Yaşanmış İlginç Olaylar...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Yaşanmış İlginç Olaylar...

Mesaj gönderen HayLazzCoCuK »

Genç bir kız ailesi evde olmadığı bi gün arkadaşlarını çağırmış yiyip içtikten sora içlernden biri
"hady cin çağıralım" demiş evin kızı bu tür şeylere inanmazmış ama arkadaşlarını kırmamak için kabul
etmiş.Fincan ortaya konulmuş cin gelmiş ama kız hala arkadaşları oynatıyor sanmış.Bir ara fincana
"Aranızda bna inanmayan var yarın saat 4te onunla tavla oynamaya geleceğim"yazmış.Kızlar korkumşlar
seas bitmiş ve evlerine dağılmışlar.Ertesi gün kız olayı çoktan unutmuş.Telefon çalmış arayan
teyzasiymiş "içimde sıkntı var evdeysen sana gelim diorum"demiş.Kız hemen kabul etmiş.Teyzesi
geldiğinde durgun muş kız"teyzecim sıkıntılısın bişiler yapalım istersen"demiş.Teyzesi "hady tavla
oynayalım ne zamandır oynamıyoruz" demiş içerden tavlayı almaya giderken olay aklına gelmiş "demek
teyzem inmiş"deyip gülüp gçmiş teyzesi bi ara tvalete gitmiş. O sır telefon çalmış arayan babasıymış
ve o şok haberi vermiş "kızım teyzeni bugün trafik kazasında kaybettik başımız sağolsun"...
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yaşanmış İlginç Olaylar...

Ben öldüm galiba!
Mezbahadan et taşıyan bir tırın sabahın erken saatlerinde yüklenip bir an önce yola çıkması
gerekiyormuş. Işe sabahın kör vakti gelen işçiler, tırı yüklemeye başlamışlar. Alelacele işi
bitirmişler. Tırın şoförü arkadaki soğuk hava deposunun kapısı kapatılır kapatılmaz yola çıkmış.
Ancak son eti çengele takmaya uğraşan işçinin içeride kaldığını kimse farketmemiş. Uyku sersemi olan
işçi de başına gelen korkunç şeyi, ancak tır hareket edince farkedebilmiş. Tır hiç durmadan 8 saat
yol alacağindan, arkadaşları kaybolduğunu farketmezlerse donarak öleceği kesinmis.

Bir süre duvarları yumruklamış ama sesini duyuramayacağını biliyormuş. Bir süre sonra üşümeye
başladığından hareketleri yavaşlamış ve bir kenara çöküp ölümü beklemeye başlamış. Oturup kaçınılmaz
sonunu beklemeye başlamış ve cebinden çıkardığı kağıt kaleme yazmaya başlamış. 1. saat: çok
üşüyorum; 2. saat: her yerim uyuşuyor; 3. saat: ayaklarımı hissetmiyorum; 4. saat: donarak ölmek
istemiyorum, kalemi tutucak gücüm kalmadı, ellerim dondu...

Tır etleri teslim edeceği yere geldiğinde şöförü dondurucunun kapısını açınca içerisinin soğuk
olmadığını farketmiş. Sabah yola çıkarken aceleden dondurucuyu çalıştırmadığını hatırlayan şoför,
lanetler okurken köşede büzülmüş yatan işçiyi görmüş. Adamın uyuyakaldığını sanan şoför, işçiyi
sarstığı halde uyandıramamış.

Polis olaya el koymuş, şoför tutuklanmış. Bir müddet sonra adli tabip raporunda işçinin ölüm nedeni
vücut ısısının hızla düşüşü olduğu açıklanınca temize çıkmış. Meğerse talihsiz işçi psikolojikman
ölmüş
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sibirya'nın köylerinden birinde cenaze mezarlığa
götürülüyormuş.Mısır tarlasının ortasında tabut köylülerin
ellerinden düşüvermiş.Tabutun içindeki ceset düşüp dereye yuvarlanmış.
Akıntı, cesedi dinamitle avlanan balıkçıların yanına sürüklemiş.
Balıkçılar "Acaba adamı dinamitle biz mi öldürdük"
diye endişeye kapılarak cesedi askeri kışlanın tellerine bırakmışlar. Nöbetçi
er, bölgeye birinin yaklaştığını düşünerek cesedi yaylım ateşine
tutmuş. Hemen ambulans çağrılmış. Delik deşik olan ceset hastaneye kaldırılmış.
Operasyon altı saat sürmüş. Ameliyattan çıkan doktor alnından akan
terleri silmiş ve "çok zor oldu ama galiba yaşayacak" demiş.
bU OlAy GerÇeK
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bi otomobil tamircisi ılık ilkbahar gecelerinden birinde evine giderken yolun kenarında bi
araba ve arabanın başında da patlayan lastiği değiştirmeye çalışan iki güzel kız görmüş. Yardım
amacıyla kenara yanaşmış. Ama istepne de patlakmış maalesef. Adam, "Bu saatte bunu tamir etmek
imkansız. İyisi mi ben sizi evinize bırakayım, yarın bir çaresine bakarız" demiş. Evin önüne
geldiklerinde kızlar adamı bi fincan kahve içmek için evlerine davet etmiş. Ev, bi apartmanın 7.
katında, hoş bi daireymiş. İstepneyle uğraşırken elleri kirlendiğinden eve girer girmez adam banyoya
gidip ellerini yıkamış. Bu arada OMEGA marka saatini de kolundan çıkarıp, aynanın önüne koymuş.
Kızlardan birinin, "Kahve hazır" diye seslendiğini duyunca hemen ellerini kurulayıp banyodan çıkmış.
O aceleyle de OMEGA marka saatini çıkardığı yerde unutmuş. Kızların sohbeti çok keyifliymiş. Grup
vaktin nasıl geçtiğini anlamamış. Sonunda adam geceyi kızların evinde geçirmiş. Sabah da 7’de kalkıp
işe gitmiş. Tamirhanesine vardığında saatini kızlarda bıraktığını farketmiş, "İyi bari, kızları
tekrar görmek için bahane olur" diye düşünmüş. Akşam iş bitimi saatini almak için kızların evine
gelmiş ama kapıcı bahsettiği kızların artık o dairede yaşamadıklarını söylemiş. Bu iki talihsiz kız
3 hafta önce trafik kazası geçirip ölmüşlermiş meğer. Şu an da, adamın onları ilk gördüğü yere çok
yakın olan bi mezarlıkta yatıyolarmış. Tamirci duyduklarına inanamamış, "Nasıl olur? Ben dün akşam
evlerinde onlarla beraberdim" demiş. Kapıcı bunun imkansız olduğunu söyleyerek adamı, kapısı avukat
tarafından mühürlenmiş dairenin önüne götürmüş. Adam çok meraklanmış tabii. Ertesi gün avukata gidip
durumu anlatmış ve beraberce kızların dairesine gelmişler. Mühürü açıp içeri girmişler. Adam doğruca
banyoya gitmiş. OMEGA marka saat aynanın önünde bıraktığı gibi duruyormuş..
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

1970'lerde, saçları dimdik, yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş. Buna uymak için insanlar
saçlarını yaptırıyo, haftalarca da yıkamıyolarmış. Bir liseli kız, okulundaki en yüksek saç
yarışmasını kazanmak için saçlarını bu şekilde yaptırmış. Eve dönerken saçları örümcek ağına
takılmış ama farketmemiş. Okuldaki yarışmayı kazandıktan sonra saçlarını birkaç hafta yıkamamış. E
havasını atacak ya, banyoya kafasına bi torba geçirip giriyomuş.

Bi gün okulda sınav olurken kız aniden, şak diye bayılmış. Hastaneye kaldırmışlar, fakat maalesef
kurtaramamışlar. Doktorlar ölüm nedenini anlamak için otopsi yaparken, kızın saçlarını aralayınca
morgu binlerce örümcek basmış. Meğerse kızın takıldığı ağdaki örümcek, kafasının içine yumurtlamış
ve o örümcekler sonraki birkaç hafta da kızın kafa derisini kemirip beynine girmişler.
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Amerika'da bir baba ve oğlu beraber bir karavan yolcuğuna çıkmışlar. Alternatif bir tatil yapmayı
planlıyorlarmış. Belli bir yol güzergahı çizmedikleri için macera olsun diye anayoldan sapıp, dar
bir yola girmişler. Bayağı bir yol gittikten sonra çöl gibi bir yere varmışlar. Etrafta in cin top
oynuyormuş. Bu sırada adam benzinlerinin azaldığının farkına varmış. Hemen haritayı açıp en yakın
yerleşim yerini aramışlar. Karavan bir süre daha gittikten sonra, benzin bittiği için yolda kalmış.

Baba kasabaya gidip benzin alıp geleceğini söylemiş. Ancak çocuk bulundukları yerden hiç
hoşlanmamış. Babasına kendisini de götürmesi için yalvarmış. Ancak adam çocuğun onu yavaşlatacağını
düşündüğü için, karavanın kapısını kilitleyeceğini ve kısa sürede döneceğini söyleyerek çıkmış. Cep
telefonunu da çocuğa bırakmış. Çocuk korku içerisinde beklemeye başlamış. Bir saat geçip babası geri
dönmeyince paniğe kapılmış. Bir zaman sonra, karavanın tavanından "pıt pıt pıt" diye sesler gelmeye
başlayınca telefona sarılıp, eyalet polisini aramış. On dakika sonra kasaba şerifi karavana ulaşmış.
Şerif ve yardımcıları kapıyı kırarak açmışlar. Çocuk dışarıya çıkar çıkmaz babasının kasabaya
gittiğini, ama çok geç kaldığını nefes nefese anlatmaya başlamış.

Ama şerif çocuğa bakacağına karavanın altında durduğu ağaca bakıyormuş. Sonra yardımcısına "Çocuğu
buradan uzaklaştırın" deyince, çocuk arkasını dönüp ağaca bakmış ve düşüp bayılmış. Meğer karavanın
üzerine pıt pıt diye damlayan, ağacın dalına asılmış olan babasının kafasız cesedinden akan kanın
sesiymiş.
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
Silencedevilx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Silencedevilx »

Küfürlü içerik silinmiştir!...
Kullanıcı avatarı
funi15
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen funi15 »

gece gece okuyunca korktum ilkini okudum diğelreinin okumaya cesaretim elvermedi=)
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

funi15 yazdı:gece gece okuyunca korktum ilkini okudum diğelreinin okumaya cesaretim elvermedi=)

2-3-4 normal 5 orta :) 6 çok acayip bi senaryosu var !
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
funi15
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen funi15 »

HayLazzCoCuK yazdı:
funi15 yazdı:gece gece okuyunca korktum ilkini okudum diğelreinin okumaya cesaretim elvermedi=)

2-3-4 normal 5 orta :) 6 çok acayip bi senaryosu var !
sen buların hepsini okuduysn helal olsun=)

“Genel Sohbet” sayfasına dön