Merhabalar değerli forum kullanıcıları,
Sırf merakımdan soruyorum nedir bu Anka sunucusunun kıymeti ? Diğer sunuculardan ne artısı var ?
İyi forumlar.
Anka Sunucusu Hakkında
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: Anka Sunucusu Hakkında
Sadece Plus Paketi olan üyelerin girebildiği bir sunucu olduğu için ilk günden beri anlamsız bir ilgi var.
Genelliklede belli başlı insanlar olduğu için sanırım ortamı daha sıcak.
Az insan, çok huzur gibi bir şey
Genelliklede belli başlı insanlar olduğu için sanırım ortamı daha sıcak.
Az insan, çok huzur gibi bir şey
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Huzur...Sadece huzur.Plus,artı bir caba.Hesabında plus varsa girebiliyorsun sunucuya.Kendini biraz özel hissettiriyor. 
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Anka Sunucusunun Pek Çok özelliği Var. Maddi Farklılıkları bir yana dursun.Manevi olarak farklılıkları , gözden kaybedilen acımasız durumu, ve İlk günkü ortamın da olmaması bizi pek acınacak bir duruma sokuyor. Eskiden Anka Sunucusunda Bütün oyuncular birbirlerini Tanırdı.Bütün sunuculardan insanların Birikip Paranın değersiz olduğu bir sunucuda oynadığı ve insanlığa dönüştüğü günler... ah o günler....
Bugün sadece Maden Alışverişi için Stoklama ve Para kazanmak için Oynanan sadece plus Farklılığı olan bir sunucu haline dönmesi Biz oyuncuların hatası değil. Daha tepelerde Bakanların Hatasıdır.
Umarım Eskisi Gibi Herşeyin para olmadığı, Herşeyin dostluk ve İnsanlık olduğu bir sunucu olması dileğiyle...
olmuyor Olmuyor ARtık eskisi gibi olmuyor.
Yazılarımı Model ve Emre Aydın'ın bir şarkısıyla bitirmek istiyorum.ANKA İÇİN
Bugün sadece Maden Alışverişi için Stoklama ve Para kazanmak için Oynanan sadece plus Farklılığı olan bir sunucu haline dönmesi Biz oyuncuların hatası değil. Daha tepelerde Bakanların Hatasıdır.
Umarım Eskisi Gibi Herşeyin para olmadığı, Herşeyin dostluk ve İnsanlık olduğu bir sunucu olması dileğiyle...
olmuyor Olmuyor ARtık eskisi gibi olmuyor.
Yazılarımı Model ve Emre Aydın'ın bir şarkısıyla bitirmek istiyorum.ANKA İÇİN
herkes anka'yı iyi anlatıyor birde ben anlatıyım.
madenleri genelde boştur cekersin item vs. çok değerlidir çöp'te olsa ve çok manyak maden isterler karsılıgında.
söz'de para önemsizdir orda ama size bi maden lazım oldugunda size baska sunucuda 4-5mlik madene 40-50m fiyat cekerler
yardım yoktur kendini tanıyanlar anca grup halinde takılırlar...
siz biraz maden cekersiniz yansıtırsınız ya ne kadar cok cekmişim dersiniz adamlar kasa çarlarına girerler her madenden yansıtırlar x100 gibi şeyler yazarlar.
klandaysanız ve düşmanınız sizi görürse asla ama asla acımaz hatta yeniden doğacağınız yere gelip tekrar tekrar kesmeye kalkar.
orda herşey karşılıklıdır asla ama asla karşılıksız iş yapılmaz kimse sizi kenana migoya gaffara almaz hepsi programlıdır
şu saatte gireceğiz derler ve o saatte belirlienmiş kişiler ile girerler.
madenleri genelde boştur cekersin item vs. çok değerlidir çöp'te olsa ve çok manyak maden isterler karsılıgında.
söz'de para önemsizdir orda ama size bi maden lazım oldugunda size baska sunucuda 4-5mlik madene 40-50m fiyat cekerler
yardım yoktur kendini tanıyanlar anca grup halinde takılırlar...
siz biraz maden cekersiniz yansıtırsınız ya ne kadar cok cekmişim dersiniz adamlar kasa çarlarına girerler her madenden yansıtırlar x100 gibi şeyler yazarlar.
klandaysanız ve düşmanınız sizi görürse asla ama asla acımaz hatta yeniden doğacağınız yere gelip tekrar tekrar kesmeye kalkar.
orda herşey karşılıklıdır asla ama asla karşılıksız iş yapılmaz kimse sizi kenana migoya gaffara almaz hepsi programlıdır
şu saatte gireceğiz derler ve o saatte belirlienmiş kişiler ile girerler.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Şimdilerde Anka Sunucusunu çıkar amaçlı kullanılıyor . Sunucudaki kişilerin %90 ı para maden kasmak için geliyor. Anka'nın huzurlu olduğu zamanlar Sunucu Transferi ürünü geldikten sonra bitti be yazıkki !

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
2010-2014 seneleri Anka Sunucusunda oynayan insanların sadece oyunda değil; gerçek hayatta da birliktelikler kurduğu bir dönemdi.Lise yıllarıma denk gelmişti ve hayatımın en güzel günleriydi.Halen can ciğer arkadaşlığımı devam ettirdiğim kardeşlerim ve abi-ablalarım var.Şuan ne durumda bilmiyorum.
- DelifisekTolga
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Lonca: Delifişek-Anka Firariler
Öncelikle iyi günler...
Uzun yıllar ankada oynayıp 4 - 5 ay önce eminönüne gelmiş biri olarak bir kaç bişey söylemek istiyorum;
Anka son 1.5, 2 senedir ölü vaziyette zaten bende ara verip tekrar başladıktan sonra ankanın eski anka olmadığının farkına vararak karakterlerimi aktardım. Oynadığım dönemlerde Anka yaş seviyesinin 35-40 olduğu , sorunların oyun ''küfürleşerek(!)'' telefonda yada yüz yüze konuşularak çözüldüğü bir sunucuydu. Maden sıkıntısı hiç bir zaman yoktu. Yardımlaşma gırlaydı. Ama gel gelelim oynadığım zamanlarda Ankanın %70'i ''Yönetim İstifa(
)'' diyerek oyunu bıraktı. Ve bu günlerde Anka insanların vakit geçirmek için değil tamamen maden xeno salgı vs. odaklı gittiği bi sunucu olmuştur.
Herkese İyi Forumlar.
Saygılarımla.....
Uzun yıllar ankada oynayıp 4 - 5 ay önce eminönüne gelmiş biri olarak bir kaç bişey söylemek istiyorum;
Anka son 1.5, 2 senedir ölü vaziyette zaten bende ara verip tekrar başladıktan sonra ankanın eski anka olmadığının farkına vararak karakterlerimi aktardım. Oynadığım dönemlerde Anka yaş seviyesinin 35-40 olduğu , sorunların oyun ''küfürleşerek(!)'' telefonda yada yüz yüze konuşularak çözüldüğü bir sunucuydu. Maden sıkıntısı hiç bir zaman yoktu. Yardımlaşma gırlaydı. Ama gel gelelim oynadığım zamanlarda Ankanın %70'i ''Yönetim İstifa(
Herkese İyi Forumlar.
Saygılarımla.....
Lafta Çok Sert Esersiniz; İcraata Gelince Pamuk Şekersiniz...