Tekrardan başlamak
Tekrardan başlamak
Selamlar, çok uzun süre bu oyunu sabah-akşam oynuyordum. Bir süre sonra okulum nedeniyle bırakma kararı almıştım, şimdi tekrar geri dönmeyi düşünüyorum ama etrafta İKV hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum ve bu yorumlar beni dönmem konusunda bir kez daha düşündürmedi değil. Sizce IKV ye Kuklacı sunucusunda geri dönmeli miyim, 0 dan başlayacağım hiçbir şeyim, hiçbir tanıdığım yok. En kalabalık sunucunun Kuklacı olduğunu duydum, sanırım en kalabalık sunucuda oynayacağım.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Re: Tekrardan başlamak
Bunu söyleyeceğimi hiçbir zaman tahmin etmezdim ama başlamamalısın.
Sebeplerini özel mesaj yoluyla atarım.Burdan yazınca yönetim siliyor
Sebeplerini özel mesaj yoluyla atarım.Burdan yazınca yönetim siliyor
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba Dostum,
Bu oyuna başlama diyenlerin birçoğu oyunu hala oynamaya devam eden kısımlardan oluşmaktadır. Şimdi bu konuya yorum yapan arkadaşlar lütfen hemen cevap ver butonuna asılmayın, "Ben oynamıyorum! " yukarıda da belirtiğim üzere birçoğu dedim.
Yıllardan beri oynuyorum ve hala oynamaya devam ediyorum, kurduğum dostluklar çok fazla, reel hayatta bile görüştüklerim mevcut...
İyimser davranmayacağım koşulların bir çoğu belli başlı forum da konuları okuyorsundur, bir süre büyük beklentilere girme yenilik uğruna, zaten üzerini dizmen tılsım işleri vs. vs. rahat 1 yılını alır.(Tahmini süredir kimse ben şu kadar zamanda yaptım demesin )
. O zamana kadar kim bilir yenilik gelebilir belki. Tabi bunlar varsayımdır. Karar senin, forumdaki kişilerin düşünceleri dinle lakin yukarıda da belirttiğim gibi başlama diyenlerin çoğu oyuna devam edenlerdir bunu unutma.
Saygılarımla.
Bu oyuna başlama diyenlerin birçoğu oyunu hala oynamaya devam eden kısımlardan oluşmaktadır. Şimdi bu konuya yorum yapan arkadaşlar lütfen hemen cevap ver butonuna asılmayın, "Ben oynamıyorum! " yukarıda da belirtiğim üzere birçoğu dedim.
Yıllardan beri oynuyorum ve hala oynamaya devam ediyorum, kurduğum dostluklar çok fazla, reel hayatta bile görüştüklerim mevcut...
İyimser davranmayacağım koşulların bir çoğu belli başlı forum da konuları okuyorsundur, bir süre büyük beklentilere girme yenilik uğruna, zaten üzerini dizmen tılsım işleri vs. vs. rahat 1 yılını alır.(Tahmini süredir kimse ben şu kadar zamanda yaptım demesin )
Saygılarımla.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunu 7-8 yıl düzenli oynayan , neredeyse her tılsımı üretip-kullanan , 1 hesaptaki 4 karaktere para sığdıramadığı için yeni hesap açıp paraları 1 seviyelik hesaplara dolduran birisi olarak kesinlikle oyuna yeniden başlamamanı öneriyorum. Oyunda yapılacak bir şey kalmıyor. Gecemi gündüzüme verip Tanriss'te Xenotim kastığım günlere yanıyorum şu an. İnsan 2 yıl boyunca gece gündüz amaçsızca Tangriss'te Xenotim kasar mı diyorum kendi kendime. Tamamen boşa geçen yıllar...
Ama bu oyuna her gün saatlerini vermezsen bir yere gelemiyorsun... Saatlerini , günlerini , aylarını , yılarını verip her şeye ulaştıktan sonra ise elinde hiç bir şey kalmıyor. Saçma sapan VS'ler , kritik yerlerde oyuna giren laglar , oyundaki insan sayısına göre hareket hızı değişen slotlar , 2004 yılından kalma grafikler... Bir çok eksiği var oyunun. Hiç güncelleme gelmiyor.. Lonca puanı 2 Milyar 147 Milyona ulaşan insanlar 2 yıldır puan sisteminin güncellenmesini bekliyor. Yapacakları tek şey 32 bitlik sistemden 64 bite geçmek. İşten anlayan 1 insan olsa 2 saatte halleder bu güncellemeyi. Ama İKV ekibinde yazılımdan anlayan insan yok. Zaten oyun Developer'lerinin CV sine bakarsan bilgisayarla alakalı olmadıklarını görürsün...
Şu an İKV ' yi sadece gelir kapısı olarak görüyorlar. Oyunu gelir kapısı olarak görmeleri tabii ki çok normal bir şey ama ekmeğini yediğin insanların önerilerini , şikayetlerini dikkata almamak ne derece etik orası meçhul. Uzun lafın kısası bu oyunda gelecek yok. Güncelleme yok. Developer yok. Yöneticiler bilgisiz. Geliştirme konusunda herhangi bir oyuncudan farksızlar.. Oyun biraz popülerleşse , bilgisayardan anlayan bir insan bir hile bulsa o açığı kapatabilecek bir yetkili yok bu oyunda. Böyle bir oyuna insan neden başlar ki?
