İKV oyuncularının, İKV dışında yaptıkları 3 aktiviteyi merak ediyorum ve eğlenceli bir konu olabileceğini düşündüm ve hemde oyuncular arasında Oyun/Film/Kitap önerilerde olacaktır.
● Oynamaktan keyif aldığınız ve diğer kullanıcılara tavsiyede bulunacağınız Oyunun ismini yazınız.
● İzlediğiniz ve diğer kullanıcılara tavsiyede bulunacağınız Film/Dizi ismini yazınız.
● Okuduğunuz ve diğer kullanıcılara tavsiyede bulunacağınız Kitabı ismini yazınız.
İsimlerini yazmakla birlikte kendinizce yazmış olduğunuz şeyin hakkında kısaca bilgi paylaşımı ve 10/ üzerinden bir değerlendirme yaparak paylaşmanız.
Tavsiye üzerine İzledikleri-okudukları-oynadıkları şeyleri diğer kullanıcılar tarafından alıntı yaparak kısa bilgiler ve aynı şekilde 10/ üzerinden bir değerlendirme ile görüş bildire bilirler.
İlk olarak başlayacak olursam.
Konu: Film/Dizi
İsmi: The OZ

:idea: Bilgi; 1998 senesinde yapılan bir hapishane dizidir. 6 sezondan oluşmaktadır ve oldukça keyif aldıran izlemeye doyamadığım bir dizidir. Hapishane filmleri normalde sevmem fakat bu dizi benim için efsane hale gelmiştir
Bu filme benim puanım 10/8.