Yeni gözlükler ile bilgi......
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni gözlükler ile bilgi......
Arkadaşlar herkez gözlüklerını satma telaşına girdi nedense O yenı gözlükler kp ile alınmayacak diyorum 1 kiişi bile inanmıyor sadece mıgrat ve sıgınak bölgeınde hedıye olarak verılcek......
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Re: Yeni gözlükler ile bilgi......
hadi ya

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
nerden bılıyorsunhenryxx2012 yazdı:Arkadaşlar herkez gözlüklerını satma telaşına girdi nedense O yenı gözlükler kp ile alınmayacak diyorum 1 kiişi bile inanmıyor sadece mıgrat ve sıgınak bölgeınde hedıye olarak verılcek......
yenı gelıcek gozluklerın ustunde arz-lodos yazıyor
ve boss hedıyesı olarakta gosterılmıyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
arkadaşım yanLıs bıLgılendırme mılletı. Gurup bolgelerınde acıKlandı saten yonetım tarafından yenı Gelecek gözLukler klan parasyıla tuccarlardan aLınacak 

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
arkadaşım yanLıs bıLgılendırme mılletı. Gurup bolgelerınde acıKlandı saten yonetım tarafından yenı Gelecek gözLukler klan parasyıla tuccarlardan aLınacak
Ahmet hepimize alırsın bir gözlük = )

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
MeRhaba,fenomen yazdı:nerden bılıyorsunhenryxx2012 yazdı:Arkadaşlar herkez gözlüklerını satma telaşına girdi nedense O yenı gözlükler kp ile alınmayacak diyorum 1 kiişi bile inanmıyor sadece mıgrat ve sıgınak bölgeınde hedıye olarak verılcek......
yenı gelıcek gozluklerın ustunde arz-lodos yazıyor
ve boss hedıyesı olarakta gosterılmıyor
ÖnceLikLe şunu BeLirtmek İsterimki Yeni gözLükLeR kp ve para İLe aLınmayacak. HAngi Klanın Üyesi isen Hediyede sana geLdi İsa gözLük İse bu O klanın İsmi geçer.. ii foRmLar..
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
Bu eşyaların değerlerine göre düşme olasılıkları farklı olacak. Grup bölgeleri bu paha biçilmez eşyalar sayesinde tekrar tekrar oynanabilecek. Ayrıca Grup Bölgeleri Eklentisi'yle birlikte 49 seviye Sarı ve Mor Klan Gözlükleri de klan tüccarlarında klan parası karşılığı satılacaktır...
İkv Resmi Sitesi > Grup Bölgeleri > Yeni Eşya Sistemi detaylı bilgi için lütfen bakın...
Yukarıdaki bilgi İkv resmi sitesinden alıntırdır. Klan parası ile satılan gözlükler gelicek gibi gözüküyor...
İkv Resmi Sitesi > Grup Bölgeleri > Yeni Eşya Sistemi detaylı bilgi için lütfen bakın...
Yukarıdaki bilgi İkv resmi sitesinden alıntırdır. Klan parası ile satılan gözlükler gelicek gibi gözüküyor...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■