Ama illaki başlayacaksan belli sayfalara bak , herkes eksiksiz hesabını , tılsımlarını çok ucuz fiyata satıyorlar. ( Tılsımlar 50-100 TL arası , hesaplar 75-125 Tl arası vs ) Herhangi bir karakteri fullemek , daha sonrasında da tılsım üretmek en az 1 yılını alır. 1 yılını burada harcamak yerine 150 lira biriktirerek güzel bir karakter ve güzel bir tılsım alarak oyuna başlayabilirsin. Nacizane fikrim budur.
Büyük ihtimalle bu yazıyı gün içinde bir yönetici silecek. Oyun hakkında olumsuz eleştiri bırakmama hastalığına sahip ergenleri de bu foruma yönetici yapmışlar. Oyunu bırakmamdaki en büyük etken bunlar oldu zaten (:
Ama bu oyuna her gün saatlerini vermezsen bir yere gelemiyorsun... Saatlerini , günlerini , aylarını , yılarını verip her şeye ulaştıktan sonra ise elinde hiç bir şey kalmıyor. Saçma sapan VS'ler , kritik yerlerde oyuna giren laglar , oyundaki insan sayısına göre hareket hızı değişen slotlar , 2004 yılından kalma grafikler... Bir çok eksiği var oyunun. Hiç güncelleme gelmiyor.. Lonca puanı 2 Milyar 147 Milyona ulaşan insanlar 2 yıldır puan sisteminin güncellenmesini bekliyor. Yapacakları tek şey 32 bitlik sistemden 64 bite geçmek. İşten anlayan 1 insan olsa 2 saatte halleder bu güncellemeyi. Ama İKV ekibinde yazılımdan anlayan insan yok. Zaten oyun Developer'lerinin CV sine bakarsan bilgisayarla alakalı olmadıklarını görürsün...
Şu an İKV ' yi sadece gelir kapısı olarak görüyorlar. Oyunu gelir kapısı olarak görmeleri tabii ki çok normal bir şey ama ekmeğini yediğin insanların önerilerini , şikayetlerini dikkata almamak ne derece etik orası meçhul. Uzun lafın kısası bu oyunda gelecek yok. Güncelleme yok. Developer yok. Yöneticiler bilgisiz. Geliştirme konusunda herhangi bir oyuncudan farksızlar.. Oyun biraz popülerleşse , bilgisayardan anlayan bir insan bir hile bulsa o açığı kapatabilecek bir yetkili yok bu oyunda. Böyle bir oyuna insan neden başlar ki?
Ama illaki başlayacaksan belli sayfalara bak , herkes eksiksiz hesabını , tılsımlarını çok ucuz fiyata satıyorlar. ( Tılsımlar 50-100 TL arası , hesaplar 75-125 Tl arası vs ) Herhangi bir karakteri fullemek , daha sonrasında da tılsım üretmek en az 1 yılını alır. 1 yılını burada harcamak yerine 150 lira biriktirerek güzel bir karakter ve güzel bir tılsım alarak oyuna başlayabilirsin. Nacizane fikrim budur.
Büyük ihtimalle bu yazıyı gün içinde bir yönetici silecek. Oyun hakkında olumsuz eleştiri bırakmama hastalığına sahip ergenleri de bu foruma yönetici yapmışlar. Oyunu bırakmamdaki en büyük etken bunlar oldu zaten (:
Yeni forum hesabım : XXX
bak sana çok net bir şey söylicem.
Türk Telekom'u arıyosun diyosun ki İstanbul Kıyamet Vakti oyunu gelişimi ile ilgili bilgi almak istiyorum diye onlar diyoki oyunun destek sayfasından bu konuda bilgi alabilirsiniz...
Sonra sen bu oyunun başındaki adam geliştirici ekibindeki Nerull ' a diyosun ki gelişimi hakkında bilgi almak istiyorum.Oda diyoki bu konudaki açıklamayı Türk Telekom yapar.
yani bu kadar arada kalmış kimin evladı olduğu belli olmayan bişey oldu İKV.
Daha kendi oyununu sahiplenemeyen bir şirketin oyununa başlamak sence mantıklı mı?
Türk Telekom'u arıyosun diyosun ki İstanbul Kıyamet Vakti oyunu gelişimi ile ilgili bilgi almak istiyorum diye onlar diyoki oyunun destek sayfasından bu konuda bilgi alabilirsiniz...
Sonra sen bu oyunun başındaki adam geliştirici ekibindeki Nerull ' a diyosun ki gelişimi hakkında bilgi almak istiyorum.Oda diyoki bu konudaki açıklamayı Türk Telekom yapar.
Daha kendi oyununu sahiplenemeyen bir şirketin oyununa başlamak sence mantıklı mı?
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
resp0nse yazdı:bak sana çok net bir şey söylicem.
Aynen öyle . Çok haklısın.Bermuda şeytan üçgeni gibi oldu.Moderatörlerden çıkıyoruz Türk Telekoma gidiyoruz.Oradan Nerulla o ds olmazsa üçgenin başına geri dönüyoruz .
Nerull şu an bunları okuyor ama ileti silmekle meşgul. Sorulara cevap veremez
Kader Mühürlerini tavsiye ederim. Bilmiyorsan eğer Sobee'nin yeni oyunu. Henüz açık betada. Şimdiden gelip kendini geliştirebilirsin.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Herkesin yorumunu dikkate alma ama bu yorumu dikkate al.Güzel bir yorumda bulunmuş arkadaş.resp0nse yazdı:bak sana çok net bir şey söylicem.
Sobee firmasından uzak durmanı öneririm kendi adıma.2 yıl sonra yeni oyunlarını da terkedeceklerdir.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş...
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
:arrow: :idea:FireFighter095 yazdı:Sobee firmasından uzak durmanı öneririm kendi adıma.2 yıl sonra yeni oyunlarını da terkedeceklerdir.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş...