YENİ GELECEK ZIRHLAR İLE İLGİLİ..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

YENİ GELECEK ZIRHLAR İLE İLGİLİ..

Mesaj gönderen anektod »

Grup Bölgeleri sayfasının arka teması olarak kullanılan ve hepimizin sabırsızlıkla beklediği zırhlar bunlar olsa gerek.

Resim

Büyücünün zırhından eminim çünkü DEV[Nerull] üzerinde Eminönü Sunucusunda görmüştük.

Resim

Şifacının Zırhını ise daha evvel bir GM yada DEV üzerinde görmediğimizden daha büyük bir merak içindeyiz. Bu zırhında şifacılara ait olabileceğini düşünüyorum. Zira sağ ve sol kolunda sarılı bir biçimde duran yılanlar kuvvetle ihtimal bize bu zırhın şifacılara ait olabileceği izlenimini uyandırıyor.

Resim

Savaşçılar her gelen güncellemede daha bir heybetli hale dönüştürüldü. Saf Altınlı zırhlar, Tungstenli Zırhalara bu zırhlarda yerini Platin zırhlara bırakmış durumda idi. Hali hazırda kullanmakta olduğumuz zırhlar yine platin zırhlardı.
Grup Bölgeleri Güncellemeleri ile gelecek olan zırhlar ise bizlerde uyandırdığı heyecanı katlayarak artırmaya devam ediyor. İşte savaşçıların üzerine tasarlanan ve Platin zırhlardan daha hafif ve daha sağlam olacağı kesin gibi görünen bir nevi savaşçıları yenilmezliğin zirvesine çıkarmasını umduğumuz yeni zırhların bir örneği..

Resim

Önemli Not : Bu eşyaların özellikleri süregelen testler ile birlikte değişebilir.
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: YENİ GELECEK ZIRHLAR İLE İLGİLİ..

Mesaj gönderen smartenes »

Tanıtım güzel olmuş ;)
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

bence şifacı zırhı o gosterdıhın deGıl yanı benzemıyor Profıl Olarak :D ben gm uzerınde Gormustum karakterın Kollarını Asma dalları Gıbı bır sey kaplıyordu
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

banada şifacınınki yanlış gibi geldi sanırım şifacının ki sol kolda bir eklenti olarak olucak genede paylaşım güzel tşkler.
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

Resim

xxkralbuffxx yazdı:bence şifacı zırhı o gosterdıhın deGıl yanı benzemıyor Profıl Olarak :D ben gm uzerınde Gormustum karakterın Kollarını Asma dalları Gıbı bır sey kaplıyordu
haklısın ben yılan olarak tanımlamıştım ama dediğin gibi asma dallarına benzer birşeyde olabilir mantıklı çünkü kenevir lifli takım zaten yapraklardan oluşuyor. Belirttiğin ayrıntı için teşekkür ederim.
CekannN yazdı:banada şifacınınki yanlış gibi geldi sanırım şifacının ki sol kolda bir eklenti olarak olucak genede paylaşım güzel tşkler.

Doğru olabilir nede olsa şimdilik bizim görebildiğimiz şeyler sınırlı zaten sayfanın altında Grup Bölgeleri Sayfasından alıntı yaptığım bir not vardı. Bknz.

Önemli Not : Bu eşyaların özellikleri süregelen testler ile birlikte değişebilir.

Kimbilir belki xxkralbuffxx arkadaşımın GM üzerinde gördüğünden farklı olarak bu nota istinaden farklılık ve değişmeler olabilir. Bekleyelim görelim. Her iki durumdada bizim için süpriz olacağı kesin..
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
Fiqan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Fiqan »

xxkralbuffxx yazdı:bence şifacı zırhı o gosterdıhın deGıl yanı benzemıyor Profıl Olarak :D ben gm uzerınde Gormustum karakterın Kollarını Asma dalları Gıbı bır sey kaplıyordu
CekannN yazdı:banada şifacınınki yanlış gibi geldi sanırım şifacının ki sol kolda bir eklenti olarak olucak genede paylaşım güzel tşkler.
Arkadaşlar sadece 49 lvl zırhı gelmiyecekki süregelen uslüb'a göre 42,44,47,49 lvl zırh gelecektir tahminlerde bu yönde onun için şekil farkı olabilir örnek olarak anektod'un gösterdiği 44 lvl sizin gördüğünüz 49 lvl olabilir..
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

anektod yazdı:Grup Bölgeleri sayfasının arka teması olarak kullanılan ve hepimizin sabırsızlıkla beklediği zırhlar bunlar olsa gerek.

Resim

Büyücünün zırhından eminim çünkü DEV[Nerull] üzerinde Eminönü Sunucusunda görmüştük.

Resim

Şifacının Zırhını ise daha evvel bir GM yada DEV üzerinde görmediğimizden daha büyük bir merak içindeyiz. Bu zırhında şifacılara ait olabileceğini düşünüyorum. Zira sağ ve sol kolunda sarılı bir biçimde duran yılanlar kuvvetle ihtimal bize bu zırhın şifacılara ait olabileceği izlenimini uyandırıyor.

Resim
Savaşçılar her gelen güncellemede daha bir heybetli hale dönüştürüldü. Saf Altınlı zırhlar, Tungstenli Zırhalara bu zırhlarda yerini Platin zırhlara bırakmış durumda idi. Hali hazırda kullanmakta olduğumuz zırhlar yine platin zırhlardı.
Grup Bölgeleri Güncellemeleri ile gelecek olan zırhlar ise bizlerde uyandırdığı heyecanı katlayarak artırmaya devam ediyor. İşte savaşçıların üzerine tasarlanan ve Platin zırhlardan daha hafif ve daha sağlam olacağı kesin gibi görünen bir nevi savaşçıları yenilmezliğin zirvesine çıkarmasını umduğumuz yeni zırhların bir örneği..

Resim

Meteor eklentisinin gelmesinden birkaç ay sonra oyunda oluşan bir hatadan dolayı büyücü ve şifacı zırhlarını düşürüp üstümüze takma fırsatını bulanlardan biriyim.Bilmiyorum aynı zırhlar gelirmi ama mühhiş görünüyorlardı :lol:
Deep !

“Genel Sohbet” sayfasına dön