Oyuna yeniden dönüş

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kahireli430
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Oyuna yeniden dönüş

Mesaj gönderen kahireli430 »

Öncelikse herkese merhaba iyi oyunlar.Arkadaşlar 2-3 sene kadar önce bırakmıştım oyunu.Malum hesapları vs. başka birine devretmiştim.Şuan Eminönünde başla diyenler oldu.Sizce hangi sınıf açmalıyım ve görevlerde yardımcı olacak birilerini bulabilir miyim ?
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Re: Oyuna yeniden dönüş

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhaba

Oyun içerisinde Retaliation ve Xakslepiosx adlı karakterleri görürsen mesaj atabilirsin.Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Ayrıca şifacı açmanı öneririm.
Resim
kahireli430
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Şuan şifacı açtım hayırlısı bakalım.Muhtemelen şifacı kasmak biraz zor olucak gibi...
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Hoşgeldin , şifacı açmakla iyi bir tercih yapmışsın.43e kadar bir şekilde gelirsin.Sonra ver elini Sığınaklar :)

Oyun içinde iletişime geçersek yardımcı oluruz.Bilgin olsun
kahireli430
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Teşekkürler sizin gibi insanlar iyi ki var ama asıl mevzu orda başlıyor.43 den sonra zorlu görevler var ve şifacı ile suan kötü şeyler düşünüyorum :) Kadim hidra vs. bu görevlere yardımcı kişiler bulababilecek miyim sorusu hep aklımda ...
snapdragon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen snapdragon »

Oyunda sağlam arkan yoksa boss görevlerine yardım eden bulamayacaksın. Solucan,iflis,kadim gibi görevlere yardım istediğinde gaffarı da keselim mi diye dalga geçen 14 yaş grubu oyuncu kesimiyle dolmuş oyun. Genellikle cevap bile vermezler zaten. Eski oyuncular kalmadı,eski yardım sever hoşgörülü aklı başında kitle yok artık.
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Büyük boss görevleri benim de duruyor birkaçı.Kadim , ifliss falan duruyor hep.
Asa basmadığın sürece yahut çok paraya ihtiyacın olmadığı sürece bu görevleri yapma zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum.O gçrevler gelsin önce , buluruz bir yolunu ;)
Üstteki arkadaşa kısmen katılmıyorum.Ben oyunda hergün görüyorum büyük boss kesimlerini.Denk getiremiyor demekki.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

kahireli430 yazdı:Öncelikse herkese merhaba iyi oyunlar.Arkadaşlar 2-3 sene kadar önce bırakmıştım oyunu.Malum hesapları vs. başka birine devretmiştim.Şuan Eminönünde başla diyenler oldu.Sizce hangi sınıf açmalıyım ve görevlerde yardımcı olacak birilerini bulabilir miyim ?

Her türlü yardımcı olurum. Boş vaadlerde bulunmam istersen kasarım seni boss görevlerini de yaparım. Beni bilen bilir. Azda olsa gūnlüğüme bakarsan beni gözlemleyebilirsin.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CHOSENS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CHOSENS »

kahireli430 yazdı:Öncelikse herkese merhaba iyi oyunlar.Arkadaşlar 2-3 sene kadar önce bırakmıştım oyunu.Malum hesapları vs. başka birine devretmiştim.Şuan Eminönünde başla diyenler oldu.Sizce hangi sınıf açmalıyım ve görevlerde yardımcı olacak birilerini bulabilir miyim ?
Şifacı sınıfını önerebilirim.
Resim Resim
Resim
kahireli430
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Saolun arkadaşlar.Oyunda hep büyücü kastığım için biraz şifacı garip geldi.Yinede arada başınızı ağrıtabilirim :mrgreen:

“Genel Sohbet” sayfasına dön