ikv yönetimi el değiştirse 59 lvl sınırını çıkartsalar zamanının karakürkü gibi 2-3 grup gidip kesebilceğimiz bosslar getirseler silah yükseltme tılsım vs şeylerini kaldırsalar silah yükseltenlere akçeleri iade edip tılsım başı 50 akçe (maksimum 1000 akçe) verseler ayrıca düşük levellerin görevine yardım eden oyunculara rastgele 100 akçe verseler tepkiniz nolur
edit:59 lvl sınırında gelen eşyalar gb eşyalarından daha sağlam olucak 29-39 geçişi gibi meteor 130 eski ve arkları 310 küsür gibi farklı olucak
mesela yani
Re: mesela yani
Sen 1 adet 3. kademe tılsım için ne kadar emek veriliyor bunu biliyormusun ?
20 adet 3. kademe tılsımı olan adamın tılsımlarını gerimi alacaklar adam aylarca yıllarca emek vermiş
20 adet 3. kademe tılsımı olan adamın tılsımlarını gerimi alacaklar adam aylarca yıllarca emek vermiş
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
O dediğin çok zor.3.kademe tılsım üretmedim ama üretenlerden görüyoruz hayli zahmetli bir iş.
Zaten sobee İKV oyuncularını bırakmaz.Vampir gibi oyuncuların paralarını emicekler , en son kuruyunca ICF gibi bu forumda yabancılar konu açacaklar
Zaten sobee İKV oyuncularını bırakmaz.Vampir gibi oyuncuların paralarını emicekler , en son kuruyunca ICF gibi bu forumda yabancılar konu açacaklar
Sonunuz hayrolsun hiç iyi görmüyorum. :mrgreen:
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
çekilebilirsin o zaman bu forumdanNaudiR yazdı:Sonunuz hayrolsun hiç iyi görmüyorum. :mrgreen:
Sen Sobee destekli troll müsünNaudiR yazdı:Sonunuz hayrolsun hiç iyi görmüyorum. :mrgreen:
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
:lol:NaudiR yazdı:Sonunuz hayrolsun hiç iyi görmüyorum. :mrgreen:
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
zor be kardeş ama umut fakirin ekmeğidir demişler beklemeye devam 
auril & DoubleLift
Neyin kafasını yaşıyorsun kurban olduğum sen ? Bir tılsım için ne 50 Akçesi ne 1000 akçesi
Bu arkadaşı seri bir şekilde A C İL'e kaldırın
Bu arkadaşı seri bir şekilde A C İL'e kaldırın
EYUNAL ile bu da zamanında İKV'den bayağı kazık yedi ama Kader Mühürleri'ni oynuyorlar. Enayiler işteTOLGARDA yazdı:Sen Sobee destekli troll müsünNaudiR yazdı:Sonunuz hayrolsun hiç iyi görmüyorum. :mrgreen: