BÜTÜN HERKESE SESLENİYORUM
- Subzero
 - İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Mortal Kombat

BÜTÜN HERKESE SESLENİYORUM
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma amacım meran sunucusunun eski haline dönmesi içindir. Eski dostluklar, yardımlaşmalar olsun. Burdan bütün sunuculara sesleniyorum eski bir meran istiyorsanız bu sizin için büyük bir fırsat sizide bekliyoruz meran sunucusuna. Önemli olan şey dargınken barışmaktır. Eğer düşmanım varsa barışmak isterim. Lütfen konuyu saptırmayın içimden gelenleri yazdım. Allah'a emanet olun...

- 
				GBdesign
 - İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
 - Lonca: Hicret

Re: BÜTÜN HERKESE SESLENİYORUM
Çatışmaların, dargınlıkların asıl sebebi oyunda yapacak birşeyin kalmamasından dolayı milletin çatacak yer aramasıdır. Kuklacı'ya gelirsen farkedersin. Kavgaların yoğunluğu diğer sunuculara göre daha fazla. Mesela bundan bir buçuk sene önce falan 2 haftalığına tatile gitmiştim. 2 hafta önce kanka diyen adam sonrasında gördüğü yerde küfür etmeye, hakaret etmeye başladı. Ee oyunda da olmadığıma göre beni rüyasında falan görmüş olacak ki adamın tavırları 180 derece değişti. 
 Halen daha ara sıra forumdan veya bölgeden yazar, sebebini de bilmiyorum henüz. Millet can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdı yani anlayacağın. Oyuncuların eline bir meşgale verilmediği sürece de bu durum değişmeyecek.

Hahahah benzer bir durumu yaşadım.GBdesign yazdı:Çatışmaların, dargınlıkların asıl sebebi oyunda yapacak birşeyin kalmamasından dolayı milletin çatacak yer aramasıdır. Kuklacı'ya gelirsen farkedersin. Kavgaların yoğunluğu diğer sunuculara göre daha fazla. Mesela bundan bir buçuk sene önce falan 2 haftalığına tatile gitmiştim. 2 hafta önce kanka diyen adam sonrasında gördüğü yerde küfür etmeye, hakaret etmeye başladı. Ee oyunda da olmadığıma göre beni rüyasında falan görmüş olacak ki adamın tavırları 180 derece değişti.Halen daha ara sıra forumdan veya bölgeden yazar, sebebini de bilmiyorum henüz. Millet can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdı yani anlayacağın. Oyuncuların eline bir meşgale verilmediği sürece de bu durum değişmeyecek.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- 
				nymphe
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Lonca: Kadıköy Acil

Meran sunucusunda saygı duyduğum insanlar var lakin Meran pişmanlık kimseye önermem. Millet kavga etmek kendi kafalarından bahaneler üretiyor o sunucu düzelmez.

Son..

- TabipYarbay
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Kabile

Meran diyince benim için eglence takilmaca  
  eminonunde ve ankada oynadim ama meran kadar zevk almadim cunku oyunda yapilacak bise yok karakter ac diz tilsim uret  degirmen tasigibi   
  meranda en sevdigim klan savaslari bunun icin meranda bulunuyorum ah ah birilerini kesince o aglamalari varya baha bicilmez   

Carpie Diem

Zamanında az kavga etmedim,küfür yemedim.Az nefret etmedim,neyse zaten hala ediyorum.O iş yaş,oynayan aktif 500 oyuncu var zaten,hepsini bir araya getirsen,sunucu Kalabalık demez.

Mustafa Kemal ATATÜRK!