculara göre baya bir yoğun.
Eğer başlamaya kararlıysan Eminönü en doğru karar olacaktır. Görev yardımları konusunu da sıkıntı etme, bulursun.
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Tüm oyuna başlamak isteyenlere bunu demeye çalışıcam . Keşke başlamasan...
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
- DreamCatcheR
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyuna hoş geldin. Daha önce de bir kaç konuda belirtmiştim Eminönü sunucusu en dolu ve aktif bir kaç sunucudan birisi sanırım. Doğru bir sunucuda başlama kararı almışın. Yardım eden bulacağını umuyorum. Lodos ve Arz klanlarında aktif ve yardımsever bir kaç lonca var forumdan gördüğümüz kadarıyla. Onlarla iletişim kurmanı öneririm.
Şunu da söylemeden edemeyeceğim: beğenmiyorsanız basın gidin birader kimse sizi zorla tutmuyor. Gelip de burada aramıza yeniden başlayan eski arkadaşlarımızı geri çevirmeyin. Sonra "Vay efendim ortam çok bozuldu eski İKV yok!" diye ağlarsınız sağda solda. Böyle eski ve saygın adamları kaybede kaybede ortalık gelişimini tamamlamamış Neandertaller ile doldu.
Şunu da söylemeden edemeyeceğim: beğenmiyorsanız basın gidin birader kimse sizi zorla tutmuyor. Gelip de burada aramıza yeniden başlayan eski arkadaşlarımızı geri çevirmeyin. Sonra "Vay efendim ortam çok bozuldu eski İKV yok!" diye ağlarsınız sağda solda. Böyle eski ve saygın adamları kaybede kaybede ortalık gelişimini tamamlamamış Neandertaller ile doldu.

- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Selamun aleyküm;
Öncelikle aramıza tekrardan hoş geldin. Oyuna eskiden beri aşina isen az çok bilirsin İstanbul Kıyamet Vakti ortamını. Her ne kadar zihniyet anlamında git gide körelen bir oyuncu kitlesine sahip olsak da, eskinin izlerini taşıyan pek çok insan var aramızda. Hele ki Eminönü sunucusunda. Sunucu oldukça kalabalık, ticaret piyasası bir hayli canlı. Grup bölgelerine sıkça gidilen bir sunucu. Yardım konusunda da elimizden geleni yapmaya çalışırız. Forum veya oyun içerisinden bizlere ulaşman kâfi.
DreamCatcheR adlı arkadaşa son paragrafında hak veriyorum. Özellikle sevdiğimiz, kardeşimiz gibi gördüğümüz insanları böyle sözler sarf ederken görmek çok üzücü. Söylenenlere kulak asmamanı ve yüreğinin sesini dinlemeni öneriyorum.
Esen kal.
Öncelikle aramıza tekrardan hoş geldin. Oyuna eskiden beri aşina isen az çok bilirsin İstanbul Kıyamet Vakti ortamını. Her ne kadar zihniyet anlamında git gide körelen bir oyuncu kitlesine sahip olsak da, eskinin izlerini taşıyan pek çok insan var aramızda. Hele ki Eminönü sunucusunda. Sunucu oldukça kalabalık, ticaret piyasası bir hayli canlı. Grup bölgelerine sıkça gidilen bir sunucu. Yardım konusunda da elimizden geleni yapmaya çalışırız. Forum veya oyun içerisinden bizlere ulaşman kâfi.
DreamCatcheR adlı arkadaşa son paragrafında hak veriyorum. Özellikle sevdiğimiz, kardeşimiz gibi gördüğümüz insanları böyle sözler sarf ederken görmek çok üzücü. Söylenenlere kulak asmamanı ve yüreğinin sesini dinlemeni öneriyorum.

- selitelis1046
- Cin Avcısı
Ben karşının üzülmemesi için başlamamalarını söylüyorum . Kimse bana oyunda yardımlaşma var felan demesin . Çoğu arkadaşın oyuna başladıktan sonra tekrar bıraktıklarını ve pişman olduklarını görüyorum . Boş yere para yatırmamaları için öneride bulunuayorum . Ama görüyorumda bazıları sırf oyuncu kazanmak için milleti oyuna davet ediyor . Arkadaşlar başlayan kişiyi düşünün biraz sadece oyuncu kazanmak için ileti yazmayın .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda