selamlar,
48 Level 62 exte olan bir Çarım var, Ben bunun exini 49 Level iken, En az 27 ve üzeri yapmak istiyorum,
Plus var, artı olarak %50 Tecrübe Puanı ve Lonca Arttırıcı alıcam bu iş için,
99 Exte hangi görev en çok ex verir, daha önce deneyen yapanlar özellikle,
Çarın İFLİS, Kadim ve Grup bölgelerindeki görevleri yapılmadı.
(Bildiğim kadarıyla Kadim ve iflis görevleri 10 - 15 exten fazla vermiyor)
Bazı arkadaşlar yazıcaktır 59 leveller gelince ex sıfırlanacak v.s. bu önemli değil benim için, sadece görüntü amaçlı yapmak istiyorum bunu, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
STARK yazdı:selamlar,
48 Level 62 exte olan bir Çarım var, Ben bunun exini 49 Level iken, En az 27 ve üzeri yapmak istiyorum,
Plus var, artı olarak %50 Tecrübe Puanı ve Lonca Arttırıcı alıcam bu iş için,
99 Exte hangi görev en çok ex verir, daha önce deneyen yapanlar özellikle,
Çarın İFLİS, Kadim ve Grup bölgelerindeki görevleri yapılmadı.
(Bildiğim kadarıyla Kadim ve iflis görevleri 10 - 15 exten fazla vermiyor)
Bazı arkadaşlar yazıcaktır 59 leveller gelince ex sıfırlanacak v.s. bu önemli değil benim için, sadece görüntü amaçlı yapmak istiyorum bunu, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Örnek olarak alıntı bir Resim koyuyorum..
Yeni bir seviye gelmeyecektir bence boşuna uğraş bilen elbet çıkar
Tecrübe puanını 99 gibi bir kısım da bırakıp güçlü bir boss kesmelisin örneğin İFLİS , KADİM HİDRA , YEŞİL HİDRA keserek tecrübe puanının 17/20/25 arası yapabilirsin.
aynı yöntem ile İFLİS şifacıma 17 tecrübe puanı vermişti 49 lvl + 17 tecrübedeyim
Kadim görevi ilk vuran sen olcan ve kesecekler 27 sayısına ulaşırsın 48 level 99 dasan Ex artıcı varsa 33 olablir.
37 sayısı içinde 2 ex artıcı birleşmesi olan bir günü seçmen lazım. Hediye paket varsa. gibi.