Yöneticilerimiz oyunu ilerletemiyor, aynı zamanda eskitemiyor da Bizde dedik ki güzel bir lonca kuralım. Eski hazzın, eskiye olan özlemin, bu oyunun içimizde bıraktığı birkaç ukdenin hepsi içinde olsun. Eskisi gibi has oyunculardan oluşsun, muhabbetler uzasın sabahı getirsin. Eskisi gibi herkes reçete derdine düşsün, kıyafet üretsin. Maksimum 39 Seviye olsun, setler dizilsin.
Ve harekete geçtik kurduk bir lonca; adı Otuzdokuz.
Maksimum 39 seviye karakterlerin kabul edildiği loncamız yeni üyelerini, eskiye özlemi olan, Magnezyum Dış setimle yere seremeyeceğim oyuncu yok diyen, benim gözümde vs yok bana eskisi gibi sohbet muhabbet yeterde artar diyen, reçete delisi olan, Meteor Bölgesi veyahut daha eski bölgelerin Efsunlarına sahip eşyaları toplamaktan zevk alan, çok uzun bir ömrü kalmayan oyunumuzda eskisi gibi bir dostluk ortamının ve oyun sisteminin tekrar yaratılabileceğini düşünen bütün oyuncularımızı bekliyorum!
]
Lonca Eminönü sunucusunda olup, seviye atlama kolaylığı ve rakip klandan bir loncanın daha oluşabilmesi açısından Lodos Klanı taraftarıdır.
Loncaya katılım şartları;
Maksimum 39 seviye olmak ve bunun sadece bir oyun olduğu bilgisine erişmiş bir oyuncu olmak! Bu kadar basit.
Ve duyuru;
Yaz aylarında otuzdokuz Loncası olarak, yeterli katılım sağlanması durumunda1.000.000.000ödüllü 39 Seviye Karakter Turnuvası düzenlenecektir!
Başvurular için Forum hesabıma özel mesaj atabilirsiniz.
Sağlıcakla!
En son AFRASiYAB tarafından 06 Haz 2016 17:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Kullanıcı güvenliği için kişisel iletişim bilgileri kaldırıldı.
HIZLIMEHMET yazdı:LONCANIZ ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN GÜZEL BİR DÜŞÜNCE GERCEKLESTIRMISSINIZ AMA WS'LERDE SIKINTI OLABİLİR İÇ İTEMLER OLSUN TILSIM OLSUN VB. O ESKİ WSLER GİBİ TEMİZ BİR WS OLMAZ LONCANIZ TEKRAR HAYIRLI OLSUN İYİ FORUMLAR.
Katılım şartlarında yazdığı gibi, bunun sadece bir oyun olduğu bilgisine erişmiş oyuncuları aldığımız için böyle bir problemimizin olacağını sanmam Turnuva zamanı ise oluşacak kurallara göre gereken tedbirler alınır. İyi dilekleriniz için teşekkürler!