Boss görevleri hakkında

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Boss görevleri hakkında

Mesaj gönderen PapazFikret »

Durum gayet açık ve net bugünlerde kimse kimseye karşılıksız en ufak bir yardım etmeyi istemiyor (söz meclisten dışarı)
ufak tefek boss görevleri için bile kimse 10 dakikasını ayırmıyor :cry: Hayır arkadaş gidiyoruz çemberlitaş kapısına iğne atsan yere düşmez son adam arayan gruba 2 dk gelirmisiniz adam bulana kadar kesersiniz diyoruz o da yok diyeceğim o ki arkadaşlar biraz daha yardımseverliğe çağırıyorum bu konuyu gören herkezi .

Kendi adıma dün öğlen saatlerinden beri karakürk kesmeye çalışıyorum fakat sonuç 0 . :|
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Boss görevleri hakkında

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Karakürk direkten döndü bugün :D

Konuya gelirsek evet haklısın.Yardımseverlik vasat dediğim zamanlar yardımseverlik gayet güzel diyenleri davet ediyorum bu konulara.

Misal yan karakterimin meran görevlerine yardım edecek var mı diye en az yarım saat kırk beş dakika yazdım klana ve bölge kanalına yardımcı olacak var mı diye , kimseden ses çıkmadı.Ses çıkartanlar da görev başı 100bin istedi :)
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen PapazFikret »

Her şey paraya dökülmüş her yoldan para kazanma derdinde insanlar tek düşündükleri cepleri sonra vay efendim neden bu oyunda yeni oyuncular yok yeni gelen adam tutanamaz bu oyuna oyunun fıtratına aykırı hikaye işleyişine haykırı diceksinizki yardım edicek insanlar yokken nasıl kesiliyordu bende o zamanları gören bir oyuncuyum 30-40 kişi aynı görevin peşinden koştuğu için illaki kesiliyordu fakat malesef bu zamanla ozaman çok farklı chate yazıyoruz bırak yardım edeni geçtim hadi az buçuk birkaç kişi yardım etmeye çalışıyor bazen fakat benden başka görevi olan insan yok :D
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

İmzamdaki nicklere oyunda olduğunuzda pm atabilirsiniz oyunda olduğumda işim olmazsa elimden geldiğince yardımcı olurum .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda

“Genel Sohbet” sayfasına dön