Sunucu Seçimi hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Sunucu Seçimi hk.

Mesaj gönderen PapazFikret »

Öncelikle Selamın aleyküm hayırlı geceler 2-3 yıl önce tılsım sunucusunda oynamaktaydım fakat ygs-lys gibi nedenlerden bırakmıştım oyunu youtube'ta gördüğüm bir ikv videosu ile tekrar başlama kararı aldım fakat eski hesabımın şifrelerini maalesef hiç bir şekilde bulamadım bu sebeple sıfırdan başlamayı deneyeceğim fakat girdiğim çoğu sunucu gözüme çok boş geldi tılsım mılsım muhabbetleri çıkmış büyük hol bölgesi çıkmış falan filan iyi güzelde oyunda adam yok gibi geldi herkes bu yeni olayların peşinde mi yoksa gerçekten oyunda oyuncumu kalmamış anlayamadım neyse :(

Asıl konuma dönücek olur isek ;

1)depar gibi bir avantajı olduğu için öncelikle savaşçı açıp maden kasarım diye düşünüyorum sizce yanılıyormuyum ve siz hangi karakteri tavsiye edebilirsiniz ?

2)hatta bu 1 olması gerekirdi ama neyse :D Hangi sunucu , neden ve grup bölgeleri için en rahat sunucu ?

3)eskiden bir bildiğimiz vardı oda menekşe elmas mavi topaz akik alex şimdi tılsım falan filan derken galiba işler bayağı değişmiş , para getirisi en fazla olan madenler neler ?
maden konusunda ayrıyetten sarraf , madenci , lokman mı ? Hangisi seçmem daha akıllıca olur ?
4)Çember kutu alsam etkisi her sunucuda geçerli olur mu ? Tılsımdan kopabileceğimi sanmıyorum belki birkaç eski dosta tanıdığa denk gelirim gibi sebeplerden dolayı :)

5)Tılsım mevzunu ve hol mevzunu kısa bir özet geçer misiniz ?

Not:Tılsım nicklerim
MaTRaKSiYoNe
Kanasusamış
çokta bi eski oyuncu sayılmam ama çıkaran eş dost olursa özel mesaj atmaz ise ayıp eder :D :D
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Sunucu Seçimi hk.

Mesaj gönderen ARZLODOS »

@NaudiR simdi damlar IKV de neymiş KM varken der. Hades yeni yüzler görmek istiyor der:)

Sunucular metor cemberlitaş bölgelerinde takılırlar eminönü yüksek leveller için bir işlevi kalmadıgından pek kişi göremezsin.
Anca 3-4 maden toplyanlar görürsün. Birde girip çıkan karakterler. Allah sabır versin simdiden.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Papaz kardeşim başlamamanı öneririm amma kararlısın gördüğüm kadarıyla.
1de haklısın sivri ada madenleri güzel para ediyor.
2de Eminönü kalabalık sunucu.GB sıkıntısı çekmezsin ama nerde .... orda .... sözünü de unutma böyle bir oyunda.
3de lokman ve sarraf seçimi doğru olabilir.3. kademe saf madenleri güzel para ediyor bu 2 sınıfın.
4de ise bildiğim kadarıyla her sunucuda ve karakterde geçerli.Çünkü hesaba yükleniyor ama hiçbir katkısı yok.ÇT paketi olmayan kişiler benden önce çarlarını dizdiler . Para tuzağıdır anlıcağın.Hiçbir şekilde faydasını görmedim bunca aydır.
Bol şans dilerim.Fazla para kaptırma bunlara ;)
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Valla doğruyu söylemek gerekirse oyunda kimse kalmadı.Yani sen çar açsan kassan etsen üstünü zor dizersin eğer tanıdık yoksa.Grup bölgesine büyücüyle zor girersin.Millet artık Meteorit 1 tılsımlı, Meteorit 2 III(Yanlış hatırlamıyorsam zırh azaltan tılsım) olanları alıyorlar büyücü için.Savaşçı ve Şifacı yine kolay olabilir ancak onlarında kesin garantisini vermiyorum.Çünkü oyun bitmiş durumda.Velhasıl kelâm oyunda eski tad yok.Zamanını bu oyun için boşa harcama derim.Forum bile oyundan daha zevkli hale geliyor benim için sen düşün durumu..
Never beleive someone who tells who they are.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön