Merhaba;
Sadece nitelikli cevap istiyorum..
İKV destek takımından bi açıklık isiyoum sizcede belki mantıklı olabilir yada olmayabilir,
Biz meran sunucusunda oynuyoruz..Bizim sunucumuza (bizimkine dahil olan ANKA,TILISM,SANCAK) hiç [GM],[DEV],[MOMT] gibi yönetim girmiyor Biz en azından soru sorabileceğimiz birilerini aramaktan bıktık ..!
Oysa eminönüne bakın Hergün kaç yönetici giriyor kimbilir ?
Bizim sunucumuza bir açıklık istiyoruz ne zaman olursa olsun ama sorun mutlaka çözümlensin rica ediyoruz
4 KÜÇÜK ( MERAN-ANKA-TILSIM-SANCAK)
-
Sultanahmet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: 4 KÜÇÜK ( MERAN-ANKA-TILSIM-SANCAK)
ankanın durumunu bir görsen.biz ankaya yapılmayanlar nedeni ile geçen 14 kişi ile kadiime gittik ve canı 10 a kadar indirildi.anka tek başına bu kadar.birde isteklerimiz yapılsa....
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
valla diger sunucuları bilmem ama ara sra tılsıma geliyorlar hele kadimden sonra nerdeyse her hafta gelmeye basladılar 
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Anka için yapılan yorumlar doğru ben ankada oynamama rağmen anka dier oyuncular içini daha çekici bir yer haline getirilmeli sadece pluslu olnaların girmesiyle neydeğişicekki??
Ottomanxölümsüz anısına
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
katılıyorumefsaneottoman yazdı:Anka için yapılan yorumlar doğru ben ankada oynamama rağmen anka dier oyuncular içini daha çekici bir yer haline getirilmeli sadece pluslu olnaların girmesiyle neydeğişicekki??
Sadece izliyorum .....

Selam,
Meran sunucusuna bi dün [GM]Tornavida girdi ama bizim için(her 2side önemli ama) [DEV]'in girmesi çok güzel olurdu.Oyun hk. merak edilen soruları cevaplanması için !
Meran sunucusuna bi dün [GM]Tornavida girdi ama bizim için(her 2side önemli ama) [DEV]'in girmesi çok güzel olurdu.Oyun hk. merak edilen soruları cevaplanması için !
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Gelemiyosanız Bile Yeni [GM] ler alın ama merandan meranla ilgilenecek biri mesela ?
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur